Kaynanamın pala bıyıkları

basakss

x'e bile deqer vermiceksin
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2011
20.095
1.899
448
Slm arkadaşlar öncelikle böyle saçma bir konu açtığım için özür dilerim ama sizden yardım istemekten başka çarem yoktu.
Kaynanam bana düzenli olarak bıyıklarını aldırtır..eşimle nişanlı olduğumuz dönemde " iple tüy alabildiğimi" söylemiştim. hani beni marifetli bilsinler falan diye.
keşke söylemeseydim,nereden bilirdim kaynanama sonradan gıcık olacağımı ve onun bıyıklarını devamlı almak zorunda kalacağımı.
2.5 yıldır aynı evde yaşıyoruz bir süre sonra üst kata taşınacağız. yani bu bıyıklardan kurtuluş yok.
şimdi ne çözüm bulsam da bıyıklarını almaktan kurtulsam diye kara kara düşünüyorum.
hamile falan olsam
"ay daralıyorum,bunalıyorum alamam" falan derim.
sonra çoluk çocuk bahane çoğalır.
ama şimdi ne yapabilirim. elimin marifeti mi gitti desem :44::44:
off ben bu pala bıyıkları görmek zorunda mıyım:KK47::KK47::KK47::KK47:
ayrıca şunuda eklemek istiyorum ki
kaynanam ertesi gün işe gideceğimi bile bile gecenin bir saatinde pat diye odamıza girer
yatağımdan kaldırır beni:KK34::KK34::KK34:

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar öncelikle böyle saçma bir konu açtığım için özür dilerim ama sizden yardım istemekten başka çarem yoktu.
Kaynanam bana düzenli olarak bıyıklarını aldırtır..eşimle nişanlı olduğumuz dönemde " iple tüy alabildiğimi" söylemiştim. hani beni marifetli bilsinler falan diye:1: keşke söylemeseydim,nereden bilirdim kaynanama sonradan gıcık olacağımı ve onun bıyıklarını devamlı almak zorunda kalacağımı:19::19:
2.5 yıldır aynı evde yaşıyoruz bir süre sonra üst kata taşınacağız. yani bu bıyıklardan kurtuluş yok.
şimdi ne çözüm bulsam da bıyıklarını almaktan kurtulsam diye kara kara düşünüyorum.
hamile falan olsam
off ben bu pala bıyıkları görmek zorunda mıyım:50::50:[/QUOTE
daha bır kac dkk once konu actım cook gergındım esımden dolayı ama o kadar guldum kiii vallahi:1:kusura bakma pala bıyık falan demıssın ya o yuzden bayıldım senı pek gulduren bı konu degıl ama....bı defa magrıfetını gostermıssın bıraz zor kurtulursun belkı bır kac defa alamıyormus gıbı yaparsan ayy noldu bana falan dersen belkı yada bıraz acıtırmıs gıbı yap belkı vazgecer canım:26:

ilahi yaaa:)) aynı evde aynı apartmanda yaşamayı dert etmiyosunda bıyıklarını mı sorun ediyosun hayret walla bu kadın habire kıllanıyo hormonu bozuk değil ya onbeş günde ayda bi alırsın bence çokta büyük bi sorun değil bu derim ben kaynanamın bacaklarını bile aldım dua et bıyık azıcık yer:))

Ah be canım bu mu derdin?
Kaç günde çıkar ki bıyık alıver kaç dakikanı alır ki?
Ya da şöyle yap çok rahatsızsan.
De ki kayınvalidene "Anne ben her zaman yanında olamayabilirim istersen sana kendi kendine almayı öğreteyim."
Tabi kendi kendine nasıl alınacağını biliyorsan.
O zaman kurtulursun belki.
Ne bileyim canım ya Allah başka dert vermesin.

Kaynanam bana düzenli olarak bıyıklarını aldırtır..eşimle nişanlı olduğumuz dönemde " iple tüy alabildiğimi" söylemiştim. hani beni marifetli bilsinler falan diye:1: keşke söylemeseydim,nereden bilirdim kaynanama sonradan gıcık olacağımı ve onun bıyıklarını devamlı almak zorunda kalacağımı:19::19:
hamile falan olsam
off ben bu pala bıyıkları görmek zorunda mıyım:50::50:

Kız Canın mı Sıkıldı da Konu Açtın Allah İyiliğini Versin..:1:

Neyse Konumuza Dönelim..
De ki; Anne İple Aldıkça Çoğalıyor..
Sen Buraya Ağda Yaptır Pamuk Gibi, Kaymak Gibi Olur..:27:

Dersen, Belki Yola Gelir..
Sen Ağda Yap Dese Bile Bir Yapıştır Çek Olsun Bitsin..
Ya da Ondan Anlamam Kuaföre Git De..:34:

Neyse Konumuza Dönelim..

bence harika fikir kesin bu yontemi denemelisinn

amin kızlar Allah başka dert vermesin.
zaten saçma bi konu olduğunun farkındayım.
en fazla 15dk sürer alırsın biter.
ama kaynanam çoook anlayışsız düşüncesiz
kendinden başkasına önem vermeyen biri,
o yüzden bu isteğini yapmak zoruma gidiyor,
mahrem demiyor, uyuyor demiyor kaldırıyor beni gecenin yarısı bıyıklarımı al diyor. bu düşüncesizlikleri karşısında bu isteğini yapmak zoruma gidiyor.

mahrem demiyor, uyuyor demiyor kaldırıyor beni gecenin yarısı bıyıklarımı al diyor. bu düşüncesizlikleri karşısında bu isteğini yapmak zoruma gidiyor.

gerçekten gecenin bir yarısı kaldırıyor mu:27:

Neyse Konumuza Dönelim..

kuaföre de para vermeye kıyamaz. ama bunu söyleyeceğim güzel bir fikir sağol tatlm

Anlayabiliyorum Seni..:38:
Sinek Küçük Mide Bulandırır Hesabı..:34:
Yoksa Arkadaşın Kaldırsa Gecenin Bir Vakti Hiç Zoruna Gitmez Değil mi ? :9:

kuaföre de para vermeye kıyamaz. ama bunu söyleyeceğim güzel bir fikir sağol tatlm

3 TL Sen Verirsin.. :34:
Rica Ederim :42::38:

Benimde nisanlimin annesi yapiyodu aynisini bende artik almiyorum kendiminkini ip cok kiriyo falan dedim bidahada istemedi beceremedigimi dusunuyor simdi ama cokda umrumda :p

gerçekten gecenin bir yarısı kaldırıyor mu:27:

evet canım çok ciddi söylüyorum. ben çalışan biriyim kendisi evde..
.ertesi gün erken kalkacağımı bile bile gece uyurken beni uyandırıyor ,
önmli bi işi varmş bıyıklarının alınması gerekiyormuş.
"anne uyuyorum" dedim.
şöyle cevap verdi:
"hadi ya iki dakka alsaydın ya"

"anne gözlerimi açamıyorum nasıl alayım"
dedim de biraz bekledi bekledi gitti:27::27::27::27::27:

Benimde nisanlimin annesi yapiyodu aynisini bende artik almiyorum kendiminkini ip cok kiriyo falan dedim bidahada istemedi beceremedigimi dusunuyor simdi ama cokda umrumda :p

ay keşke benimki de beceriksiz biri olduğumu düşünse keşkeeeee.
ben de el becerim yok oldu demeye razıyım

Anlayabiliyorum Seni..:38:
Sinek Küçük Mide Bulandırır Hesabı..:34:
Yoksa Arkadaşın Kaldırsa Gecenin Bir Vakti Hiç Zoruna Gitmez Değil mi ? :9:

3 TL Sen Verirsin.. :34:
Rica Ederim :42::38:

evt cnm arkadaşım dese seve seve kalkkarım. ama benim arkadaşımsa demekki düşünceli biridir bana karşı:16:
paranın bi kısmını vermekte iyi fikir cnm, kabul etme oranı artar. sen de güzel fikircikler var:27:

evt cnm arkadaşım dese seve seve kalkkarım. ama benim arkadaşımsa demekki düşünceli biridir bana karşı:16:
paranın bi kısmını vermekte iyi fikir cnm, kabul etme oranı artar. sen de güzel fikircikler var:27:

Bak Bir Parlak Fikir Daha..:1:
Şu An Gülmekten Zor Yazıyorum :52:

Dudağını İple Sıkıştır, Çok Fena Acıyor..:27:
Bak Bir Daha Aldırıyor mu ?:27:

Allah'ım Sen Affet Gelinlerimizi.. :27:

Son düzenleme:
Bak Bir Parlak Fikir Daha..:1:
Şu An Gülmekten Zor Yazıyorum :52:

Dudağını İple Sıkıştır, Çok Fena Acıyor..:27:
Bak Bir Daha Aldırıyor mu ?:27:

Allah'ım Sen Affet Gelinlerimizi.. :27:

aaa 10numara fikir:52::52::52:
Allah affetsin hepimizi. napim mecbur bırakıyor e biraz düşünce bekliyorum sadece biraz. bana da yazık ya:2:

hay ALLAHIM YAAAA inan hiç güleceğim yoktu alemsin valla :D
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
aaa 10numara fikir:52::52::52:
Allah affetsin hepimizi. napim mecbur bırakıyor e biraz düşünce bekliyorum sadece biraz. bana da yazık ya:2:

Yazık Tabi de..
Çalışıyor musun ki ?
Bir Şey Olmaz.. Baktın Olmuyor Alıver Gitsin..
Ona da Yazık Demek ki Senden Başka Kimsesi Yok..
Kızı Falan Yok mu ?

hamile falan olsam
off ben bu pala bıyıkları görmek zorunda mıyım:50::50:

Allah seniiin iyiliğini versin :9:Bu saatte ne güldüm yaa..Allahta seni güldürsün...Bak cnm bi arkadaş yazmış ağda olayını..Bencede öyle yap.Marketten bi kutu şu ağda bantlarından al.Bi sene yeter ona.Göster bu daha uzun gidermiş dersin hemde azaltıyormuş falan fıstık işteeee....İllaki sana yaptırsada yapıştır çek 2 dk....:32:Başa gelen çekilir bacım demekki bazen marifet insanın elinde patlıyabiliyor:27:

Back
X