Kaynanamın pala bıyıkları

aynen ya çok saçma olmuş

sanki bıyığını almaktan mutluymuşum gibibolmuş

Slm arkadaşlar öncelikle böyle saçma bir konu açtığım için özür dilerim ama sizden yardım istemekten başka çarem yoktu.
Kaynanam bana düzenli olarak bıyıklarını aldırtır..eşimle nişanlı olduğumuz dönemde " iple tüy alabildiğimi" söylemiştim. hani beni marifetli bilsinler falan diye.
keşke söylemeseydim,nereden bilirdim kaynanama sonradan gıcık olacağımı ve onun bıyıklarını devamlı almak zorunda kalacağımı.
2.5 yıldır aynı evde yaşıyoruz bir süre sonra üst kata taşınacağız. yani bu bıyıklardan kurtuluş yok.
şimdi ne çözüm bulsam da bıyıklarını almaktan kurtulsam diye kara kara düşünüyorum.
hamile falan olsam
"ay daralıyorum,bunalıyorum alamam" falan derim.
sonra çoluk çocuk bahane çoğalır.
ama şimdi ne yapabilirim. elimin marifeti mi gitti desem :44::44:
off ben bu pala bıyıkları görmek zorunda mıyım:KK47::KK47::KK47::KK47:
ayrıca şunuda eklemek istiyorum ki
kaynanam ertesi gün işe gideceğimi bile bile gecenin bir saatinde pat diye odamıza girer
yatağımdan kaldırır beni:KK34::KK34::KK34:
kendi annenin bıyıklarıda böyle olsaydı almak istemezmiydin...sen sevmediğin için k.validenin kılları batıyor sana..sevseydin hiç sorun etmezdin...bende k.validemin kaşlarını bıyıklarını aldım ama beceremedim...yoldum resmen ama almayı bilemediğimden...canı acıdı biraz ve ondan sonra kuaföre gitmeye başladı...

Slm arkadaşlar öncelikle böyle saçma bir konu açtığım için özür dilerim ama sizden yardım istemekten başka çarem yoktu.
Kaynanam bana düzenli olarak bıyıklarını aldırtır..eşimle nişanlı olduğumuz dönemde " iple tüy alabildiğimi" söylemiştim. hani beni marifetli bilsinler falan diye.
keşke söylemeseydim,nereden bilirdim kaynanama sonradan gıcık olacağımı ve onun bıyıklarını devamlı almak zorunda kalacağımı.
2.5 yıldır aynı evde yaşıyoruz bir süre sonra üst kata taşınacağız. yani bu bıyıklardan kurtuluş yok.
şimdi ne çözüm bulsam da bıyıklarını almaktan kurtulsam diye kara kara düşünüyorum.
hamile falan olsam
"ay daralıyorum,bunalıyorum alamam" falan derim.
sonra çoluk çocuk bahane çoğalır.
ama şimdi ne yapabilirim. elimin marifeti mi gitti desem :44::44:
off ben bu pala bıyıkları görmek zorunda mıyım:KK47::KK47::KK47::KK47:
ayrıca şunuda eklemek istiyorum ki
kaynanam ertesi gün işe gideceğimi bile bile gecenin bir saatinde pat diye odamıza girer
yatağımdan kaldırır beni:KK34::KK34::KK34:
hehehehe :):-):-):-):-):-)
kv epilasyon hediye et canım sende kurtul canım o da kurtulsun. Allah baska dert vermesın :KK15:

Back
X