Kaynanamın şakası

aranızda bir samimiyet yoksa hiçte güzel bir şey değil canım amaaaaaaaaaaaaa bence o kadarda dert edilecek sıkıntı yapılacak bir şey değil boşver mutlu olmaya bak o bayanı gördüğün zaman uygun bir dille böyle şeylerden hoşlanmadığını belli edersin bence

bunlar bula bula böyle bir sakayi mi yapmayi bulmuslar, ben tepkimi koyardim hic hos bir sey degil...
ah kaynanalar bitirdiniz biz gelinleri:)

Çok çok gerizekaca bir şaka..şakayı üreten de, katılım gösterende saçmalamış yani..
Resmen eşek şakası..hiç sevmem, böyle özel konular içeren şakaları..
Eşleri biribirine düşürüp, gülecekler akılları sıra..:mymeka:
Ben olsam ilk görüşmede usulca lafı sokardım çaktırmadan..vur yüzlerine rahatla..

Son düzenleme:
ben bunu saka olarak bıle adlandırmam,lise cagındakı kızlar mı bunlar boyle sacma bı saka yapıyorlar akannehir ne kadar kotu kalp kırıcı ve bos bır saka,bence tepkını koymalısın canım

aamaan ne şaka ne şaka,okurken bile tutamadım kendimi gülmekten,nasıl bir şaka anlayışıdır bu yaa,espiritüel gücü acaayip kuvvetli biriymiş yani.

Son düzenleme:
çok alakasız ve gereksiz bir şaka olmuş . bu resmen saçmalık olmuş neyse
takma kafana böyle şeyleri. ama tabi uygun bir dille o şaka kimin başının altından çıktıysa uyar onu.

beni eski günlere götürdün sabah sabah.
bence sinirlenmekte haklısın.
aynı olayı 24 yıllık evliyim.nişanlıyken görümcem yapmıştı bana.yeni evliydik.kiracıları alımlı, genç , evli bir kadın vardı.güya samimilermiş onla.eşimde bekarken tabii tanıyormuş onu.neyse.
telefonu açtırdılar.ben sana şöyle aşığım.seni söyle seviyorum falan.eşim renkten renge giriyor.tanımadı tabii.gerçekten bir kadın asılıyor sandı.sonra şakayı açıkladılar.çooook gülmüşler efendimmm.
BEN BU OLAYI YILLARCA ATAMADIM İÇİMDEN.hala öfkelenirim yaptıklarına.o kadını da hiç sevemedim ondan sonra.ismi geçse hep sinirlendim.
BENCE ADİ BİR ŞAKA.HUZUR KAÇIRMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL.

Babaannem rahmetli yaşasaydı şöyle bir bakar ve 'zevzek' derdi heralde...
Ben de aynen öyle diyorum zevzekçe v zevzek işi saçma bir eşek şakası.
Yaşının kadını değil kayınvaliden besbelli...

bunu yaparak ellerine ne geçiyor anlamıyorum hemde yapan kayınvaliden.yaptıkları çok ayıp.hem sonra bugün bunu yapan yarın daha da kötülerini yapar.

cahilce bi davranış...aklınca seni kıskandırcak...bide bunu oğlunun yanında yaparak...
sen hiç takma şaka de geç git...cahilliğine ver canını sıkmaya değmez bi konu...

çok ayip etmi$ler, ya "$AKA" tutsaydi ! koskoca insanlar ba$ka i$leri yok anla$ilan.. Allah' in sevgili kuluymu$sun, oyunlari tutmadi. OOOOOOO...H OLSUN ONLARA laelaelaelaelae

Çok ciddi bir şekilde kendini yetişkin sanan o insanlara bunun ne demek olduğunu sorardım. Verecekleri aptalca cevaplarla bozum bozum bozuma uğratırdım. Sonrada yemeği yarıda bırakıp çeker giderdim orda oğullarını da orda bırakırdım.

kayınvaliden kaç yaşında çocukmu bu kadın ya saçma sapan şeyler kavga etmenizi istiyor herhaldeki böyle birşey yapmış hadi o kayınvalide aranızın kötü olmasını ister teyze gelinine ne oluyor ayy ben öyle şey yapamam diyememişmi valla kusura bakma canım ama hepsi bir birinden cahil allahtan istedikleri olmamış teli sen açmamışsın ohhhh iyi olmuş demekki kötü niyetle yapılmış bişey ki allah senin yanında olmuş.

valla bana böyle şaka yapamazlar bu konularda hoşgörülü olamam annem dahi olsa çok kızarım, zaten beni tanıyan da tepkimi bilir yapmaz.ben hoş karşılamam asla.

çok saçma geldi bana.koskoca kadınların başka işi yokmu.bana birde gelinin konuşması garip geldi.aralarında bekar bir genç kız olsa konuşsa neyse,evli bir kadının açıp da böyle birşey konuşması da ayrıca çok garip

o ne öyle ya, ya ciddiye alacağın bişey olsaydı. aranızı mı bozmaya çalışıyor nedir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…