KAYNANAMIN SES KAYITLARI İFŞA OLDU !!!

MERHABA KIZLAR BEN KONUYU HIC UZATMICAM SORUNLU GIDEN BI EVLILIGIM VAR ONUDA GECTIM HERSEYDEN sorunlu bir kaynanam var iş yapmasan senden kotusu olmaz ve eşim annesıne cok duskundur ben calıstıgım halde sureklı onun ısını yapmka zorundayım yapmassam sorun cıkıyor problem cıkıyor bende yapıyorum temızlıgınden tutun yemegıne kadar hıc bır sey eksık degıl sorun tamda burda baslıyor aslında daha bu sorunları asamamısken kaynanam eskı telefonunu ogluma vermıs oynasın dıye oglumda ses kayıtlarını bulmus kucuk daha bu arada kaynanamın sesını duyunca telden bakım dedım elıme aldım telefonu kızıyla olan konusmalarını benımle olanları herseyı kaydetmıs bı yere benım hakkımda yalaka gelin soyle gelın boyle gelın bı suru arkamdan atmıs tutmus yuzume daha dun hakkını helal et kızım dıyen bugun neleri çıktı ben tabi sımdılık kımseye bısey demedım kafam cok karısık sız olsanız ne yapardınız ?
Eşime dinletirim ve artık temizliğe yemeğe vs gitmem. Hayatım ben bunları annen için yapiyodum ama o beni yanlış anlamış. Artık soğudum derdim. imkan varsa kv de oradayken der konuyu acilmamacasina kapatirdim

sanırım kerizim her gun degıl 10 15 gunde bı muhakkak napım sorun cıkarıyor eşim yapmak zorundasın dıyor zaten cok surmez biter bu evlilik merak etmeyin az kaldı...
Ne demek yapmak zorundasın.
Kendini ne zannediyor eşiniz .
Tutsun bir kadın 15 günde temizletsin o evi..
Sizin yerinizde olsam kapının önüne koyarım öyle kocayı.
Yok öyle anasının evini temizletmek filan.

vallaha hıc cıkmıyor sesım hemde 3 katlı evi 6 gun calısıyorum 10 15 gunde bi kaynanmın evını temızlıyorum . hasta olur tek ızınlı gunumde yemekler yapar gotururum . neler neler bencede silkelenmeliyim
Yazık değil mi canınıza? haftanın 6 günü çalışan bir kadınsınız, 10-15 gün arayla bile olsa kayınvalide evini temizlemek zorunda değilsiniz, özür dilerim ama siz kendinizi düşünmezseniz el oğlu hiç düşünmez, ki eşinizin size hiç acıması yok, annesini pek düşünüyor madem kıysın parasına eve yardımcı tutsun.
Hiçbir şeyde resti çekemiyorsanız dahi kayınvalideye iş yapma konusunda resti çekin.

MERHABA KIZLAR BEN KONUYU HIC UZATMICAM SORUNLU GIDEN BI EVLILIGIM VAR ONUDA GECTIM HERSEYDEN sorunlu bir kaynanam var iş yapmasan senden kotusu olmaz ve eşim annesıne cok duskundur ben calıstıgım halde sureklı onun ısını yapmka zorundayım yapmassam sorun cıkıyor problem cıkıyor bende yapıyorum temızlıgınden tutun yemegıne kadar hıc bır sey eksık degıl sorun tamda burda baslıyor aslında daha bu sorunları asamamısken kaynanam eskı telefonunu ogluma vermıs oynasın dıye oglumda ses kayıtlarını bulmus kucuk daha bu arada kaynanamın sesını duyunca telden bakım dedım elıme aldım telefonu kızıyla olan konusmalarını benımle olanları herseyı kaydetmıs bı yere benım hakkımda yalaka gelin soyle gelın boyle gelın bı suru arkamdan atmıs tutmus yuzume daha dun hakkını helal et kızım dıyen bugun neleri çıktı ben tabi sımdılık kımseye bısey demedım kafam cok karısık sız olsanız ne yapardınız ?
ayy keşke bende böyle bişeylerini yakalasam da konuşmamak görüşmemek için bahane olsa bazı şeyler. afedersin ama siktir et ne olursa olsun sonucu boşverceksin salla gitsin

Bence herkesin yanında aç bu kaydı. Sonra deki artık yalaka gelin olmaktan vazgeçtim. Hiç bir işinizi yapmıyorum. Size kolay gelsin de. Bak sana nasıl yalakalık yapicak. Benim kaynanam da çok iş yaptırdı bana zamanında. Yapmadığım gün hemen sürat asardi. Ama iş yapınca severdi beni kızım yavrum falan. Hem işini yaptırıp hem yalaka demezdi. Tam tersi overdi. Çocuk olana kadar çok işini yaptım ben. Büyük temizlikleri her sene mevlüt okutmasi. Büyük davetler . Bayram seyran yer misafirini agirladim yıllarca. Artk yapmıyorum. Birinci sebep çok kırıldım. Çünkü bı şey olsa ilk beni sattı hep. Kime kızsa önce bana surat astı. Asla affetmedigim şey ise ailemin yanına laf sokması. Öyle mi. Artk bende yapmıyorum. Çocuklarım var artk . Kendi işimi zor yapıyorum. Hatta yapamıyorum. Saygısızlık yine yapmıyorum. Ama eski fedakar gelini yok maalesef.

ayy keşke bende böyle bişeylerini yakalasam da konuşmamak görüşmemek için bahane olsa bazı şeyler. afedersin ama siktir et ne olursa olsun sonucu boşverceksin salla gitsin
hee bide hangi devirde yaşıyoruz ya ne kaynanamın evini temizlicem banane. isterse kocamla aram bozuk olsun hiç uğraşamam kendi evimin işi bitmişte bide gidip onun evinimi temizlicem hiç işim olmaz. Ben ilk gün annesiyle tanıştığım zaman arama mesafe koydum her zaman mesafeliydim şimdide öyleyim.. siz bazı şeyleri abartmışsınız o devir kapandı ablacım çok istiyosa kendi kızı temizlesin yapsın geçin bu işleri artık. ezdirmişsin kendini, bu saatten snra ezdirme

vallaha hıc cıkmıyor sesım hemde 3 katlı evi 6 gun calısıyorum 10 15 gunde bi kaynanmın evını temızlıyorum . hasta olur tek ızınlı gunumde yemekler yapar gotururum . neler neler bencede silkelenmeliyim

sanırım kerizim her gun degıl 10 15 gunde bı muhakkak napım sorun cıkarıyor eşim yapmak zorundasın dıyor zaten cok surmez biter bu evlilik merak etmeyin az kaldı...
Kocanız da 10-15 günde bir babanızın yanına gidip ne ihtiyacı varsa görüp tadilat, tamir vs işlerini yapıyor mu?
Yapmıyorsa bir alemin enayisi siz misiniz peki?

Ne kadar yüz vermişsiniz yahu ne demek yapmak zorundasın. Kocam bana yapmak zorundasın diyecek ben de peki bey diye kalkıp canımı dişime takıp kaynana evi temizleyeceğim :KK70: Anneme o kadar temizlememişim, kaynanaya mı temizleyeceğim yahu.

Kusura bakmayın da argo deyimle eşek olana semer vuran çok olur demişler, siz tersine prenses olsaydınız daha en baştan 'Maddi sorumlulukları paylaştığımız gibi yemek, temizlik düzeni gibi sorumlulukları da paylaşacağız,nasıl yapalım, ben cam silerken sen mutfak dolabı mı silersin, yoksa temizlikçi tutup büyük temizliğe ayıracağımız vakti kendimize, birbirimize, gezmemize, dinlenmemize mi ayıralım, çünkü tüm yükü kendi üzerime alamam ben de senin gibi çalışıyorum, hem kariyerime hem sosyal hayatıma, hem kendime, hem sana vakit ayırmak istiyorum, ama bin parçaya da bölünemem, kendimi o kadar paralayamam' deseydiniz, kendi evinize bile yardımcı çağırsaydınız ki olması gereken o bence, o durumda kocanız size asla anamın evini temizle diyemezdi. Çok istiyorsa para verip anasına o da yardımcı tutardı.

En baştan iyi eş, iyi gelin olmak için, göze girmek (!) için o kadar gereksiz yükler yükleniyorsunuz ki, olan canınıza oluyor ve yine de değeriniz bilinmiyor. Vaktinize, emeğinize, yorgunluğunuza yazık, hiç mi acımıyorsunuz, hiç mi değer vermiyorsunuz kendinize.

Son düzenleme:
Merak etmiyoruz... gözünüzü açın diye yazılıyor bunca şey
çocuğunuza kv mi bakıyor
o bakıyorsa ondandır bu artistliği

oh ne güzel.. hem para kazan hem evini temizle git bir de kv evini temizle yemek yap... olduuu başka robot musunuz siz hiç mi dinlenmeye ihtiyaç duymadınız? maaş kartı da eşinizdedir Allah bilir? sakın sakın baştan alıştırmışsınız ama neresinden dönseniz kardır

Yapmak zorundasin dyen bir kocaya o ses kayıtlarını dnletsen annemin telefonunu kurcalama der gecer bence.

Yesinler onun artistliğini :KK11::KK11:
Aynen hanım abla :)

konu sahibi yerinde olsam kendim temizleyeceğime yardımcı falan tutmasını söylerdim eşime eğer çocuğuma bakıyorsa

şimdi o çok bilmiş koca Allah bilir ne çocuğa bakıyordur kadın ev temizlerken ne kadına yardım ediyordur

Back
X