vallaha hıc cıkmıyor sesım hemde 3 katlı evi 6 gun calısıyorum 10 15 gunde bi kaynanmın evını temızlıyorum . hasta olur tek ızınlı gunumde yemekler yapar gotururum . neler neler bencede silkelenmeliyim
sanırım kerizim her gun degıl 10 15 gunde bı muhakkak napım sorun cıkarıyor eşim yapmak zorundasın dıyor zaten cok surmez biter bu evlilik merak etmeyin az kaldı...
Kocanız da 10-15 günde bir babanızın yanına gidip ne ihtiyacı varsa görüp tadilat, tamir vs işlerini yapıyor mu?
Yapmıyorsa bir alemin enayisi siz misiniz peki?
Ne kadar yüz vermişsiniz yahu ne demek yapmak zorundasın. Kocam bana yapmak zorundasın diyecek ben de peki bey diye kalkıp canımı dişime takıp kaynana evi temizleyeceğim

Anneme o kadar temizlememişim, kaynanaya mı temizleyeceğim yahu.
Kusura bakmayın da argo deyimle eşek olana semer vuran çok olur demişler, siz tersine prenses olsaydınız daha en baştan 'Maddi sorumlulukları paylaştığımız gibi yemek, temizlik düzeni gibi sorumlulukları da paylaşacağız,nasıl yapalım, ben cam silerken sen mutfak dolabı mı silersin, yoksa temizlikçi tutup büyük temizliğe ayıracağımız vakti kendimize, birbirimize, gezmemize, dinlenmemize mi ayıralım, çünkü tüm yükü kendi üzerime alamam ben de senin gibi çalışıyorum, hem kariyerime hem sosyal hayatıma, hem kendime, hem sana vakit ayırmak istiyorum, ama bin parçaya da bölünemem, kendimi o kadar paralayamam' deseydiniz, kendi evinize bile yardımcı çağırsaydınız ki olması gereken o bence, o durumda kocanız size asla anamın evini temizle diyemezdi. Çok istiyorsa para verip anasına o da yardımcı tutardı.
En baştan iyi eş, iyi gelin olmak için, göze girmek (!) için o kadar gereksiz yükler yükleniyorsunuz ki, olan canınıza oluyor ve yine de değeriniz bilinmiyor. Vaktinize, emeğinize, yorgunluğunuza yazık, hiç mi acımıyorsunuz, hiç mi değer vermiyorsunuz kendinize.