KAYNANAMIN SES KAYITLARI İFŞA OLDU !!!

Ses kaydindan daha büyük problemleriniz var. Haftada 6 gun calisan kadina annesinin evini temizleten adam o ses kaydını duyunca ne yapacak sanıyorsunuz ki?

Kendinize az değer verin. Elaleme paspas olun diye mi aileler büyütüyor kızlarını. Ev hanımı olsaniz dahi kayinvalide evinin temizliği sizden beklenemez. Kavgaysa kavga gürültüyse gürültü sizden önemli mi? Biraz sesiniz çıksın diyeceğim ama çıkartacak adam coktan çıkartırdı.

Ay ifşa oldu deyince, cinsel icerikli konusmalarinin olduğu ses kayıtları cıktı açığa sandım kadın kendi çapında dedikodu yapmış. Sizin yüzünüze karşı iyi hoşsa uzatmayın bence

Ay ifşa oldu deyince, cinsel icerikli konusmalarinin olduğu ses kayıtları cıktı açığa sandım kadın kendi çapında dedikodu yapmış. Sizin yüzünüze karşı iyi hoşsa uzatmayın

Ay ifşa oldu deyince, cinsel icerikli konusmalarinin olduğu ses kayıtları cıktı açığa sandım kadın kendi çapında dedikodu yapmış. Sizin yüzünüze karşı iyi hoşsa uzatmayın

Kayınvalidesinin evini temizleyip yemeğini yaparken itiraz etmeyen insan bu ses kayıtlarını da duymamış gibi davranır hatta siler bence, ben bir sey yapacağınızı zannetmiyorum

hanfendı takıpte kalın yada gerekırse numaranızı verın neler yaptıgımı gosterırıken bizzat size canlı izleticem ...

Sizin gibi pısırık kalıp en güzel yemekleri yapmaya devam ederdim. Koca ve kaynana önemli. Kadın onlara köle olmayacaksa niye var?!!

Ahretliğim eşi adamsa karısının arkasında durmayıda bilecek,madem bu yola baş koyulmuş dengeyide korumayıda bilecek.
Hep derim evlilik bir terazidir o dengeyi buldukça öğrendikçe aile olmanın kavramını öğrendikçe sorunsuz olmayıda bilecek bu kocalar.
Dediğin gibi adamın bu söylemleride olabilir,acıma duygusu yok ki bunda ancak annesinin işleri görülsün karısı yorulmuş dertetmiş umurunda bile değilki.

Bende aynısını yapardım önce annesine dinletir baktım takmıyor bunu sen istedin al sana bundan sonra olacaklardan ben sorumlu değilim diyip gereğini yapardım..

Buradaeş faktörü çok önemli,kocalar bu kadar anacı olursa karı koca ilişkileride o kadar dibe batıyor.
Erkek önce aile olmanın kavramını bilecek.

Oglun kac yasinda? Ilk mesajinda kucuk yazmissin 5 yil once bosanmissiniz..6 desek 5 yil zaten babasiz buyumus

Büyük harf kullanmak bağırmak demek bağırmayın
sizinkine bile bile kurban olmak deniyor

sordum cevap da vermemişsiniz
eşiniz kesin siz kendinizi yırtarken ne çocuğa bakıyordur ne yardım ediyordur
üzüldüm yavrunuza... en çok da size

Güzelim tamam oğlun için tekrar evlilik denedin mi denedin eşin akıllandı mı hayır? Oğlun senin hakkında ilerde ne düşünecek söyleyeyim zayıf;ezilmiş manüple edilmiş bir kadın. Siz de ilerde ben senin için şunu bunu yaptım deyince oğlunuzun cevabı :yapmasaydın olacak. Ayrıca devir eskisi gibi değil artık boşanmalar nadir değil eskiden boşanmış çocuklar eziliyordu şimdi her sınıfta muhakkak birkaç boşanmış ailenin çocuğu var. Kısacası kendi SEVGİ MUHTAÇLIĞI duygunuz için çocuğunuzu bahane etmeyin mertçe BEN KOCAMI SEVİYORUM BU YÜZDEN HEM ONA HEM ANNESİNE katlanıyorum deyin kimse sizi kınamaz. Ama seviliyor musunuz bunu tekrar düşünün lütfen !

Ama bir ev geçindirecek paran yoksa bu anlattıklarında ben de olsam boşanmazdım zira dışarda hayat kolay değil çok zor ateş pahası malesef

hanfendı takıpte kalın yada gerekırse numaranızı verın neler yaptıgımı gosterırıken bizzat size canlı izleticem ...
Valla sahsen ben cok sevinirim size bunları yaşatan insandan intikam almanız Harika olur cunku, lütfen daha fazla sessiz kalmayın canınızı yakan insanlara karsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…