- Konu Sahibi masalprensesi06
-
Eşime dinletirim ve artık temizliğe yemeğe vs gitmem. Hayatım ben bunları annen için yapiyodum ama o beni yanlış anlamış. Artık soğudum derdim. imkan varsa kv de oradayken der konuyu acilmamacasina kapatirdimMERHABA KIZLAR BEN KONUYU HIC UZATMICAM SORUNLU GIDEN BI EVLILIGIM VAR ONUDA GECTIM HERSEYDEN sorunlu bir kaynanam var iş yapmasan senden kotusu olmaz ve eşim annesıne cok duskundur ben calıstıgım halde sureklı onun ısını yapmka zorundayım yapmassam sorun cıkıyor problem cıkıyor bende yapıyorum temızlıgınden tutun yemegıne kadar hıc bır sey eksık degıl sorun tamda burda baslıyor aslında daha bu sorunları asamamısken kaynanam eskı telefonunu ogluma vermıs oynasın dıye oglumda ses kayıtlarını bulmus kucuk daha bu arada kaynanamın sesını duyunca telden bakım dedım elıme aldım telefonu kızıyla olan konusmalarını benımle olanları herseyı kaydetmıs bı yere benım hakkımda yalaka gelin soyle gelın boyle gelın bı suru arkamdan atmıs tutmus yuzume daha dun hakkını helal et kızım dıyen bugun neleri çıktı ben tabi sımdılık kımseye bısey demedım kafam cok karısık sız olsanız ne yapardınız ?
Ne demek yapmak zorundasın.sanırım kerizim her gun degıl 10 15 gunde bı muhakkak napım sorun cıkarıyor eşim yapmak zorundasın dıyor zaten cok surmez biter bu evlilik merak etmeyin az kaldı...
Yazık değil mi canınıza? haftanın 6 günü çalışan bir kadınsınız, 10-15 gün arayla bile olsa kayınvalide evini temizlemek zorunda değilsiniz, özür dilerim ama siz kendinizi düşünmezseniz el oğlu hiç düşünmez, ki eşinizin size hiç acıması yok, annesini pek düşünüyor madem kıysın parasına eve yardımcı tutsun.vallaha hıc cıkmıyor sesım hemde 3 katlı evi 6 gun calısıyorum 10 15 gunde bi kaynanmın evını temızlıyorum . hasta olur tek ızınlı gunumde yemekler yapar gotururum . neler neler bencede silkelenmeliyim
Tutsun birini o zaman,neden siz kendinize acımıyorsunuz madem ses kaydıda varmış dinletin eşinize o zaman.HAYATTA DEMEZ YAPMAYINCA KAVGA CIKAR KIMSE BENI ANLAMIYOR YA
ayy keşke bende böyle bişeylerini yakalasam da konuşmamak görüşmemek için bahane olsa bazı şeyler. afedersin ama siktir et ne olursa olsun sonucu boşverceksin salla gitsinMERHABA KIZLAR BEN KONUYU HIC UZATMICAM SORUNLU GIDEN BI EVLILIGIM VAR ONUDA GECTIM HERSEYDEN sorunlu bir kaynanam var iş yapmasan senden kotusu olmaz ve eşim annesıne cok duskundur ben calıstıgım halde sureklı onun ısını yapmka zorundayım yapmassam sorun cıkıyor problem cıkıyor bende yapıyorum temızlıgınden tutun yemegıne kadar hıc bır sey eksık degıl sorun tamda burda baslıyor aslında daha bu sorunları asamamısken kaynanam eskı telefonunu ogluma vermıs oynasın dıye oglumda ses kayıtlarını bulmus kucuk daha bu arada kaynanamın sesını duyunca telden bakım dedım elıme aldım telefonu kızıyla olan konusmalarını benımle olanları herseyı kaydetmıs bı yere benım hakkımda yalaka gelin soyle gelın boyle gelın bı suru arkamdan atmıs tutmus yuzume daha dun hakkını helal et kızım dıyen bugun neleri çıktı ben tabi sımdılık kımseye bısey demedım kafam cok karısık sız olsanız ne yapardınız ?
Bence herkesin yanında aç bu kaydı. Sonra deki artık yalaka gelin olmaktan vazgeçtim. Hiç bir işinizi yapmıyorum. Size kolay gelsin de. Bak sana nasıl yalakalık yapicak. Benim kaynanam da çok iş yaptırdı bana zamanında. Yapmadığım gün hemen sürat asardi. Ama iş yapınca severdi beni kızım yavrum falan. Hem işini yaptırıp hem yalaka demezdi. Tam tersi overdi. Çocuk olana kadar çok işini yaptım ben. Büyük temizlikleri her sene mevlüt okutmasi. Büyük davetler . Bayram seyran yer misafirini agirladim yıllarca. Artk yapmıyorum. Birinci sebep çok kırıldım. Çünkü bı şey olsa ilk beni sattı hep. Kime kızsa önce bana surat astı. Asla affetmedigim şey ise ailemin yanına laf sokması. Öyle mi. Artk bende yapmıyorum. Çocuklarım var artk . Kendi işimi zor yapıyorum. Hatta yapamıyorum. Saygısızlık yine yapmıyorum. Ama eski fedakar gelini yok maalesef.MERHABA KIZLAR BEN KONUYU HIC UZATMICAM SORUNLU GIDEN BI EVLILIGIM VAR ONUDA GECTIM HERSEYDEN sorunlu bir kaynanam var iş yapmasan senden kotusu olmaz ve eşim annesıne cok duskundur ben calıstıgım halde sureklı onun ısını yapmka zorundayım yapmassam sorun cıkıyor problem cıkıyor bende yapıyorum temızlıgınden tutun yemegıne kadar hıc bır sey eksık degıl sorun tamda burda baslıyor aslında daha bu sorunları asamamısken kaynanam eskı telefonunu ogluma vermıs oynasın dıye oglumda ses kayıtlarını bulmus kucuk daha bu arada kaynanamın sesını duyunca telden bakım dedım elıme aldım telefonu kızıyla olan konusmalarını benımle olanları herseyı kaydetmıs bı yere benım hakkımda yalaka gelin soyle gelın boyle gelın bı suru arkamdan atmıs tutmus yuzume daha dun hakkını helal et kızım dıyen bugun neleri çıktı ben tabi sımdılık kımseye bısey demedım kafam cok karısık sız olsanız ne yapardınız ?
Çıkarsa çıkaın kavga.kavga etmeden bir şey elde edemezsiniz.ne demiş kk kadınları bir cinnet geçirmeye bakar.HAYATTA DEMEZ YAPMAYINCA KAVGA CIKAR KIMSE BENI ANLAMIYOR YA
hee bide hangi devirde yaşıyoruz ya ne kaynanamın evini temizlicem banane. isterse kocamla aram bozuk olsun hiç uğraşamam kendi evimin işi bitmişte bide gidip onun evinimi temizlicem hiç işim olmaz. Ben ilk gün annesiyle tanıştığım zaman arama mesafe koydum her zaman mesafeliydim şimdide öyleyim.. siz bazı şeyleri abartmışsınız o devir kapandı ablacım çok istiyosa kendi kızı temizlesin yapsın geçin bu işleri artık. ezdirmişsin kendini, bu saatten snra ezdirmeayy keşke bende böyle bişeylerini yakalasam da konuşmamak görüşmemek için bahane olsa bazı şeyler. afedersin ama siktir et ne olursa olsun sonucu boşverceksin salla gitsin
vallaha hıc cıkmıyor sesım hemde 3 katlı evi 6 gun calısıyorum 10 15 gunde bi kaynanmın evını temızlıyorum . hasta olur tek ızınlı gunumde yemekler yapar gotururum . neler neler bencede silkelenmeliyim
Kocanız da 10-15 günde bir babanızın yanına gidip ne ihtiyacı varsa görüp tadilat, tamir vs işlerini yapıyor mu?sanırım kerizim her gun degıl 10 15 gunde bı muhakkak napım sorun cıkarıyor eşim yapmak zorundasın dıyor zaten cok surmez biter bu evlilik merak etmeyin az kaldı...
Merak etmiyoruz... gözünüzü açın diye yazılıyor bunca şeysanırım kerizim her gun degıl 10 15 gunde bı muhakkak napım sorun cıkarıyor eşim yapmak zorundasın dıyor zaten cok surmez biter bu evlilik merak etmeyin az kaldı...
Yesinler onun artistliğiniMerak etmiyoruz... gözünüzü açın diye yazılıyor bunca şey
çocuğunuza kv mi bakıyor
o bakıyorsa ondandır bu artistliği
Yapmak zorundasin dyen bir kocaya o ses kayıtlarını dnletsen annemin telefonunu kurcalama der gecer bence.sanırım kerizim her gun degıl 10 15 gunde bı muhakkak napım sorun cıkarıyor eşim yapmak zorundasın dıyor zaten cok surmez biter bu evlilik merak etmeyin az kaldı...
Aynen hanım abla :)Yesinler onun artistliğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?