• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın uyarısı

Ssema1808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
187
87
13
29
merhaba arkadaşlar 9 aylık evliyim kaynanam ile altı üstlü oturuyoruz herşey ayrı bu sabah kahvaltıya çağırdım kahvaltıyı yaptık daha sonra sohbet ederken eşimin bana şarkı söylerken videosunu izlettim bana dedi ki arkadaşlarına izletme dedi öyle çok arkadaşların ile gelip gitme yaparken eşini alırlar elinden gibi bir ima yaptı çok sinirlendim o an bişey demedim ben arkadaşlarıma ve eşime güveniyorum dedim kendi kız kardeşini eşi en yakın arkadaşı ile aldatmış sürekli bana öyle söylüyor ben ona diyordum beni dinlemiyordu falan dedi bana gelen arkadaş ise iki yakın olduğum arkadaşım ve kuzenim bir iki de normal arkadaşlarım oturmaya geldi ama söylediği çok saçma değil mi bana bir akıl verin kızlar

Böyle uyarılar olabilir.
Benim kayınvalidem de, aman kızım herkesi kendiniz gibi bilmeyin dikkat edin kimin ne olduğu belli olmaz der..
İyilik temennisi bu. Onların yaşı öyle artık.
Ben bildiğimden şaşmam ama; onu da kırmam.. İyi niyetli buluyorum bu uyarıları.

Kadin arkadaslarini tanimadigi icin ve basina boyle bir olay geldiginden seni uyarmak istemis. Evet boyle olaylar oluyor fakat herkeste o kadar adi degil. Allah kotu insanla karsilastirmasin.
Amin inşallah yani az çok tanıyor ama işte benim tuhafıma gitti

merhaba arkadaşlar 9 aylık evliyim kaynanam ile altı üstlü oturuyoruz herşey ayrı bu sabah kahvaltıya çağırdım kahvaltıyı yaptık daha sonra sohbet ederken eşimin bana şarkı söylerken videosunu izlettim bana dedi ki arkadaşlarına izletme dedi öyle çok arkadaşların ile gelip gitme yaparken eşini alırlar elinden gibi bir ima yaptı çok sinirlendim o an bişey demedim ben arkadaşlarıma ve eşime güveniyorum dedim kendi kız kardeşini eşi en yakın arkadaşı ile aldatmış sürekli bana öyle söylüyor ben ona diyordum beni dinlemiyordu falan dedi bana gelen arkadaş ise iki yakın olduğum arkadaşım ve kuzenim bir iki de normal arkadaşlarım oturmaya geldi ama söylediği çok saçma değil mi bana bir akıl verin kızlar

Saçma mı bilemedim. İnsan ne yaşarsa ona göre tavır alıyor hayata karşı.

Saçma mı bilemedim. İnsan ne yaşarsa ona göre tavır alıyor hayata karşı.
Yani tabi öyle de sanki arkadaşların gelmesin der gibi geldi ki sürekli benim evime gelen insanlar değil bu Kişiler ayda bir veya iki

Yani tabi öyle de sanki arkadaşların gelmesin der gibi geldi ki sürekli benim evime gelen insanlar değil bu Kişiler ayda bir veya iki

Seni anladım ama kaynananı da anladım :) bence kafaya takılacak bi şey değil konu. İçini rahat tut ve hayatına bak ;)

Böyle uyarılar olabilir.
Benim kayınvalidem de, aman kızım herkesi kendiniz gibi bilmeyin dikkat edin kimin ne olduğu belli olmaz der..
İyilik temennisi bu. Onların yaşı öyle artık.
Ben bildiğimden şaşmam ama; onu da kırmam.. İyi niyetli buluyorum bu uyarıları.
Yani iyi niyetli mi bilemem ama benim arkadaşlarına böyle demesi hiç hoş değil diye düşünüyorum birde benim kocam bu kadar şerefsiz mi

Seni anladım ama kaynananı da anladım :) bence kafaya takılacak bi şey değil konu. İçini rahat tut ve hayatına bak :KK66:
Öyle mi dersin de biraz daha düşüneyim bu akşam Ablam da gelecek oturmaya ona da sorayım

Yani iyi niyetli mi bilemem ama benim arkadaşlarına böyle demesi hiç hoş değil diye düşünüyorum birde benim kocam bu kadar şerefsiz mi
Bu devirde babana bile guvenmiyeceksin diye bosuna dememisler. Tamam de gec yine kendi bildigini yap. Hem belki senin goremedigin art niyeti kayinvaliden gormustur kimbilir.

Back
X