• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın uyarısı

Evet ona da sinir olurdum benim kocamı farklı görüyor demek ki
Bence sinirlenme kimseye sonsuz güvenilmez kötü niyetle dememiş kadın etkilenmiş yaşadığı olaydan kolay değil sizin de başınıza gelmesin diye seni düşünmüş bence olacağından değil de insan böyle bir şey yaşayınca şüpheci oluyo

Ne bileyim insanlar başkalarına anlatamadığı sukıntıları burada paylaştığı için bende paylaşmak istedim

ben de sıkıntı edecek bişey yok diyorum.

ha bi kadın kendi oğlunun karısını, karısının yakın arkadaşları ile aldatabileceği konusunda uyarı yapıyorsa bu saçmalıktır bana göre. ama he de geç.

Bu devirde babana bile guvenmiyeceksin diye bosuna dememisler. Tamam de gec yine kendi bildigini yap. Hem belki senin goremedigin art niyeti kayinvaliden gormustur kimbilir.
Evet bu da olabildi ama bu kişiler benim çocukluk. Arkadaşım olduğu için böyle bir şeyi düşünmek bile istemiyorum bir hafız birde

Gündüz kuşağı çok izliyorlar benim annemde , kayınvalidem de söyler he de geç öyle takılma bile.

ben de sıkıntı edecek bişey yok diyorum.

ha bi kadın kendi oğlunun karısını, karısının yakın arkadaşları ile aldatabileceği konusunda uyarı yapıyorsa bu saçmalıktır bana göre. ama he de geç.
Yanş o bana saçma geldi zaten

K
merhaba arkadaşlar 9 aylık evliyim kaynanam ile altı üstlü oturuyoruz herşey ayrı bu sabah kahvaltıya çağırdım kahvaltıyı yaptık daha sonra sohbet ederken eşimin bana şarkı söylerken videosunu izlettim bana dedi ki arkadaşlarına izletme dedi öyle çok arkadaşların ile gelip gitme yaparken eşini alırlar elinden gibi bir ima yaptı çok sinirlendim o an bişey demedim ben arkadaşlarıma ve eşime güveniyorum dedim kendi kız kardeşini eşi en yakın arkadaşı ile aldatmış sürekli bana öyle söylüyor ben ona diyordum beni dinlemiyordu falan dedi bana gelen arkadaş ise iki yakın olduğum arkadaşım ve kuzenim bir iki de normal arkadaşlarım oturmaya geldi ama söylediği çok saçma değil mi bana bir akıl verin kızlar
Kayınvalideniz çok da haksız sayılmaz, tamam siz arkadaşlarınızı biliyorsunuz eşinize de onlara da güveniyorsunuz ama insanın başına herşey gelebilir ve bu örnekler o kadar çok ki en yakın arkadaşlarla aldatılmış sayısız insan var... Sizi uyarmasında sakınca yok bence

Yani tabi öyle de sanki arkadaşların gelmesin der gibi geldi ki sürekli benim evime gelen insanlar değil bu Kişiler ayda bir veya iki
Eşini kimseye övme, özelini açma.
Hiçbir kadını da eşinin yanında övme.

Önce merak, sonra ilgi, sonra aldatma.

Kv ye hak verdim ben.

Eski jenarasyon, sosyal evrimden çok, dürtülere daha çok güveniyor, bir parça haklılık payları da var aslında.Teyzem de eski evliliğimde bana sürekli söylerdi. Banada çok saçma gelirdi söylediği şey ama kötü niyet olduğunu düşünmüyorum.Güzel seven, aşkı bilen, ilgili bir erkeği diğer kadınlarında potansiyel partner görebileceğinden endişe ediyorlar sadece.

merhaba arkadaşlar 9 aylık evliyim kaynanam ile altı üstlü oturuyoruz herşey ayrı bu sabah kahvaltıya çağırdım kahvaltıyı yaptık daha sonra sohbet ederken eşimin bana şarkı söylerken videosunu izlettim bana dedi ki arkadaşlarına izletme dedi öyle çok arkadaşların ile gelip gitme yaparken eşini alırlar elinden gibi bir ima yaptı çok sinirlendim o an bişey demedim ben arkadaşlarıma ve eşime güveniyorum dedim kendi kız kardeşini eşi en yakın arkadaşı ile aldatmış sürekli bana öyle söylüyor ben ona diyordum beni dinlemiyordu falan dedi bana gelen arkadaş ise iki yakın olduğum arkadaşım ve kuzenim bir iki de normal arkadaşlarım oturmaya geldi ama söylediği çok saçma değil mi bana bir akıl verin kızlar
Kaynanan haklı uyarısına az da olsa dikkat et.o video zaten sizin özeliniz.malum burda da sürü aldatma olayları okuyoruz.şimdiki zaman da kimşn eli kimşn cebinde belli de değil.büyükler bu tarz konularda uyarıyorlarsa ben haklı görürüm.

Artik o kadar cok haber duyuyor ki millet,uyardigina sasirmiyorum. Burda bir tanidigim esini rus bir bayanla evinde basti. Rus bayan bunlarin dükkanina müsteri olarak gidip geliyordu. Tanidigim cocugu icin yuvasini yikmadi ama psikolojik olarak cok yiprandi. Panik ataklar felan gecirdi. Esindende hic beklemezdik disardan baksak. Esi cok güzel bir bayan yani. Bence tek uyarmak amacli demistir. Fazla kafaya takmayin

Surekli soyluyorsa sacma ama ornekleri var... Aklima gelenler bi arkadasimin babasi annesini evine sureklo girip cikan bi kadinla aldatti... baska bi tanidigimizi esi yillarca aldatmis adam arada eve gelmiyordu kadincagiz bu durumdan dertliydi... evine surekli gelio giden 40li yaslarda hic evlenmemis lafta kadincagiza destek olan adama onla beraber beddua edenlerden biri kadincagizin kocasini alip gitti...

Buyuklerin bazi uyarilarini dikkate almak lazim.Yasadiklarindan yola cikarak bunu soylemis.Ben iyi niyetle soyledigini dusundum.

Back
X