Ne bileyim insanlar başkalarına anlatamadığı sukıntıları burada paylaştığı için bende paylaşmak istedimyani bunda konu açacak kadar bile mesele yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bileyim insanlar başkalarına anlatamadığı sukıntıları burada paylaştığı için bende paylaşmak istedimyani bunda konu açacak kadar bile mesele yok.
Bu güzeldiEvime gelip giden insanla beni aldatıcak kadar şerefsiz bi oğul yetiştirmemişsinizdir sanırım deyin. Daha da bi şey denmez bunun üstüne.
Bence sinirlenme kimseye sonsuz güvenilmez kötü niyetle dememiş kadın etkilenmiş yaşadığı olaydan kolay değil sizin de başınıza gelmesin diye seni düşünmüş bence olacağından değil de insan böyle bir şey yaşayınca şüpheci oluyoEvet ona da sinir olurdum benim kocamı farklı görüyor demek ki
Evet bir daha söylenirse bunu diyeceğim :)Evime gelip giden insanla beni aldatıcak kadar şerefsiz bi oğul yetiştirmemişsinizdir sanırım deyin. Daha da bi şey denmez bunun üstüne.
Ne bileyim insanlar başkalarına anlatamadığı sukıntıları burada paylaştığı için bende paylaşmak istedim
Evet bu da olabildi ama bu kişiler benim çocukluk. Arkadaşım olduğu için böyle bir şeyi düşünmek bile istemiyorum bir hafız birdeBu devirde babana bile guvenmiyeceksin diye bosuna dememisler. Tamam de gec yine kendi bildigini yap. Hem belki senin goremedigin art niyeti kayinvaliden gormustur kimbilir.
Yanş o bana saçma geldi zatenben de sıkıntı edecek bişey yok diyorum.
ha bi kadın kendi oğlunun karısını, karısının yakın arkadaşları ile aldatabileceği konusunda uyarı yapıyorsa bu saçmalıktır bana göre. ama he de geç.
Yok o çık Bilir zaten bilmediği yokGündüz kuşağı çok izliyorlar benim annemde , kayınvalidem de söyler he de geç öyle takılma bile.
Yanş o bana saçma geldi zaten
Haklisim canimNe bileyim insanlar başkalarına anlatamadığı sukıntıları burada paylaştığı için bende paylaşmak istedim
Kayınvalideniz çok da haksız sayılmaz, tamam siz arkadaşlarınızı biliyorsunuz eşinize de onlara da güveniyorsunuz ama insanın başına herşey gelebilir ve bu örnekler o kadar çok ki en yakın arkadaşlarla aldatılmış sayısız insan var... Sizi uyarmasında sakınca yok bencemerhaba arkadaşlar 9 aylık evliyim kaynanam ile altı üstlü oturuyoruz herşey ayrı bu sabah kahvaltıya çağırdım kahvaltıyı yaptık daha sonra sohbet ederken eşimin bana şarkı söylerken videosunu izlettim bana dedi ki arkadaşlarına izletme dedi öyle çok arkadaşların ile gelip gitme yaparken eşini alırlar elinden gibi bir ima yaptı çok sinirlendim o an bişey demedim ben arkadaşlarıma ve eşime güveniyorum dedim kendi kız kardeşini eşi en yakın arkadaşı ile aldatmış sürekli bana öyle söylüyor ben ona diyordum beni dinlemiyordu falan dedi bana gelen arkadaş ise iki yakın olduğum arkadaşım ve kuzenim bir iki de normal arkadaşlarım oturmaya geldi ama söylediği çok saçma değil mi bana bir akıl verin kızlar
Eşini kimseye övme, özelini açma.Yani tabi öyle de sanki arkadaşların gelmesin der gibi geldi ki sürekli benim evime gelen insanlar değil bu Kişiler ayda bir veya iki
Kaynanan haklı uyarısına az da olsa dikkat et.o video zaten sizin özeliniz.malum burda da sürü aldatma olayları okuyoruz.şimdiki zaman da kimşn eli kimşn cebinde belli de değil.büyükler bu tarz konularda uyarıyorlarsa ben haklı görürüm.merhaba arkadaşlar 9 aylık evliyim kaynanam ile altı üstlü oturuyoruz herşey ayrı bu sabah kahvaltıya çağırdım kahvaltıyı yaptık daha sonra sohbet ederken eşimin bana şarkı söylerken videosunu izlettim bana dedi ki arkadaşlarına izletme dedi öyle çok arkadaşların ile gelip gitme yaparken eşini alırlar elinden gibi bir ima yaptı çok sinirlendim o an bişey demedim ben arkadaşlarıma ve eşime güveniyorum dedim kendi kız kardeşini eşi en yakın arkadaşı ile aldatmış sürekli bana öyle söylüyor ben ona diyordum beni dinlemiyordu falan dedi bana gelen arkadaş ise iki yakın olduğum arkadaşım ve kuzenim bir iki de normal arkadaşlarım oturmaya geldi ama söylediği çok saçma değil mi bana bir akıl verin kızlar
Buyuklerin bazi uyarilarini dikkate almak lazim.Yasadiklarindan yola cikarak bunu soylemis.Ben iyi niyetle soyledigini dusundum.merhaba arkadaşlar 9 aylık evliyim kaynanam ile altı üstlü oturuyoruz herşey ayrı bu sabah kahvaltıya çağırdım kahvaltıyı yaptık daha sonra sohbet ederken eşimin bana şarkı söylerken videosunu izlettim bana dedi ki arkadaşlarına izletme dedi öyle çok arkadaşların ile gelip gitme yaparken eşini alırlar elinden gibi bir ima yaptı çok sinirlendim o an bişey demedim ben arkadaşlarıma ve eşime güveniyorum dedim kendi kız kardeşini eşi en yakın arkadaşı ile aldatmış sürekli bana öyle söylüyor ben ona diyordum beni dinlemiyordu falan dedi bana gelen arkadaş ise iki yakın olduğum arkadaşım ve kuzenim bir iki de normal arkadaşlarım oturmaya geldi ama söylediği çok saçma değil mi bana bir akıl verin kızlar