- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1annen uyarsa sorun edecek miydin?
Ya Allah’a şükür aramız iyi ama ne bileyim böyle demesi beni bir düşündür dü sanki evime gelip gidene karışacak gibi geldi ona neKv le sabah kahvalti yapip sohbet edecek kadar iyi bir iliskin var bozulmasina hic izin verme
Tamam annecim de gec
Ayrica bu millet yegeniyle yakalananlari gordu arkadas kimmis
Ben kendimce sonradan düşününce baya bi bilendim ama yardımınız için teşekkür ederimbanada kv, hayatta her zaman icin ilk onceliginiz birbiriniz olsun demisti. Ana babA kardes arkadas icin birbirinizi uzmeyin demisti. Bende cok haklisiniz demistim. Burda kv sana bisi dememis dikkat et demis. tmm diyip gececeksin. Burda art niyet arama yaa!
Herkes bu yönde düşünmüş sanırım ben biraz fazla tepki verdim neyse ki KV ile hiç konuşmadımK
Kayınvalideniz çok da haksız sayılmaz, tamam siz arkadaşlarınızı biliyorsunuz eşinize de onlara da güveniyorsunuz ama insanın başına herşey gelebilir ve bu örnekler o kadar çok ki en yakın arkadaşlarla aldatılmış sayısız insan var... Sizi uyarmasında sakınca yok bence
Evet o iki kardeşin de de aynı konuyu görmüş o yüzden söyledi ama işte insan güveniyor doğru kimseye güvenmemek gerek ama Allah göstermesin yine deBuyuklerin bazi uyarilarini dikkate almak lazim.Yasadiklarindan yola cikarak bunu soylemis.Ben iyi niyetle soyledigini dusundum.
Yani bend söyle oldun bir an tamam severim kaynanamı ama böyle konuşması biraz saçma geldi Benimle durduk yere birde şöyle bir konu arkadaşlarım bana oturmaya geliyor ve akşam evlerine eşim bırakıyor ikisi de arkaya oturuyorlar ama geçen geldiklerinde araba doldu annesikil de vardı arkadaşım öne oturdu sanırım kaynanam ona takıldıHerhangi bi art niyetle söylediğini dusunmuyorum. Ama bende kizardim acikcasi bir yandan sinie olurum
Kötü bir tecrübesi olduğu için seni de uyarmak istemiş sadecemerhaba arkadaşlar 9 aylık evliyim kaynanam ile altı üstlü oturuyoruz herşey ayrı bu sabah kahvaltıya çağırdım kahvaltıyı yaptık daha sonra sohbet ederken eşimin bana şarkı söylerken videosunu izlettim bana dedi ki arkadaşlarına izletme dedi öyle çok arkadaşların ile gelip gitme yaparken eşini alırlar elinden gibi bir ima yaptı çok sinirlendim o an bişey demedim ben arkadaşlarıma ve eşime güveniyorum dedim kendi kız kardeşini eşi en yakın arkadaşı ile aldatmış sürekli bana öyle söylüyor ben ona diyordum beni dinlemiyordu falan dedi bana gelen arkadaş ise iki yakın olduğum arkadaşım ve kuzenim bir iki de normal arkadaşlarım oturmaya geldi ama söylediği çok saçma değil mi bana bir akıl verin kızlar