- Konu Sahibi Dostacilisoyler
Ferdi tayfurun sarksi geldi aklima. :) merak etme sen... toprak olur tas olurum yolunda yoldas olurum istersen gardas olurum merak etme sen :)) (alttaki yorum size degil iki kere ayni yorum yazmayayim diye)Adet olunca yemegimi yap yoldas olurum istersen kardes olurum merak etme seeennn de
Ay baska olarak ayy burasi arabistanmi cumlesini duymaktan tiksinti geldi bana. Bu cumeyi duyunca midem bulaniyor inanin. Bu tarz seyler oldumu ulkemiz hemen arabistan mi oluyor, ama size ne sokakta ister opusur isrer sevisiriz kime ne derler ozaman onlara kimse avrupami burasi demiyor. Kendine ozgurluk isteyip baskasinin dusuncesine saygi gostermemek nasil bir ozgurluk duskunlugudur anlamam zaten.
Birakin kim ne istiyorsa onu yapsın. Kimse kimseye karismasin.
Su arabistan benzetmesinden vazgecin artik cok klişe oldu. Yutmuyo kimse. :)
Ben hollandada yasadigimda hollandadaki okul arkadaslarim yada iş arkadaslarim benim yanimda birsey yiyip icmezlerdi ( benim acimdam hic bir sakincasi yoktu yemeleri icmeleri, olamazdi) benim icin hic sıkıntı değil insanlarin diaarda yiyip icmeleri. Kendi secimleri kimsenin iradesine ve istedigine mudahele etme gibi kimsenin luksu yok.
Son düzenleme: