Tabiki giderim sonuçta evlenince oda benim annem olacak bu kesmiş demekle çekiştirmeyi kasdediyorsun sanırım demekki kayınvalidenin öyle bir huyu var nişanlına şikayet edene kadar
kendisiyle konuşmayı dene kulağıma böyle birşeyler geldi anne çok üzüldüm bunlar doğrumu diye sor belkide sana bunları iletenler farklı iletiyor yada abartıyorlardır
kızlar yorumlarınız ıcın tşk ederım ama ben onu annem gıbı görmustum o benı evladı gıbı görmemıs bı anne evladının kusuru olsa bıle kapatır ama bu kadın tam tersı ortada kusur yokken bana yapmadıgım seylerı yaptı demıs ne zoruma gıttı anlatamam ve ınanın ne kadr kızsanızsa sacını basını yolmak ıstıyorum hırsım sınırım öfkem asla gecmedı kendını bısey sandı sımdıde essek gıbı pısman nısanlımda bılıo annesının huyunu ama ben kendıme bunu yaptırtmam ben bunu haketmedım
kızlar yorumlarınız ıcın tşk ederım ama ben onu annem gıbı görmustum o benı evladı gıbı görmemıs bı anne evladının kusuru olsa bıle kapatır ama bu kadın tam tersı ortada kusur yokken bana yapmadıgım seylerı yaptı demıs ne zoruma gıttı anlatamam ve ınanın ne kadr kızsanızsa sacını basını yolmak ıstıyorum hırsım sınırım öfkem asla gecmedı kendını bısey sandı sımdıde essek gıbı pısman nısanlımda bılıo annesının huyunu ama ben kendıme bunu yaptırtmam ben bunu haketmedım
bence;
ilk hata kayınvalidenizi anneniz gibi görmekle başlamış...
anne annedir, kayınvalide kayınvalide...kimse kimseyi birinin yerine koymazsa daha az sorun yaşarsınız...
yerinizde olsaydım yaptıklarınızı yapmazdım...daha nişanlıyken bukadarına gerek yok...
bundan sonrası için de yine yerinizde olsaydım gitmezdim...daha resmen kayınvalidem olmadığı halde altından bile aldığım bir kadın arkamdan konuşuyorsa ben o kadına gitmem...
ama yine de söyleyim, bence hata sizin...bu nişanlılık evresinde ilişkileri bukadar abartmak büyük hata...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?