Kaynanamla 3 saat yalnız kalmam

Eşim dün dedi ailemi özledim gidelim. Tamam dedim. Gittik yemek yedik. Erkek kardeşi var. Onunla direk balkona çıktı ve nargile içtiler. Babası da onlarlaydı. Annesi ve babaannesi ile ben odada kaldım. Arada yanıma geldi. Ama bir zaman sonra aşırı sıkıldım. Sonra dayanamadım eşimin yanına gittim. Kaynanam sürekli gelip çay tazeliyeyim, hadi tatlı yiyin, bana gel tv izle dedi. Ama konuscak konu kalmadı onlada.Eve gelince eşime kızdım. Bana annemi özledim diyon kadının yanında durmadı, sıkıldım falan dedim. İstemiyorsan bidaha gelmezsin dedi. Haklısın dedi. Bidaha yalnız bırakmayacak. Annesi de herkes evimizi merak ediyormuş ve gelmek istiyormuş. Bana haftaıcı gel tek basına dedı. Sizin eve hangi dolmus gıdıyor dedi.Evlı olmak ev işleri degil ama bu aileler benı bunaltıyor. Sürekli gidelim gelelim. Şimdi haftaya eşim tek gitse ayıp olur mu? Yoksa her hafta benle mi gitmeli
BOŞAN!!! 🤷🏻‍♀️

Kayinvalide ile 3 saat diye konuyu gorunce kadin geline birsey yapti sandim.
Hangimiz sıkıldıgımiz ortama tahammul etmedik ki...abartmayin. kadin gururunuzu incitici birsey yapmamis.
"3 saat yalnız kaldım ve beni elledi" falan bekliyor insan dimi

Haftada bir de sıkılıver,oturum beraber dizi izleyin kayınvalidenle,kavga yok gürültü yok,haftada bir gece eşin için sıkılmak çok değil,sevdiğin adam o senin

3 saat mi biz öğlen gittiyse gece 1 de eve dönüyoruz. Hep beraber sadece yemek yiyip azıcık Tv bakıyoruz. Hep kendi aralarında sohbet ediyorlar benimle sadece en baştan havadan sudan konuşuluyor o kadar. Benim isyan etmem gerekirdi herhalde. Bende aşırı sıkılıyorum ama Allah'tan hep gitmiyoruz. 2 3 ayda bir gittiğimiz için eşimin hatrına oyalanmaya çalışıyorum. Bu gidişimde kitap götürüp okumayı düşünüyorum. En azından sıkıntım geçer 😂

Canım bak yapma böyle, babanın ailesi sorunlu insanlar tamam da her erkek ailesi sorunlu olacak diye bir şey yok. Kendini onlara karşı doldurma. Eşin seni orada bırakıp bir yere gitmemiş adam balkonda oturmuş. Evde tütün mamülü içecek değildi ya. Arada onun yanına çıkarsın, arada havadan sudan kayinvalidenle sohbet edersin 3 saat nedir yani. Gitmemek çok büyük kabalık bu insanlar sana zarar vermedikçe.

Geleneksel bir çekişmeyi bilmenin huzursuzluğuyla hareket ediyorsunuz, hata yapıyorsunuz, her aile bir değildir, sevmemek için bahane aramayın oldukları gibi kabullenin, kaynana diye düşman olmak zorunda değil size, önyargılarınızdan kurtulun

Senin daha ergenlik süren geçmeden evlendiğin icin otu b.ku kendine dert yapman çok normal. Hiç mi bisey bilmıyorsun. Kayınvaliden evini nasıl bilmez bi akşam çağırsana insanları yemeğe görsünler evlerini. Ayrıca evet onlarda artık ailen arada gideceksin gelcekler. Her seyi kendine dert yapma ya bi iş bul çalış ya da bi çocuk falan yap uğraşın olsun.

Acilen bir işe girip çalışman lazım. Dertsiz başına dert arar gibisin. Ne var yani eşinin ailesine gidip 3 saat oturduysan? Kadın bişey mi yaptı ya da dedi ki? İnsanlarda öyle dertler var ki sırf şu forumu bile okusan utanırsın açtığın konulardan. Çalışmayı düşünmüyorsan da bi meşgale bul kendine.

Bu arada..
Eşini yalnız göndermen çok büyük saygısızlık olur. Daha yeni evlisin. Kv ile hiçbir husumetin yok. Ne o sıkılıyorum. Kocan oldu canım der der de sonra o da senden sıkılır..

Back
X