Ne olur yardimci olun bana delircem sonunda
Bu kadin benden ne istiyor anlamiyorum
Belki daha önce actigim konuyu okumussunuzdur
Kayinvalidem olucak kadin onunla eltimin evine gitmemisim diye iki haftadir nisanlimin basinin etini yemis
Hatrim icin gel dedi eltimden deger görmedigim icin gitmedim nisanlima dert yanmis o gün o da bana tavir aldi kavga etdik bende bari ayrilsaydin vs dedim telefonda tamam ayrilalim dedi o sinirle bende anneni ver dedim telefona ona diycem kadin da bana dönüp demezmi oglum bilir ben karismiyorum bende sasirip aglamaya baslayip kafayi mi yediniz demisim neyse kapatdim ertesi gün nisanlim gelip özür diledi
Neyse asil sorun simdi basliyor kv bozulmus mus gidip özür dilememi bekliyor bir kere olsun arayip demedi kizim yanlis anlamissin gel konusalim vs.
Hediye götürdüm yilbasinda geri cevirdi hediyemi begenmedim geri ver dedi
Hastahaneye yatdi yanina gitdim aradim sordum
Hergün aramasamda her hafta ariyordum
Herseyin ucuzu olsun istedi hep gelinlikte bile nisanlima diyor orada gelinlikler ucuzlamis gelsin gidip bakalim...
Suc bendemi sorun ondami akil verin ne olurrrrrr
indirim sezonunu ben de takip ederim.çok takma yok say hee dee geç.normal böyle şeyler işin içine ialeler karışınca öyle oluyor.dediğim gibi hee de kendi bildiğini oku
Afedersin ama kaynanan cahilin teki bencene demek oğlum bilir ya böyle bişey diyebilir mi bi insan?? Kaynanan düşünmüyo hiç seni,acaba ne düşünür böyle dersem demiyo hiç,çağırdığında gitmezsin belki işin var belki bi sebebin var zorunluluğun yok.Sakın yüz verme kaynananada,nişanlınada yüz verme taviz verme asla Nefret ediyorum böyle insanlardan ya bi tanede benim başımda varr ama kv değil kp benimkisi Allah bize sabır versin,onlarada akıl fikir versin..Ama o kv ye sakın ama sakın güvenme samimi olupta sırrını verme,aranızı açmaya bile kalkar o kadın..Sen samimi ol,ona canınıda versen,yaptıgın tek htayla silinir gidersin gözünde.insanlar çok nankör bencill canımm..Ayrıca seninde bi suçun yok,suçlu kv bana göre.
ay valla sıktı bu erkek anneleri nedir ya bu herkeste aynı dert neden bizde tüm dünyadaki gibi evlilik normal bişey olmuyor neden hep gelinler dışlanıyor anlamıyorum
Allahım öbür dünyaya bırakmadan bu dünyada sorsun diyorum hepsinden çünkü bende çok çektim ve çekiyorum da
kimin dertte değil ki kaynanasıyla arası?
Bazı kaynanalar kendi yaşayamadıklarını gelinlerinin yaşadığını görünce resmen geçmiş yılların intikamını alıyorlar.
Eğer nişanlın seni hoş tutuyorsa kaynanan bundan rahatsız olmuş olabilir. Ayrıca ayrılık mevzusu gündeme geldiğinde kaynananın söylediği çok çirkin. Benim kaynanamda benzer bir durumda aynı cevabı verdiacaba insan kaynana olunca genleri modifikasyona mı uğruyor?
Nişanlının tutumunu da doğru bulmadım ben ama senin ayrılık konusunu gündeme getirmende yanlış tehdit sayılır bu. Yani bir erkek olarak gurur yaptı resti çekti tabii.
Ara sıra ararsın ama bu olaydan sonra insan sinir olur aramakta gelmez içinden. Nişanlına dikkat et yalnız olur olmaz annesinin lafıyla hareket eden bir tipse değişmez sana söyliyim.
Sıkma canını herkes uğraşıyor bu işlerle...
ya yapmayın şunu allah aşkına...
değerinizi şimdiden bu kadar düşürmeyin..
şunu anladım ki nişanlın sana çok da değer vermiyor...
ne demek anasının yanında ayrılalım demek..sende ağlamışsın..bu kadar mı küçültüyorsun kendini...
kayınvalidene de ağlamak..
korkmayın arkadaşlar evde kalmazsınız..buldum hemen evleneyim gibi bir derdiniz mi var yaaaa...inan bu kadar taviz verirsen daha seni çokkkk ağlatır o nişanlın..
SEN KAYINVALİDENİN SORUNLU OLDUĞUNU YAZMIŞSIN AMA ASIL SORUN NİŞANLININ SANA VERDİĞİ DEĞERDE...ASLINDA VERMEDİĞİ DEĞER DİYELİM..
Eh be güzelim sen ne diye ayrılık lafı geçince kaynanı araya sokuyosun.
Hiç bir konuda araya anne babayı sokmayın,kendiniz halledin
aksi halde çok dallanıp budaklanıyor.
Eltine gitmemekte haklısın bence hiç düşünme.
inan "KENDİNDEN TAVİZ VERMEK BİR YERE KADAR,FAZLASI AKLA ZARAR"".
Kayınvaliden normalde sana karşı iyiyse bu konuyu fazla uzatma bence.
Nişanlın ayrılalım diyince bozulmuşsun ama,kinaye de olsa ayrılığı ilk dile getiren sensin bunu da unutma canım!!!
Ben vur dedim sen öldürmüssün
anlamadım canım..sen değilmisin nişanlım annesinin yanında bunu dedi diyen..
tab,i şuan görmek istemeyebilirsin ama bunlar daha başlangıç..sonunuzu ı iyi görmedim..herşey şimdi toz pembe geliyor ama yk canım..hele sizin durum daha bir olmaz...
Daha evlenmeden bu kadar sıkıntılı olduğun kayınvaliden, evlenince neler yapar acaba.
İyi şeyler söylemek isterdim, ama emin ol ki burdaki bütün üyelerin adına söylüyorum şuan ne görüyorsan evlenince daha da fazlasını görüyorsun.
bence eşinin sevgisin kazan ve asla annesi ya da başkaları yüzünden ona dırdır etme. haklı olsan bile haksız duruma düşersin. surat asma trip yapma ama üzgünlüğünü belli et. yani masumu oyna:)her daim sevgisini elinde tut ve kendine aşık et ve bunun devamlılığını sağla. başarabilirsen gerisi hikaye..annesi falan bi yere kadar müdahale edebilir. mesafesini annesine karşı her zaman koru. çok fazla arayıp sormaya da gerek yok bence kararında olmalı eminim daha çok değer veriyorlar o zaman. eltine de gelince neden sürekli onun evine gitme zorunluluğun var anlamadım. o seni arasın sorsun ilgilensin. bu işler zorla mı olur yani insan gitmek isterse gider kime ne. kaynana neden özür bekliyormuş bizler küçüğüz zaman zaman hata yapabiliriz onların görevi tölore etmek nedir bu tavır trip..sen hediyeni almışsın o kabul etmemiş asıl o senden özür dilesin sen konuşma derim ben..naçizane fikirlerim....
Bence çok yüz vermişsin şimdi cefasını çekiyosun. Bende aynı şeyi yapmıştım. Herşeye tamam deyince adam yerine koymuyolar insanı. Sürekli bi memnuniyetsizlik oluyo.
Eltine gitmemekle en doğrusunu yapmışsın bence.Bu gün seni de yanında götürüp eltini sinir etmek isteyen kadın. Evlendikten sonra aynını sana da yapar. Koskoca kadınların böyle hesaplar içine girmesi ne kadar ayıp.
Sana tavsiyem nişanlına ailesini kötüleyici birşey söyleme. Eğer nişanlın sana bi konuda kızmaya kalkarsa biz aramızda hallederiz hayatım sen dert etme de. Arada sen yıpranıyorsun böyle olunca de.
Kaynananı da niye karıştırıyosun ki tartışmanıza sen.
Özür falan da dileme. Yine her zaman aradığın sıklıkta ara gülerek konuş. Konuyu açmaya çalışırsa anlamamazlıktan gel..
Arayasın olmaması çok normal ama ara kesinlikle. Hiç bişey yok muş gibi devam et. Senin bu kadar kırılgan olduğunu düşünmesinler. Banada bu tavsiyeyi verdiler. Zar zor aradım ama iyi ki aramışım.Ki biz bunun kaç katını yaşadık. Mobilyalarımı gelinliğimi bana sormadan kaynanamla görümcem seçicekti.:) Beni eve hizmetçi alıyomuş gibi..Ama iyi ki aramışım. Şimdi nişanlım diyo ki seni biliyorum arada soğukluk olmasın istiyosun. Onlar yaşlılar işte sorun çıkarıyolar idare et diyo. O böyle düşününce de zaten gerisi önemli olmuyo.Cok tsk ederimEvet haklisin bilemedim ki Nisanlim hep yengem annemi üzüyor fln diyoru zaten insan seziyorda bir sogukluk oldugunu bende dedim yazik kadini bir gelini üzüyor bari ben iyi davranim o kalkip senin dedigin gibi eltimi sinir etmeye benide alet etmeye calisiyor sanirim bak sen istemesende ben yinede geliyorum demek istedi Arayasim yok vallahi cok kirildim ben ben bu konuyu artik gündeme getirmicem zaten
Tekrar cok sagol
Arayasın olmaması çok normal ama ara kesinlikle. Hiç bişey yok muş gibi devam et. Senin bu kadar kırılgan olduğunu düşünmesinler. Banada bu tavsiyeyi verdiler. Zar zor aradım ama iyi ki aramışım.Ki biz bunun kaç katını yaşadık. Mobilyalarımı gelinliğimi bana sormadan kaynanamla görümcem seçicekti.:) Beni eve hizmetçi alıyomuş gibi..Ama iyi ki aramışım. Şimdi nişanlım diyo ki seni biliyorum arada soğukluk olmasın istiyosun. Onlar yaşlılar işte sorun çıkarıyolar idare et diyo. O böyle düşününce de zaten gerisi önemli olmuyo.
Seninde çok az kalmış düğününe. İnşallah daha fazla sorun çıkmadan atlatırsınız bu dönemi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?