Kaynanamla basim dertde :-(

Çinnet geçirdim zaten Görümceme kuma mı gidiyorum ben öyle saçmalık mı olur dedim. Nişanlım halletti sağolsun. Sonrasındaysa kaynanam arayıp. Kızım nasılsa ikiniz oturacaksınız gel de buraya nişanlınla gidin seçin mobilyanızı dedi. Önceki lafları söyleyen o değildi sanki :) Ahh işte insan yüzsüz olmaya görsün. Ama Allah sabrını veriyo bi şekilde.

Senin kayınvaliden belki büyük geline de kaynanalık yapmıştır. Sözlere de çok kanmamak lazım. Şimdi sana yapan önce niye yapmasın di mi.

Gelinlik zor zanaat Her lafı düşünmek gerekiyo konuşurken.

kayınvalide bir kere taktı mı evlilik süresince seninle uğraşır. o yüzden o sinsi davranmadan sen davran. canım cicim özür dilerim ben seni kırmak ister miyim de nişanlının yanında....

hiç mi hürrem izlemediniz yahu:)

işin şakası bu ama aslında doğruluk payı da var. kafanda büyütme nişanlını seviyorsan. bir taktın mı kin büyüyor.

allah yardımcın olsun başta böyle yapan daha snra neler yapar ben bilirim inş nişanlın ana kuzusu deyildir de rahat edesrin canım

Dogru diyorsun gelinlik cok zor heleki geri kafali kvlerle dahada zor

Allaha sukur senin sorunlarin gecmis

Katiliyorum

Nisanlimin simdi son sinavi var kvdeye demis konuyu kapatalim insallah unutulup gider ama sanmiyorum ama dedigin dogru hürrem misali yapmak lazim

allah yardımcın olsun başta böyle yapan daha snra neler yapar ben bilirim inş nişanlın ana kuzusu deyildir de rahat edesrin canım

Degil Allaha sukurde cok karisik hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…