Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatımdaki böyle bir kararı kv davranışlarına göre şekillendirmem eşimin davranışlarına göre sekillendiririmKızlar bir senelik evliyim ve çocuk istiyorum ancak kayınvalidemle anlaşamıyorum altlı üstlü oturuyorum herseyıme karışıyor eşim beni ezdirmiyor ama kaynanam gene huzurumu bozuyor çocuk yapmak sağlıklı olur mu bilemiyorum daha mı çok karışır fikirlerinize ihtiyacım var![]()
O zaman size Anneligi ögretmeye calisir daha fazla karisir herseyinize ..Kızlar bir senelik evliyim ve çocuk istiyorum ancak kayınvalidemle anlaşamıyorum altlı üstlü oturuyorum herseyıme karışıyor eşim beni ezdirmiyor ama kaynanam gene huzurumu bozuyor çocuk yapmak sağlıklı olur mu bilemiyorum daha mı çok karışır fikirlerinize ihtiyacım var![]()
Eşinin karıştırması güzel..acaba eşin hep böyle devam ediyor eder mi? Hiç karışmayan kvler bile çocuk olduktan sonra tecrübeli anne rolü ile gelinine karışıyor, eşler de annem tecrübeli diye susuyor...seninki nasıl olur acaba...Kızlar bir senelik evliyim ve çocuk istiyorum ancak kayınvalidemle anlaşamıyorum altlı üstlü oturuyorum herseyıme karışıyor eşim beni ezdirmiyor ama kaynanam gene huzurumu bozuyor çocuk yapmak sağlıklı olur mu bilemiyorum daha mı çok karışır fikirlerinize ihtiyacım var![]()
EŞim asla beni ezdirmiyor ama işte oluyor vs huzurumu bozmak için elinden geleni yapıyoHayatımdaki böyle bir kararı kv davranışlarına göre şekillendirmem eşimin davranışlarına göre sekillendiririm
Evet haklısın o kadar pişmanım ki ama nişanlılık döneminde o kadar harikaydıki hala şok oluyorum böyle değişimine çok pişmanım çookkkkO zaman size Anneligi ögretmeye calisir daha fazla karisir herseyinize ..
Bu altli üstlü oturmayida anlayamiyorum neden ya neden o kadar ev varken neden Insanlar mic mic ic ice oturmayi tercih eder cözemiyorum ..
Bence ruh sagliginiz ve evinizin huzuru icin o apartmandan ayrilmaya bakin sonra cocuk ..
Altlı üstlü veya birlik oturupta huzurlu olabilen çok az insan gördüm.Kızlar bir senelik evliyim ve çocuk istiyorum ancak kayınvalidemle anlaşamıyorum altlı üstlü oturuyorum herseyıme karışıyor eşim beni ezdirmiyor ama kaynanam gene huzurumu bozuyor çocuk yapmak sağlıklı olur mu bilemiyorum daha mı çok karışır fikirlerinize ihtiyacım var![]()
Bir konuyu biraz konuştuk eşim dediğin gibi annem yardım eder tecrübeli diyorEşinin karıştırması güzel..acaba eşin hep böyle devam ediyor eder mi? Hiç karışmayan kvler bile çocuk olduktan sonra tecrübeli anne rolü ile gelinine karışıyor, eşler de annem tecrübeli diye susuyor...seninki nasıl olur acaba...
Çocuktan evvel alt üstlü oturma işinden vazgeçseniz daha iyi olur bence...
Açıkçası eşiniz arkanizdaysa kv bin sizi manipüle etmesine izin vermeyin tasinsanizda eğer bu tip insanlarla mücadele etmeyi bilmiyorsanız yine huzur bulamazsın. Kale almamayı öğrenin.EŞim asla beni ezdirmiyor ama işte oluyor vs huzurumu bozmak için elinden geleni yapıyo
Bir konuyu biraz konuştuk eşim dediğin gibi annem yardım eder tecrübeli diyor![]()
KatılıyorumBu onun annesinin dili... çocuk olduğunda çok geç kalmış olacaksın....
Ya evini oradan taşı yada asla çocuk yapma..
Hep böyle harika olurlar zaten kvler en basinda sonra düser maskeleri .. ben böyle olacagini bildigim icin hic bir istegini kabul etmedim en basinda kvnin ve en iyisini yapmisim diyorum simdi cünkü görüsmüyoruz .. sizede tavsiyem esinizle konusun ve cikin o apartmandan en sagliklisi bu olur mesafe her zaman iyidir ..EŞim asla beni ezdirmiyor ama işte oluyor vs huzurumu bozmak için elinden geleni yapıyo
Evet haklısın o kadar pişmanım ki ama nişanlılık döneminde o kadar harikaydıki hala şok oluyorum böyle değişimine çok pişmanım çookkkk
Mesela en basit örnek ben evde yokken evime misafir soktu ve mutfağımı kullandı, yatak odamda yatarken evime girdi yatak odama kadar kalk yeter uyuma gibisinden muhabbet yaptı anahtarı aldım ondan benim evimin anahtarını benden nasıl alırsın polemiği yaptı daha neler nelerNe yapiyor mesela? Suan karisiyorsa bebekten sonra offf derim ben..
Bu yazdıkların çok büyük problemler...seni ve evliliğini ve senin evinin ayrı olduğunu kabullenmemiş kv n....senin yatmana bile karışan, insanların sınırını bu kadar ihlal eden bir insanla hayat çok zor...madem onun evi taşının o evden sizdeMesela en basit örnek ben evde yokken evime misafir soktu ve mutfağımı kullandı, yatak odamda yatarken evime girdi yatak odama kadar kalk yeter uyuma gibisinden muhabbet yaptı anahtarı aldım ondan benim evimin anahtarını benden nasıl alırsın polemiği yaptı daha neler neler
Bir konuyu biraz konuştuk eşim dediğin gibi annem yardım eder tecrübeli diyor![]()
Karışacak olan telefondan dahi karışıyor. Sen ve esin çocuk sahibi olmaya, onu tüm olumsuz koşullardan korumaya ve psikolojik ve maddi olarak yetebilmeye hazır mısınız? Bu sorularin tamamina evet diyebiliyorsan dusunebilirsin.Kızlar bir senelik evliyim ve çocuk istiyorum ancak kayınvalidemle anlaşamıyorum altlı üstlü oturuyorum herseyıme karışıyor eşim beni ezdirmiyor ama kaynanam gene huzurumu bozuyor çocuk yapmak sağlıklı olur mu bilemiyorum daha mı çok karışır fikirlerinize ihtiyacım var![]()
Mesela en basit örnek ben evde yokken evime misafir soktu ve mutfağımı kullandı, yatak odamda yatarken evime girdi yatak odama kadar kalk yeter uyuma gibisinden muhabbet yaptı anahtarı aldım ondan benim evimin anahtarını benden nasıl alırsın polemiği yaptı daha neler neler