kaynanamla beraber yaşamak ve ben şok.

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
kızlar 5 aylık evliyim.kaynanam köyde ortaokula giden görümcemle yasıyor.kayınpederimde istanbulda calışıyor ve bir bekar görümcem daha var o da şuan üni mezunu istanbulda yengesinin yanında iş arıyor.kayınbıladerim de üni okuyor.yani aile birligi devam ediyor.akşam eşim annesine gel köyü bırak yaşa bizle kardesimide okula yazdırırız dedi şoka girdim.ben anlasamam yapamam .tartıstık ben fikrimi söyleyince.küsüz şuan.senin ailen gelince odadan ckmıycam falan diyo bana.

Bunu size danıştı mı çağırırken nasıl bu kadar rahat davranıyor
bi gün sadece laf arasında söylemisti,önemsememiştim.kaynanam o zaman yok ya falan dedi diye.ama simdi görümceme okul falan soruyor.daha genc eli ayagı tutuyo.hasta falan olsa neyse

bi gün sadece laf arasında söylemisti,önemsememiştim.kaynanam o zaman yok ya falan dedi diye.ama simdi görümceme okul falan soruyor.daha genc eli ayagı tutuyo.hasta falan olsa neyse
Çok saçma kabul etme bence yoksa altında kalırsın bunun dönüşü olmaz tepene çıkarlar , ama eşimizle aranızın bozulmasına da izin vermeyin

Saçmalığa bak esin o evde yanlz yaşadığını falan sanıyor sanırım. Sakın geri adım atıp kabul etme. Bide daha 5 aylık evliymissinz inanamıyorm ben kudurdm burda vallahi
kabul edemem ben anlasamam dedim.suan konuyu kapatalım falan dedi.ya bendn habersz benim evimde bi düzen kurulursa

duygu sömürüsü yapıyor annem tek mi kalsın falan.senin ailen toptan yerlesse ben agzımı acmam diyor.

Aslında çözüm çok basit, kvalide kocasının yanına istanbula taşınsın.

Görümceniz de yengesinde değil kendi ana babasının evinde kalsın istanbuldaymiş zaten. Küçük kardeş de orada okur,

Kimsenin rahatı bozulmamış kimse de yalnız kalmamış olur.

Ya bunlar niye evleniyor ki? Sanki ağamın kendi evi geleni gideni kendi seçiyor. Hakikaten hasta olsa neyse, ne demek zorunlu bırakmak birlikte yaşamaya, eşiniz kalas mı? Çok sinirlendim

Back
X