kaynanamla beraber yaşamak ve ben şok.

eşim geldi sarıldi.senin mutlu olman önemli benim icin ama kızmadm degil bu konuyu kapatalm ded!.ama tekrar acılır bu konu.yatmadan tamamiyle kesip atmak istiyorum.ne diyeyim ?

senin annen olduğu için istemiyor değilim, kendi annem ve kardeşim de olsa yine aynı tavrı sergilerdim emin ol, diyeceksiniz siz de...

tamam bizim ailelerimiz onlar atamayız zaten, Allah göstermesin hastalık olur vs tamam ama şu an bu zoraki veya geçici bir durum değil. ama biz de bir aileyiz artık sen-ben ve kısmetse ileride çocuklarımız.

ben seninle özel anlar yaşamak istiyorum, istediğim zaman öpebilmek istiyorum mesela, başbaşa tv nin karşısında uzanıp film izlemek... düşünsene kapıda öperek bile karşılayamayacağım seni!

inan şimdi iyi bir fikir gibi gelse de zamanla sen de anlarsın iyi bir fikir olmadığını, o zaman da git diyemeyeceğimize göre daha çok sıkıntıya gireriz.

diyebilirsiniz.

napalım kardeslerime mi kakalayalım annemi diyor kalınkafalı
Evlenirken söylemeliydin diye açık açık konuş. Yani demek istemiyorum ama sanki planlı gibi daha 5 ay olmuş. Taviz vermeyin. Yerleştimi sizinle kalır. Sizde kalınca kakalanmış mı oluyor ayrıca zaten düzen var neden bozacak?

zaten ben ilk de fa bosanmayi düsündüm.o kadar komik şeyler yaşıyorum ki.lanet olsun
5 aylık bi evlilikte bosanma düşünmek evet çok üzücü ama bunuda sen değil kimse kabul etmez sen onun ailesine hizmetçilik yapmak için onlara evinde bakmak için evlenmedin sonuçta kaldiki bunu en başında bilseydn zaten evlenmzdn. Kim böyle bişeyi kabul eder ki.

senin annen olduğu için istemiyor değilim, kendi annem ve kardeşim de olsa yine aynı tavrı sergilerdim emin ol, diyeceksiniz siz de...

tamam bizim ailelerimiz onlar atamayız zaten, Allah göstermesin hastalık olur vs tamam ama şu an bu zoraki veya geçici bir durum değil. ama biz de bir aileyiz artık sen-ben ve kısmetse ileride çocuklarımız.

ben seninle özel anlar yaşamak istiyorum, istediğim zaman öpebilmek istiyorum mesela, başbaşa tv nin karşısında uzanıp film izlemek... düşünsene kapıda öperek bile karşılayamayacağım seni!

inan şimdi iyi bir fikir gibi gelse de zamanla sen de anlarsın iyi bir fikir olmadığını, o zaman da git diyemeyeceğimize göre daha çok sıkıntıya gireriz.

diyebilirsiniz.
aynılarını söyledim.annen ne dedi sen gel deyince dedim.o da gelme taraftarı degl zaten dedi.; zaten telefonu kapatnca ben direk cemkirdim bana sormadan nasl yaparsın diye.senin annende böyle olursa gör bak falan yapti.ben sinirlenip aglayınca senin düsüncelerin önemli ama ben annemi yanıma almak istiyordum neyse kapatalım bu konuyu dedi.durum ne inan bende bilmiyorum

Bakın aynı sey kızkardeşimin başına geldi resmen oyuna geldi.
İst taşındılar eşya aldıler evlendiler nisan ayında derken sadece kışın 3 aylıgına annemler gelecek dedi.Köyde zormuş ev kötüymüş vs kabul etti bizimkisi 3 ay ne de olsa diye.
Bunlar bir geldi pir geldi görümce,kayın,kp,kv hepsi eve yerleşti ve herkese gelin bizle yaşıyor bizim ev gibi tabirler kullanıldı.
Şu an 2 yıllık evliler gitmediler bırakmadılar adam hep baskı uyguladı ailemi istemiyorsun diye derken köye gitit kızkardeşim ev yaptırdı kv yakın bu arada şimdi de yeni yaptırdıgı eve göz koymuslar hala eşi diyormus kısın annemler gelsin kasın diye.
Maksatları evlerine hizmetçi almak ev temizlensin hizmet görülsün.
Bu hataya düşmeyin sizde.

İst taşındılar eşya aldıler evlendiler nisan ayında derken sadece kışın 3 aylıgına annemler gelecek dedi.Köyde zormuş ev kötüymüş vs kabul etti bizimkisi 3 ay ne de olsa diye.
Bunlar bir geldi pir geldi görümce,kayın,kp,kv hepsi eve yerleşti ve herkese gelin bizle yaşıyor bizim ev gibi tabirler kullanıldı.
Şu an 2 yıllık evliler gitmediler bırakmadılar adam hep baskı uyguladı ailemi istemiyorsun diye derken köye gitit kızkardeşim ev yaptırdı kv yakın bu arada şimdi de yeni yaptırdıgı eve göz koymuslar hala eşi diyormus kısın annemler gelsin kasın diye.
asla aynı evde yapamam.

aynılarını söyledim.annen ne dedi sen gel deyince dedim.o da gelme taraftarı degl zaten dedi.; zaten telefonu kapatnca ben direk cemkirdim bana sormadan nasl yaparsın diye.senin annende böyle olursa gör bak falan yapti.ben sinirlenip aglayınca senin düsüncelerin önemli ama ben annemi yanıma almak istiyordum neyse kapatalım bu konuyu dedi.durum ne inan bende bilmiyorum
E o zaman baştan söyleyecekmiş sen de ona göre tavrını alacaktın. Aklınca çakallık yapmaya çalışmış.

Şimdi durumu ne peki kızkardeşinizin? Hala ayni evde mi kv ile?

ta
Bu arada senin annenler olsa kabul ederim diyor ya eşiniz. Durum aynı değilki. Mutfak ev çekip çeviren sizsiniz. Sizin anneniz kalsa akşamdan akşama 2 saat görecek o kadar.

Ayrıca kabul etmezdi eminim. Bekara karı boşamak kolay derler ya.
tabi canım.zaten kaynamam cocugum olsa bakabilecek yeterlilikte bile degl.kotülemiyorum ama beceriksiz

Kaynananiz hasta degil, eli ayagi tutuyorsa esiniz biraz abartmis. Elden ayaktan dusse kesinlikle sizle yasamasini soylerdim. Ama su durumda gerek yok. Esine de oyle soyle. Hastalanip düşse basimin ustunde yeri var, ama suan kendine de cocuguna da bakabiliyor. O da eahat edemez bende rahat edemem. İkimize de tatsizlik cikarma de. Sonucta onun simdiden sizinle yasamasi diger tum cocuklarinin izinlerde tatillerde size gelmesi demek.

Bence suan yaptiginiz kavgalar yada bas diretmeler ilerde yasanicak olaylarin onunu kesicek asla kabul etmeyin. Ben ki kayinvalidemi seven biriyim yinede beraber yasanmaz. Yok yaniii simdi kabul ederseniZ evliliginiz zarar gorucek .. kalp kirmadan bu tarz isler pek mumkun degil o yuzden siz tavrinizi net koyun ev ev ustune olmaz diyin.

Yuva üstüne yuva kurulmaz hep derim. Ayrıca fikrinizi bile almamış olması şahsen onay vereceğim varsa da asla kabul etmeyeceğim bir duruma dönüşür. Yeni evli çiftlere ben misafiriliğe bile çekinirim, evine yerleşmek nedir?

cok uyanık danıyr heralde kendını saman altından su yırutmus madem byle bır planı vardı eclenmeden syleseydı sana belkıde evlenmezdın bu emrıvakı yapılacaknbır knu degıl

O neyin kafasıdır öyle sana söyleyeyim yarın kayınvalide öbür gün kayınpeder , görümce, kayınbirader derken çökecekler evine. Sana da kendi evinde hizmetçi muamelesi yapacaklar hatta. Ben anlayamıyorum bu zihniyeti yani mecbur kalmadıkça hepsi bir eve doluşunca ne oluyor ? Hayır kendileri de nasıl rahat edebiliyorlar sonuçta evde bir aile var. Çok merak ediyorum ailesi gelince eşin seninle nasıl cinsellik yaşayabilecekmiş acaba. Onu buradan vur bence.

Yıldırma politikası icinde tahminimce..size danışmamış simdi de küstüm oynamiyorum mu yapiyor baya uyanikmis eşiniz geri adım atmayın önünü alamazsınız evin tek hanimi olur ikinci gelince kim olursa olsun ortalik karisir..ayrica ailesi gelince afedersiniz ama donlarına kadar kendi mi yikayacakmis esiniz? Bedava hizmetcilik yaptiracak prim vermeyin.

Back
X