kaynanamla beraber yaşamak ve ben şok.

eşim mesela ne konuda anlasamazsınız diyor niye olmasın diyor.sdece kotü gelinlik yapip istemdgmi düsünüyor.ne demeliyim ki beni anlasın

kabul edemem ben anlasamam dedim.suan konuyu kapatalım falan dedi.ya bendn habersz benim evimde bi düzen kurulursa
Bence kesinlikle geri adım atma. Bu ortak karar olmak sorunda eşin kafasına göre böyle söyleyemez eee babası istanbuldan dönünce o da siZde kalacak, çocuk okuldan dönecek o da sizde, ünide okuyan da sizde kalacak bu ne ya öyle şey mi olur.herşeyden önce ortak karar değil ha ortak karar olda tamam

kızlar 5 aylık evliyim.kaynanam köyde ortaokula giden görümcemle yasıyor.kayınpederimde istanbulda calışıyor ve bir bekar görümcem daha var o da şuan üni mezunu istanbulda yengesinin yanında iş arıyor.kayınbıladerim de üni okuyor.yani aile birligi devam ediyor.akşam eşim annesine gel köyü bırak yaşa bizle kardesimide okula yazdırırız dedi şoka girdim.ben anlasamam yapamam .tartıstık ben fikrimi söyleyince.küsüz şuan.senin ailen gelince odadan ckmıycam falan diyo bana.
Çıkmasın keyfi bilir net ol 5 aylık evlilikte yakani kaptırsan kurtaramazsın bir daha.

kızlar 5 aylık evliyim.kaynanam köyde ortaokula giden görümcemle yasıyor.kayınpederimde istanbulda calışıyor ve bir bekar görümcem daha var o da şuan üni mezunu istanbulda yengesinin yanında iş arıyor.kayınbıladerim de üni okuyor.yani aile birligi devam ediyor.akşam eşim annesine gel köyü bırak yaşa bizle kardesimide okula yazdırırız dedi şoka girdim.ben anlasamam yapamam .tartıstık ben fikrimi söyleyince.küsüz şuan.senin ailen gelince odadan ckmıycam falan diyo bana.
İstanbul'a kocasının yanına taşınsın iş arayan görümcenizde ailesi ile beraber oturur küçük kızda orada okula gider.

kızlar kaynpderm calısıyo ama paranın nereye gttıgı belli degil.ailesine sahip cikmıyo.esimde babam naparsa yapsn ama annemle otrmak isterim diyo.ama koca aile ya.devamında görümcem kaynbiladerm hep gelecek eminim

eşim geldi sarıldi.senin mutlu olman önemli benim icin ama kızmadm degil bu konuyu kapatalm ded!.ama tekrar acılır bu konu.yatmadan tamamiyle kesip atmak istiyorum.ne diyeyim ?

eşim geldi sarıldi.senin mutlu olman önemli benim icin ama kızmadm degil bu konuyu kapatalm ded!.ama tekrar acılır bu konu.yatmadan tamamiyle kesip atmak istiyorum.ne diyeyim ?
Gerçekten kapatalım bu konuyu. Hastalık veya zaruri bi durum olur tamam ama şu an beni anlamanı istiyorum deyin.

Dünya iyşsi de olsa kötü olursunuz. Arada da eşiniz kalır. Evliliğiniz sinirleriniz ilişkileriniz hepsi yıpranır. Telafisi olmuycak yollara girmeyin..

De ki; anneni seviyorum ama ev ev üstüne olmaz. Kırk yılda bir görüşünce anlaşırız tabii ama o da kendi düzenini ister ben de. Buraya gelse o da mutsuz olacak ben de mutsuz olacağım ve sen de arada kalıp sen de mutsuz olacaksın. Annene tabii ki sahip çık ama böyle değil. Tutalım bir ev, gidip gelelim ama bir evde iki kadın olmaz. En çok sen yıpranırsın. O senin annen olabilir ama benim için yabancı. Ben de onun için yabancıyım. Kimseyi mutsuz etmeye değmez.

Açıkca söyleyin istemeyin. Bir kv olur hasta olur anlarımda görümce var kayın var bir okuyan görümce var. Sahip cıksınlar annelerine madem.

Kp baksın bir zahmet ayrıca istanbulda çalısıyorsada alsın yanına.

Back
X