• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanamla beraber yaşamak ve ben şok.

kızlar 5 aylık evliyim.kaynanam köyde ortaokula giden görümcemle yasıyor.kayınpederimde istanbulda calışıyor ve bir bekar görümcem daha var o da şuan üni mezunu istanbulda yengesinin yanında iş arıyor.kayınbıladerim de üni okuyor.yani aile birligi devam ediyor.akşam eşim annesine gel köyü bırak yaşa bizle kardesimide okula yazdırırız dedi şoka girdim.ben anlasamam yapamam .tartıstık ben fikrimi söyleyince.küsüz şuan.senin ailen gelince odadan ckmıycam falan diyo bana.
Bekarken ne hikmetse koyde yasarlar anneler rahat rahat. Ama oglan evlenince koyde yasayamaz. Bence kabul etmeyin. Hem ssizin aileniz geldiginde cikmicam demis ya. Ben bi alaka kuramadim. Sonucta senin ailen gelince misafir olarak gelecek onun ailesi gibi yerlesmek icin gelmeyecek. Esiniz sizin fikrinizi sormadan cagirmasi saygisizlik

Evlendikten sonra kiymete binen anne vakasi.... erkek anneleri ve egolari ...oğlumun evi degil mi gider otururum mantigi .inanin bu konular çok sinir bozucu oluyor tamam annesi köyde zor şartlar altinda yaşarken içi rahat etmiyor olabilir ama çözüm bu degilki illa bir çözüm ariyorsa yakindan 1+1 de olsa bi ev tutsun herkesin kapisi ayri olsun evlendikten beş ay sonra bunu zorla sana kabul ettirmeye çalişmasi hiç masum gelmedi bana.bi de sizinkiler gelince odadan çikmayacakmiş baak sen .misafir olarak üç beş gün geleceklerse başimin ustunde yerleri var ama surekli gelirlerse giderim de tavrini koy bu konuda.bi de köyde yaşayip tüm kışı şehirde geçirip üç ay köye gidip biz ayri yaşıyoruz diyenler var aman buna da dikkat et belli ki biseyler planlanmiş

kızlar 5 aylık evliyim.kaynanam köyde ortaokula giden görümcemle yasıyor.kayınpederimde istanbulda calışıyor ve bir bekar görümcem daha var o da şuan üni mezunu istanbulda yengesinin yanında iş arıyor.kayınbıladerim de üni okuyor.yani aile birligi devam ediyor.akşam eşim annesine gel köyü bırak yaşa bizle kardesimide okula yazdırırız dedi şoka girdim.ben anlasamam yapamam .tartıstık ben fikrimi söyleyince.küsüz şuan.senin ailen gelince odadan ckmıycam falan diyo bana.

Aklın varsa sakın kabul etme. Ben kalıyorum da noluyor kaynanam kıymet mi biliyor. Sakın o hataya düşme ben eşek gibi çalıştığım halde kadına yaranamıyorum. Tabi benim eşim hep beni savunur.

Onun ailesi değilde kendi aileniz u
eşim mesela ne konuda anlasamazsınız diyor niye olmasın diyor.sdece kotü gelinlik yapip istemdgmi düsünüyor.ne demeliyim ki beni anlasın
Uzerinden gidin olayin üstüne,kendi ailemde olsa istemem deyin kendi evimde rahat edemem çekinirim deyin esinizin empati kurmasını sağlayın bence.

Iyi de madem herkes koloni halinde yaşamak istiyor insanlar neden evleniyor ben de bunu anlamıyorum.
Verme oğlunu kimseye evlenmesin madem kaynana kişisi.

Su andan itibaren yatak olayini kesmelesin.madem bu dusuncen var kendi kendine uyu hayatini idame ettir.babasindan bosanmamis ki o da gelecek.sizin eviniz buyuk herhalde.bosluk kalmasin diyor esiniz
Biz de arada lafi geciyor ben istemem falan diyorum.tek kisi degilki danasi anasi misafiri horra sen de
Sonra gelsin kavga gurultu
Kotu kim sen..cok biliyorsa ayri yakinda ev tutsun.hali hazirda evi yok mu zaten
Kurulu duzen kalacak sen de ayri bir duzen mi cok komik
Eslerin hepsi ayni kafa.benim de korkularim var.inat kocam var .anlayissizdir.

Ne sacma bir hayat. Koca istanbulda kadin koyde gorumcenin biri istanbulda. E o zaman kayinvaliden de senin yanina tasinacagina gitsin kocasinin yanina tasinsin hem aile birlessin hemde siz rahat edin. Anlamadim yani sirf is icin mi ayri yerde bu insanlar?

İyi de sana sormadan ne diye öyle bişey diyo ki. O evde tek yaşamıyor sonuçta. Sinirlendim bak şimdi.

nasıl kalp kırmadan cözebilirim bunu
Kalp kırmadan çözemezsiniz. Malesef işin gerçeği bu. Net olacaksınız. O evin hanımı sizsiniz, evi çekip çeviren düzenini kuran siz.. Kv hiç gelmek istemese bile eşiniz bunu size danışmadan gidip annesine söyleyemez. Evlendi artık o bekar adam değil ki. O evde yalnız yaşamıyor. Kararları tek başına veremez. Şuan da sizin yapmanız gereken bu konuda çok net olmak. Eğer kararınızdan gerçekten eminseniz asla yüzünüzü yumuşatmayın. İstediği emrivakiyi yapsın umursamayın.

Kalp kırmadan çözemezsiniz. Malesef işin gerçeği bu. Net olacaksınız. O evin hanımı sizsiniz, evi çekip çeviren düzenini kuran siz.. Kv hiç gelmek istemese bile eşiniz bunu size danışmadan gidip annesine söyleyemez. Evlendi artık o bekar adam değil ki. O evde yalnız yaşamıyor. Kararları tek başına veremez. Şuan da sizin yapmanız gereken bu konuda çok net olmak. Eğer kararınızdan gerçekten eminseniz asla yüzünüzü yumuşatmayın. İstediği emrivakiyi yapsın umursamayın.
netim.ama şuan eşim hicbisey olmamış gibi yumuşak iyi.dün gece konuyu kapatalım demisti.ama bana tamam o zaman diyene kadar icim rahat degil.netleştirmem lazım

Asla yaşamayı kabul etme aynı şehirde yaşayanlarda yüzlerce sorun aynı evde yaşayanlarda 1000 tane sorun bide sizin küçük çocukla yaşamanız daha fazla sorun d

netim.ama şuan eşim hicbisey olmamış gibi yumuşak iyi.dün gece konuyu kapatalım demisti.ama bana tamam o zaman diyene kadar icim rahat degil.netleştirmem lazım
Akşam alın karşınıza konuşun. Güzel güzel söyleyin ama net. Gülümsemeden. Ne derse desin asla "bilmiyorum, belki, olabilir mi" kelimelerini kullanmayın. Düşünüyor gibi bile durmayın. Net..

Ben dünden beri bunu düşünüyorum.. Bana hiç danışmadan fikrimi almadan telefonda pat diye annene böyle bir şey söylemen çok yanlıştı. Sen anneni düşünüyor olabilirsin, ben bunu da anlıyorum. Ama ben birlikte oturmamızın gerekli olduğunu hiç düşünmüyorum. Aç değil, hasta değil, kimsesiz değil. Neden kurulu düzenimizi değiştirmemiz gereksin ki? Ne rahat ayağımı uzatıp dizine yatabilirim, ne şortumu giyip rahat edebilirim, asla özelimiz olmayacak bir kere. Bir duşa girip çıkmamız çekine çekine, kaça kaça olacak. Göze görünücez. Yapmak istediğimiz şeyler artık rahatça yapılamayacak. Çıkıp gezmesinden tut, akşam yemeği dışarıda yemek istemize kadar.. Biz daha genciz, yeni evliyiz. Baş başa kalmak istemek en doğal hakkım değil mi? Bu konuda senden net bir şey duyana kadar şuan bu koltuktan kalkmak istemiyorum. Sen anlayışlı mantıklı bir adamsın, bunu anlarsın. Benden habersiz bir planlar yapacağını beni o kadar üzmeyi göze alacağınıda düşünmüyorum. Ben birlikte oturmak istemiyorum..

Akşam alın karşınıza konuşun. Güzel güzel söyleyin ama net. Gülümsemeden. Ne derse desin asla "bilmiyorum, belki, olabilir mi" kelimelerini kullanmayın. Düşünüyor gibi bile durmayın. Net..

Ben dünden beri bunu düşünüyorum.. Bana hiç danışmadan fikrimi almadan telefonda pat diye annene böyle bir şey söylemen çok yanlıştı. Sen anneni düşünüyor olabilirsin, ben bunu da anlıyorum. Ama ben birlikte oturmamızın gerekli olduğunu hiç düşünmüyorum. Aç değil, hasta değil, kimsesiz değil. Neden kurulu düzenimizi değiştirmemiz gereksin ki? Ne rahat ayağımı uzatıp dizine yatabilirim, ne şortumu giyip rahat edebilirim, asla özelimiz olmayacak bir kere. Bir duşa girip çıkmamız çekine çekine, kaça kaça olacak. Göze görünücez. Yapmak istediğimiz şeyler artık rahatça yapılamayacak. Çıkıp gezmesinden tut, akşam yemeği dışarıda yemek istemize kadar.. Biz daha genciz, yeni evliyiz. Baş başa kalmak istemek en doğal hakkım değil mi? Bu konuda senden net bir şey duyana kadar şuan bu koltuktan kalkmak istemiyorum. Sen anlayışlı mantıklı bir adamsın, bunu anlarsın. Benden habersiz bir planlar yapacağını beni o kadar üzmeyi göze alacağınıda düşünmüyorum. Ben birlikte oturmak istemiyorum..
Allah razı olsun.aksam aynen böyle konusucam.cok üzgünüm.gecmis konularımdanda bilinir.kaynanam daha bana ne dügün asamasında ne dügün sonrasında bir igne bile almadi.

Back
X