Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar beni dinleyebilecek birileri varsa kısaca derdimi anlatıp fikir almak istiyorum.İşin içinden çıkamıyorum![]()
Derdini anlatmayan derman bulamaz kuzum:)
Bence derdini buraya hiç dökme yerden yere vurulacak daha çok strese sokacaklar seni....[/
Birilerinden ne yapacağımla ilgili akıl almam lazım kendim yapamıyorum napim
Bence derdini buraya hiç dökme yerden yere vurulacak daha çok strese sokacaklar seni....[/
Birilerinden ne yapacağımla ilgili akıl almam lazım kendim yapamıyorum napim
Akıl hocaları çok cnm burada verirler merak etme.Benden söylemesi, kolay gelsin..
Ne yapin edin tasinin oradan.
Hic merak etmemeleri sizi pekte umursamadiklarini gosteriyor.
Akillari sira sizi yok sayiyorlar.
Niye kendinizi sucluyorsunuz.
Herturlu iyi niyeti gostermissiniz ama bundan sonrasi kendinizi harcamak,
Harcatmak olur.
Esinizin tutumu nasil olaylar karsisinda bilmiyorum ama en belirliyici unsur bu bana gore.
Kucuk buyuk demeyin tsinin oradan.
Hicte umursamayin bence.
Siz bir kanatlı melek bile olsanız hep daha fazlasını bekleyecekler yapdığınız tüm işleri minnetsiz haklarıymış gibi kabul edecekler sizde gün geçdikce bırakın soğumayı nefret edeceksiniz yüzlerini bile görmek istemeyeceksiniz.Emin olun sevmiyorlardır sizi el kızı olarak görüyorlardır ağzınızla kuş tutsanız yine yaranamazsınız o yüzden yol yakınken sinir hastası olmamışken taşının aranıza mesafe koyun seyrek gidin her işini yapmayın misafir gibi gidin misafir gibi oturun mesafe tek çare bu
bencede taşın,hatta hiç durma bile...sen yardıma koştukça iyi alışmış kayınvaliden ,oldu cnm hizmetçin vardı..
bide öyle elin ayağın dolaşmasın korkma cesur ol biraz ,bu ne böyle yaa,onlarmı veriyolar ekmek paranızı,sonuçta eşin çalışıyosa,aldığı ücret sizi geçindirebilecekse hiç ama
hiççç düşünme derim...
konuş eşinle orda o binada mutlu olmadığını söyle bence oda sana hak verir...
Bir kere başkaları için yaşamaktan vazgeçtiğinde doğruyu bulacaksın emin ol. Yada hala aman onlar üzülmesin aman kırılmasın aman beni kötü düşünmesinler aman da aman dersen kafayı yer bakırköyü boylarsın. Acı ama gerçek bu......
Benzer bir olayı ben yaşadım.iş için taşınmamız gerekliydi ki evleri olduğu halde biz kirada oturuyoruz tek erkek evladı olduğu halde bu durumda bile taşınıyoruz diye surat yaptılar biz maddiyat yüzünden işimiz için taşındık. Ve her fırsatta canım oğlum cicim oğlum ama görünürde hiçbirşey yapan yok avucumuzu yaladık 3.5 yıldır. Şimdi zamanında senin üzüldüğün konulara üzüldüğümü hatırlayınca aptalmışım diyorum. Boşverrrrr kim ne düşünürse düşünsün kendin eşin varsa çocukların için yaşa. Eğer kocan illa anam diyorsa da bırak anasının dizinde eteklerinde otursun öyle kocadan hayır gelmez zaten. Ama kocanda sana desteksegeri kalanın hepsini boşver gitsin..... Tecrübelerim bunu öğretti bana.
Hayatta bir tek önce kendi mutluluğun huzurun sonra diğerleri bunu asla unutma!!!....