Kaynanamla ilgili bana akıl verin nolur

bu kadar kolay gözden mi çıkarıldım da ne demek kızım sen ne sanıyorsun kendini altı üstü evlerinin hizmetçisi senin için onlar hayatının merkezinde olabilir ama sen onlar için hizmetçisin çok beklentiye girme daha çok üzülüsün:ssz::ssz::ssz:

Ben onlara o kadar değer vermişimki kendimi de öyle sanıyorum işte.Aptalım aptal

bu yan yana alt alta oturma mevzuları varya..
.. herkes aıle kuruo yalnız bırakın bı ya..
kım ne yaparsa yapsın..
bı yere cıksam nereye gıdıosun
kım var soylemı, boylemı
...bu ınsanlardakı merak benı delırtıo:47::47::47::47::47::47:

Evet her evden çıktığımda mutlaka karşılaşıyorum.Hemen nereye diye soruyorlar.Hele ilk evlendiğim sene kaynanamın her beni gördüğünde gezenti gelin demesi yetmiyormuş gibi yanındaki 4 yaşındaki görümcemin kızı bile gezenti gelin diyordu bana. Onlara bile sustum ben yaa

Evleneceğimiz zaman kiralık ev bulamamıştık o yüzden o zaman mecburiyetten kabul etttim buraı.Burası eşimin dayısının dairesi 500 kira veriyoruz.O zaman ev bulunca çıkarsınız seneye diyorlardı.Sonradan kıyametler koptu tabi.Sinir hastası oldum.Onların yüzünden demicem kendi aptallığım iyi niyetim yüzünden.Ben ne yaptıysam Allah rızası için yaptım onlar hep daha fazlasını istedi.Herkes taşınma mesafeni koy yeterli diyo ama.Aynı apartmanda altkı üstlü otururken ne kadar mesafe konulabilir ki?Ben zaten beceremem öyle.Bir insan yüzüme güldü mü hemen kanıyorum zaten.

Zaten kira veriyosun çok ev bulunur bu paraya,sinir hastası olursun tabi kolay değilki...Yazımda da dedğim gibi çok iyi niyetli düşünüyorsun malesef onlar senin gibi düşünmüyor olan da sana oluyor(bu hayatta biraz bencil davranacak kötüye kötü düşüneceksin).Aynı apartmanda mesafe koymak zorr herkesin de dediği gibi baska bir semtte otursanız cok rahat edıceksınız ruhen de rahatlar huzur bulursunuz.

Kısaca özetlemeye çalışcam.4 senelik evliyim.Eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyoruz.Kayınvalidem ve kayınpederim hep kendi dediğimiz olsun diyen tiplerden.Tersi olunca kıyametler kopuyo.Neyse ben her işinde kayınvalidemin yanında olmaya çalıştım.Her misafiri geldi beni çağırdı gittim.Günü oldu misafirlerini ben ağırladım.Ne işleri düştüyse koşturdum.Ama hiç yetmedi.Her gün yanına çıkayım işini gücünü yapayım istedi.Yalan söyleyemem hergün gidemedim ama elimden geldiği kadar her işini yaptım.Ama o sürekli laf soktu soğuttu kendinden.Baktım bu böyle gitmeyecek aramız kötü olacak 2 sene önce taşınalım dedim eşime zar zor ikna ettim.Ama hepsi surat yaptı kayınpederim eşimin yanında olur dedi beni yalnız yakalayınca bağırdı çağırdı gidemezsiniz diye.Ben yine de eşimin ailesi büyüğüm diye saygısızlık yapmak istemedim sustum.Taşınmadık.Aradan 2 sene daha geçti hiçbişey değişmedi daha da zoğudum onlardan.Çünkü herşeyimi kontrol etmeye çalışıyolar boğuluyorum artık.Bu sefer kesin kararlıydım taşınmak için.Yine gündeme getirdik taşınma mevzusunu.Bir gün evime girerken kayınvalidem ve kayınpederin konuşmasını duydum beni çekiştiriyorlardı.Kaynanam sanki düşmanından bahseder gibi 500 tlye ev bulmuşta beğenmiyo hanımefendi, hazır yiyo çalışmıyo gibi şeyler söylüyordu.Kayınpederimde sen merak etme hiçbiryere gidemezler diyordu.Şok oldum.Ben o günden beri yanlarına çıkmadım.görünce selam verdim ama soğuk davrandım.YAA insan merak eder bu kız niye böyle soğuk duruyo diye gelir sorar.Yok yine işi düşünce geldi günüm var diye.Ben haklı olduğumu düşünüyorum mesafe koymakla ama yine de içimde acaba ben mi haksızım diye şüpheler oluyo.Yine kendimi suçluyorum bişeyi eksik mi yaptım diye.Çıldırıcam çok iyi anlaştığım görümcem yanıma bile uğramıyo.Bu kadar kolay gözden çıkardılar bei diye üzülüyorum hala.Siz söyleyin nolur yanlış mı yapıyorum?Biliyorum hiçbişey olmamış gibi davransam yine beni ezip kırmaya devam edecekler.AKIL VERİN NOLURR

Allah yardmcın olsun inşallah arkadaşım..okudum üzüldüm açıkçası bende evliyim ufak tefek şeyleri büyütüyorm ama sennki daha can sıkıcı :/ o kadar fedakarlığına yaranamıyosun hiç yaranamazsn da..sen kocanla tekrar konuş..onları kaybetmekten korktuğunu sakın bellide etme boşver sen eşini kazanmaya bak..saygıda kusur etmeden! tavrının koymalısın bence..eşin ne diyor konuştun mu hiç?

Evet her evden çıktığımda mutlaka karşılaşıyorum.Hemen nereye diye soruyorlar.Hele ilk evlendiğim sene kaynanamın her beni gördüğünde gezenti gelin demesi yetmiyormuş gibi yanındaki 4 yaşındaki görümcemin kızı bile gezenti gelin diyordu bana. Onlara bile sustum ben yaa

kendinden çok taviz vermişssn yaa :( ne demek çocuğun bile öyle demesi..Allah yardmcın olsn canm..ama onlara mecbur olduğunu hissettrmşsn bnece burda hatan var :/

Zaten kira veriyosun çok ev bulunur bu paraya,sinir hastası olursun tabi kolay değilki...Yazımda da dedğim gibi çok iyi niyetli düşünüyorsun malesef onlar senin gibi düşünmüyor olan da sana oluyor(bu hayatta biraz bencil davranacak kötüye kötü düşüneceksin).Aynı apartmanda mesafe koymak zorr herkesin de dediği gibi baska bir semtte otursanız cok rahat edıceksınız ruhen de rahatlar huzur bulursunuz.

Acaba cesaret edip şimdi çıksam konuşsam ben birkaç hafta önce konuşmalarınızı duydum.Benim hakkımda böyle düşünen insanlarla eskisi kadar samimi olamam desem.Yanlım şı yapmış olurum?

Allah yardmcın olsun inşallah arkadaşım..okudum üzüldüm açıkçası bende evliyim ufak tefek şeyleri büyütüyorm ama sennki daha can sıkıcı :/ o kadar fedakarlığına yaranamıyosun hiç yaranamazsn da..sen kocanla tekrar konuş..onları kaybetmekten korktuğunu sakın bellide etme boşver sen eşini kazanmaya bak..saygıda kusur etmeden! tavrının koymalısın bence..eşin ne diyor konuştun mu hiç?

Eşim sağolsun bana karşı anlayışlıdı.Durumu anlattığımda kabul etti taşınmayı.Ama güvenemiyorum bazen bana farklı ailesine farklı mı konuşuyor diye.Belki yanlış düşünüyorum ama şimdiye kadar bazı konularda beni ailesine karşı korusaydı bunlar olmazdı.

kendinden çok taviz vermişssn yaa :( ne demek çocuğun bile öyle demesi..Allah yardmcın olsn canm..ama onlara mecbur olduğunu hissettrmşsn bnece burda hatan var :/

Evet zaten en büyük hatam hiçbir zaman sınırlarım hayır ım olmadı.Herşeye evet dediğim için sustuğum için böyle oldu.

Back
X