- 23 Mayıs 2012
- 1.125
- 32
- 118
Ben 3.5 yıldır anlamsız bir durum içindeydim ki neden sürekli benden bekleniyor bişeyler neden hep ben memnun etmeliyim. Yılbaşında bile dışarıda olduk diye yok gelmediniz yok bilmem ne ağlamış yanlız kaldık diye nys gidip gönlünü alayım dedim töbeeee surat bir karış sürekli laf sokmalar güzellikle gönlünü almaaya çalışıyorum işde annecim bak biz genciiz bu yıllarımızı bir daha bulamayacağız tadını çıkarmak istiyoruz falan filan....
Ama dediğim gibi faydasız onlar bana anlayış göstersin onlar bana destek olsun artık hiç umrumda değil. Kötü diye bilmek istiyorlarsa bilsinler.
Bunun gibi o kadar çok örnek vardır ki.... uzar gider anlattıkça.
Şunu diyorum sadece önce kendin kendin kendin..... mutlu huzurlu sağlıklı olman lazım....
Hiç kimsede umrum da değil canları cehennemeeeeeeeee.............................. Önce insan olmayı bilecekler (anlayış, hoşgörü, kaprissiz, kıskançlık olmadan)
Çok haklısın canım artık önce ben diyebilmeliyiz ama benm yapıma cok ters desteksiz zor yani..Anlattıkların cok tanıdık canım bende yasadım bunları her özel günmzde onuda cağırdım doğumgünleri vs. yalnz kalmasın diye ama hep bi laf sokmlar cidden yaranamıyosun bende 2. yılın sonunda anladım ama iş işten geçti sinirlerim yıpranndı ben annemn evne yapmadığım temzliği hizmeti ona yaptım bi insanda vicdan olcak bence o yoksa kork ondan biz onlara emanetz oysaki gurbette tekim kimsem yok cok zor off yanii..