oğluma hastalıklı kız alıyorum gözüyle mı baktı? yani bence böle düşünmüştür....
Hastalığınıza bile acımamışsa bırakın konuşmayı, daha da mesafe koymalısınız. Bu arada seeverek miydi yoksa görücü usulü mü?
Canım bence sen kişiliğini ortaya koy ve git kayınvalidene o yaptığında utanır belki..
Hiç bişey olmamış gibi davran bu konu ile ilgili bişey sorarsan ters tepebilir... Böyle durumlarda karşı taraf gamsızsa sende aynı olacaksın..
İnsanların gerçek yüzü kötü günlerde belli oluyo işte bide karşı komşunuz hiç hoş olmamış yaptığı ayak üstü bile uğrayıp nasıl olduğunu sorabilirdi..
Biraz abartmışsınız, yani yaşadığınız şeyi anlıyorum çünkü 15 gün önce ilaç alerjisiyle acile kaldırıldım. hormonlu patates gibi olmuştum. ama olabilir belki canı çok sıkkındır o günlerde.. insanlardan sürekli aynı ilgiyi beklemeyin, böylece daha az üzülürsünüz.. bana soracak olursanız hiçbirşey olmamış gibi davranın :)
diğer konunuza gelirsek, bir annenin düğün tarihi konusunda fikir vermesinden daha doğal ne olabilir ki? bu herşeye karıştığı anlamına mı geliyor? mesela sizin anneniz fikir vermiyor mu hiçbir konuda?
ben olsam görüsürdüm ama mesafemi de korurdum
onun tarzına inme.gerek yok. gerektiği kadar muhatap ol.
bu arada her kv adayı gibi agır tas sanıyor sanırım kendinişimdiye dek alıstıkları icin kendi isteklerinin olmasına oğlunun yeni bir hayata atılacagını ve seninle ortak karar alacagını kabullenememe süreci olarak bak döneme.
ben dahil tüm nişanlılar birsekilde benzer sıkıntı yasıyoruz... üzülme, şimdiden içini soğutma. bırak herkes kendi yaptığıyla kalsın.
geçmiş olsun ve bir ömür mutluluklar
Biraz abartmışsınız, yani yaşadığınız şeyi anlıyorum çünkü 15 gün önce ilaç alerjisiyle acile kaldırıldım. hormonlu patates gibi olmuştum. ama olabilir belki canı çok sıkkındır o günlerde.. insanlardan sürekli aynı ilgiyi beklemeyin, böylece daha az üzülürsünüz.. bana soracak olursanız hiçbirşey olmamış gibi davranın :)
diğer konunuza gelirsek, bir annenin düğün tarihi konusunda fikir vermesinden daha doğal ne olabilir ki? bu herşeye karıştığı anlamına mı geliyor? mesela sizin anneniz fikir vermiyor mu hiçbir konuda?
Hayır canım benim ailem tamamen bize bıraktı herseyi. Evlenebiliyosak dugun tarihine de kendimiz karar verebiliriz bence. Kaynanam teyzemin kocası hastanedeyken on kere gelip sordu nasıl oldu diye ama ben kapidayken gelipte içerden bi bakmadı suratıma cok ağrıma gitti. Onceden boyle degildik. Yasi cok genc arkadas gibiydik nasıl oldu da bu hale geldik anlamıyorum ve cok uzuluyorum cunku nisanlim uzulucek biliyorum
Cok saol canım benim sende inşallah cok mutlu olursun. İcime dert oldu bu konu oyle ki hicbiseye odaklanamiyorum sürekli acaba ne yapsam diye düşünüyorum off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?