- Konu Sahibi Gelkalbime
-
ne münasebet ne hakla kuruyor bu cümleleri konuşmanın aslı nedir tam olarak..bir sorun mu yaşadılar..annenin ne salaklığını gördü bunların cevabı varsa olay çözülür.
kaynanan biliyor mu yazdıklarını okuduğunu. bilmeli benceAnnemın ve bızım bazı akrabaların bızım eve gelıp 2 gun kalmaları sonucu yazısmalar bunlar...Kalmalarına sınırlenmıs hanımefendı...
Peki sne eşine söyledin mi yazışmalarınızı okudum diyeArkadaşlar merhaba
Kısaca derdimi sızınle paylaşmak istedim…
9 aylık evlıyım ,kayınvalıdemı anne gıbı sevıyordum…Ama kocamla facebooktan yaptıkları konuşmaları okurken annem hakında salak kadın gerızekalı gibi cümleler soyledıgını gordum…
Tabi her şey bitti bende o an için…Sırf sevdıgım adamın annesı olduğu ıcın telefon açıp bır sey demedım …Ama su an hıc bır sekılde konuşmuyorum…
Bana cok ıyılıgı dokundu evlendıgımızden berı ınkar edemem ama, asla ondan bu tarz bır sey beklemezdim ıkıncı bır annem yerıne koydum onu…
Kocam bu duruma cok uzuluyor ve evlıgımızde etkılenıyor haliyle…Ailesıne cok bağlı biri ama ben hıc bır sekılde görüşmek ıstemıyorum…
Sizce ne yapmalıyım cok sevdıgım kocam ve evlılıgım ıcın ikinci bir şans vermeye değermı kaynanaya ?
kocana hiç kızmadın mı bu konuşmada o da armut toplamamıştır benceAnnemın ve bızım bazı akrabaların bızım eve gelıp 2 gun kalmaları sonucu yazısmalar bunlar...Kalmalarına sınırlenmıs hanımefendı...
ben anlamıyorum insanları ne cesaret yaniŞu anda benım yazıları okudugumu bılıyor kaynanam...yaklaşık 3 haftadır konusmuyoruz...
ne dedi peki?Şu anda benım yazıları okudugumu bılıyor kaynanam...yaklaşık 3 haftadır konusmuyoruz...
bir kere aradı mı sadece bunun üstünehıc konusmadk bır kere aradı açmadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?