Kaynanamn amac ne?

assu4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
329
1
96
İstanbul
dugunume 20gun var ve kayınvalıdemler evlerını tasıdılar ya dugunden snra yapar ınsan bu kadının amacı ne ya davetıyelerımz dagtılcak daha hıc umrunda degıl çok sınır oldum ınsan bı haber verır haberımız bıle yktu aynı mahallede oturyoduk eşyalarını toplamıslar yuklemısler snra gelıp kapıdan aıleme bız tasınıyrz gorusuruz felan fılan çok sınırlendım ınsan gıderkenmı soler ya ayrıca nısanlım işteydı onunda heberı yoktu aradım sızınkıler gıdıomus dedım sınırlendı nısanlım gece calısıo ertesı gun eve gelıcek ve kımse yok dusunebılıomusunz oda esyalarnı gıdıp aldı kendı evmzde tek basına kalıo artık
çok tuhaf ınsanlar dugune bukadar kala ınsan tasınırmı bekle bız ısımızı halledelım ondan sonra ıstersen dugunun ertesı gunu gıt nereye gıdersen yardım edın sımdı ben bu aıleye nasıl davranayım????????????:bbo:

çok tuhaf geldi bana,böyle habersizce gitmeleri....peki hiç sordun mu canım gitme sebeplerini?

ne tuhaf bir şey
yangından mal kaçırır gibi
hadi senin haberin yok oğlunun niye haberi yok
vardır bir bildikleri herhalde

sebplerıde oturdukları ev kuçuktu begenmıolardı eltımle beraber otryolar kuçuk gelıo dıolardı bu evde buyukmus ve fıyatı uygunmus kacırmak ıstemedıklerınden hemen tutmuslar

yabancı gibi gelip görürüşürs demişler ilginçlermiş gerçekten,güselce konuş canım sen nişanlına bak o yanındaysa geriri hikayee

kızlar dıyorumkı dugune kadar hıc gıtmım tepkımı anlasınlar çok snır oldum ya napcagmı sasırdım zaten yeterınce telasımız var

yabancı gibi gelip görürüşürs demişler ilginçlermiş gerçekten,güselce konuş canım sen nişanlına bak o yanındaysa geriri hikayee

kayınpedrım kusura bakma dunur bole anıden oldu pzt gelıcem felan dedı ama kyınvalıdem hadı kendnze ıyı bakınnnn dedı gttı bnde opmedım bıle ellerım bulaşıklıydı gule gule dedım zemuszemus

ne tuhaf bir şey
yangından mal kaçırır gibi
hadi senin haberin yok oğlunun niye haberi yok
vardır bir bildikleri herhalde

bı bıldıklerı oldgnu sanmıyrm nısanlım esyalarımz gelıo dıe arada kendı evmzde kalıodu kayınvalıdem bozuluodu heop sımdıde acaba ılgı kendı ustune cekmek ıcınmı yaptı anlayamadımkı

evet uzak ama çok uzak degıl tabıkı aynı mahallede oldgmz gıbı olmaz en kotusude nısnlımı ortada bırakmaları ınsan arar soler hadı bze bısey demıosun ara oğlunu yada gtmedn opnce sole cocuk esyalrını alsın barı ya ortada kaldı olece oda gıdıp esyalarını toplamıs kızmıs neden bole yapıosunz felan dıe gelmıs
bende daha gtmem yanlarına kınada gorusuruz snrada el opmeye felan gtmem bzıım en guzel zamanlarımz en telaşlı gunlerımzde kendılerını araya katıolar madem ılgılenmıolar sennde gtmenı ıstemyrm tepkını anlasınlar dedım sesnı cıkartmıo kzıo onlara evet ama bana bısey demıo sanırım içten içten koruo onları bosver askım snı cok sevyrm evmz cok guzel dıo bana offff lmaz:

kirayı uygun bulup hemen taşınmaları neysede oğullarına bile haber vermeden kaçar gibi gitmeleri ilginç.sizede giderken söylemişler ne zaman hazırlanıp e zaman evi temizleyip aniden taşınıyorlar ilginçmiş gerçekten :))

nasıl davranacagın senın bılcegın ıs de senınkıler de benımkıler gıbı dengesıze benzıyo ALLAH kolaylık versın sanada

dengesızler ya eltımle oturyolar kaynım ve eltım gıbı olalım ıstyolar ama bız ole olamayız nısanlım benle ılgılenıo brbrmzı dınlıyrz dıo kzıo kayınvalıdem alay etmeye çalışıo laf sokuo arada dengeszler ya

dengesız ınsanlar ya gttıler ababm bana ne oldu kızım neden bıze demedın habrn yokmuydu dedı utandım ya yaptıklarım ayıp gercekten hıc sevmyrm artık hıcbırını

aman öpme isabet olmuş adam çırpınıyo kadın sallamıyo,boşver güselim düğün belli değilmi ev de hazırmış evlenir kapar kapınısı oturursunuss

aslında kurtuldgma sevnyrm annemle aynı mahallede olsalardı her anneme gttgmde onlara gtmek zorunda kalıcaktm sımdı gıder annemle rahat rahat otururum ama yaptıklarına anlam veremedım cnku onların her terbıyesızlıgne kıbarca cevap verdım bu son yaptıkları onları ıyce gozumde bıtırdı esımde gtsın ıstemyrm artık gormek ıstemyrm onları ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…