Kaynanamn amac ne?

Sen de cok iyi niyetliymissin gibi gelmedi bana, kime ne ki belki ev isi kesinlesmeden
kimseye duyurmak istememistir, belki olaylar bu sekilde gelismistir, nisanliniz isten cikinca
o eve donecekmismis belki de ailesi kendi evinde kalacagini dusunmustur o yuzden haber vermemistir,
yahut nisanliniz aileden o kadar bi haberdir ki tasincaklarindan haberi yoktur ayrica her ne olursa olsun
bu asamada sizin bu olaya bu kadar mudahaleniz cok gereksiz geldi bana,
kaynana beni kiskaniyor demeniz falan...:1rolleyes:

tesekkürler canim hissettiklerimi yazmissin :1hug:

kayınvalıdemı tanımıosunuz oyuzden cok irdelemiyorum konuyu bıanlık gergnlgmle konumu actım çunku yaptıkları yanlıs :Saruboceq:

canmmhaklısın sadece habersiz taşınmalarına verdiğin tepkide ama mutlaka onların bi bildiği vardır....onlar artık senin ailen ne deek düğüne kadar görüşmeme el öpmeye gitmeme yok artık daha neler ortada ne varki sadece sessiz sakin ev taşımışlar bak sana bile zahmet olmasın diye dememişler ee ne var bunda ne güselll
canm biraz daha sakin olmanı tavsiye ederim düğün yaklaşmış 20 gün kalmış kolay değil strese girdin ne düşündüğünü bilmiyosun nişanlında öyle şeyler söyleme n demek el öpmeye gitmeyelim paşa paşa gideceksin ortada SANA GÖRE HİÇBİŞEY YOK
seni kıracak üzecek rencide edecek hiçbirşey yok hani bu durumlarda gitmeyim dersinde ........sordun söylüyoruz canm yapacğn tek şey eskisi gib davranma k tavır boşuna yaparsın sen tepki alırsın

assu sana tek kelime diyeceğim sakın ilgilenmi. ne halleri varsa gördünler de. sen ilgilensen üstüne düşsen kesin hatalı çıkarırlar birde problem olur. hanımefendileri öylemi uygun görmüş bırakın size haber vermeyi oğluna bile haber vermeden gidiyor .ona ancak güle güle denir. sende bundan sonraki işlerinde ona haber vermezsin yedi kat yabancı gibi ohhh kafan sakin olur

bi keresinde ev sahibiyle gürültü yüzünden kavga etmiştik gecenin 4 ünde, sabah 8 de ev bulduk ve 11 kadar taşınmıştık, annemle kaynanamın evi yakın olduğu halde rahatsız etmeyelim diye söylemedik, sanırım sizin başka sorunlarınız var kaynanla, yoksa haber vermeden ev taşıma bu kadar sinir olunacak bi durum değil bence. şahsen kaynanam taşınsa ve bana haber vermese çok sevinirdim, haber verse yardım etmek zorundayım çünkü, zaten tembelim:kedi:

şimdi düğün yaklaşıyo ya,belki gelecek olan misafirleri büyük evde ağırlamak istemiştir

rahat rahat,hemen olumsuz düşünme,bak düğüne az kalmış relax olzemuszemusopuyorumnanaktan

fisfisfisçok ilginçmiş nişanlına neden söylememişler ben oraya takıldım.çok saçma ve anlamsız hareketleri

nişanlının bilmemesi bir garip...sabah da eve gitse taşınmak üzere olan bir ev nasıl anlaşılmazmış...
kayınvalidenin taşınırken senden izin mi alması gerekiyordu onu hiç anlmadım...kadın evi bulmuştur uygundur taşınır...bnun için müstakbel gelinden icazet alınması şart değildir...o öyle uygun bulmuştur...
sanırım tipik gelin profili olarak saracak bişey aramışsınız ve bulmuşsunuz...ama tecrübeyle sabittir ki her eş annesini kötüleyebilir, ama sen kötülersen en fazla gün sonra asıl kötü sen olursun...o yüzden nişanlınızla ailesi arasına girmeyin, kraldan çok kralcı olmaktan vazgeçin, onların bir sorunu varsa bırakın aralarında çözsünler...

sebplerıde oturdukları ev kuçuktu begenmıolardı eltımle beraber otryolar kuçuk gelıo dıolardı bu evde buyukmus ve fıyatı uygunmus kacırmak ıstemedıklerınden hemen tutmuslar

Eee tamam kendilerince haklılar..

Sizi rahatsız eden nedir anlamadım? Sizden gel işe yardım et mi dediler ki, siz de düğün üstü sıkıştınız da rahatsız oldunuz?
Yoksa sizi rahatsız eden son dakikada haber vermeleri mi?

Boşverin herkes ince düşünceli olamıyor malesef..

canım açarmısın ne gibi yanınızda olmadılar,eşya mı almadılar ,düğünğü nişanlın mı yapıyor,nasıl yanınız da olmalıydılar

Kesinlikle, nişanlısının bilmemesi çok tuhaf..

Bilmemesi mümkün değil ya..CADIARZU

canım açarmısın ne gibi yanınızda olmadılar,eşya mı almadılar ,düğünğü nişanlın mı yapıyor,nasıl yanınız da olmalıydılar

cnm hıcbıseyımıze karısmadılarkı gelınlık almaya gıdıcez dedık ayy bızım sımdı ıslerımz var olmaz esya bakıcaz dedık yıne bı bahene bızde nısanlımla ozaman sozluyduk aldı benı byz esya taksıtlerıne gırdık hıcbıseye yardım etmedıklerı gıbı kayınvalıdem aa bulaşık makınasıda ne gerekmıs annenın makınasımı vr aa asprator ndn alıosunz bızde varmı
yanımda yapıo bıde bunları

neyse ses cıkarmadım koltuk alıcaz kose koltuk aldık buda ne sımdı koltuk takımı olur ee al ozaman bızım paramz buna yettı ev tuttuk sıze bu ev buyuk 1,5ay kala tutmustuk evı daha erken dedı halbukı uyguna tuttuk ve ıkımızde calısıyrz anca yerlesırız kı hala yerleşemedık tam olarak anlıcagnz bole gecen dedım bı masa takımı alsınlar barı yok onada ses cıkmadı toplanıp gıttıler daha da aynen bole

nişanlınla senın bılmedıgın bı sorunları vardır belkı
ailevi bı sorun gıbı geldı banafisfisfis
takma kafana bence buyutme canım bosver zemuszemus

Kesinlikle, nişanlısının bilmemesi çok tuhaf..

Bilmemesi mümkün değil ya..CADIARZU

nısanlım tasınmadan oncekı gece evdeydı o sabah işe gttı gece kalıo zaten ertesı gun gelıo o gune kadar hıc bısey dememısler zaten tanstgmzdan berı tasınma konuları dolanıodu ama 5yıldır bısey yoktu bolede kaçar gıbı gıttıler sankı aramzda bı sorun varmıs gıbımafoldumben

nışanlınızında haklı olarak tepkı verdıgını soyleyemeyecegım..
gece calışıp gunduz eve gelmesı evın taşınır halde olması nışanlınızın gormesıne engel degıldır sanırım..
ıkınızde haksızsınız bana gore...
kayınvalıdenızın uzakta olması ıyı oldu dıyorsunuz..
hemde şimdımı buldu zamanını deyıp kızıyorsunuz..
ustelık sızı ılgılendıren bır konu degıl..
oldu olacak otur kalk kalk otur oyunu oynayın ınsanlarla...

nişanlınla senın bılmedıgın bı sorunları vardır belkı
ailevi bı sorun gıbı geldı banafisfisfis
takma kafana bence buyutme canım bosver zemuszemus

evet canm sorumsuz bı aıle nısanlımı hıc onemsemıolar kendı basının caresıne bakar dıolar ama dıger cocukları onlarsız yapamazmıs bu yuzdende hıc umursamıolar
artık bnde onları kafama takmıcam napım ya nısanlımın ölece kalmasına çok uzuldum hıc bıseyı yok uzerınde iş kıyafetlerı askerı botlarla kalmıstı bı anne dusunmezmı barı bekle ertesı gun gelıcek oğlun o gelsın ole gıt neyse ya bazı ınsanların yaptıklarını gormezden gelmek en ıyısı olucak sanırım:dilcikar:

canım bak sana sunu soyleyım hiç bişey yapmadıkları cok ıyı olmus
ilerde basa kalkma gıbi onu aldık bunu aldık gıbı lafları olmuycak
bizde eşimle herseyımız kendımız aldık iyikide oyle olmus

ınsanın kendı yuvasını kendı kyurmasından daha guzel bısey yok ınankı opuyorumnanaktan

ne guzel ıkınız yapmıssınız kımsenın hakkı yok yuvanızda size ozel sızın tam banasıylakaydirigubbakcemile5

sanırım yanlıs anladın nısanlım sabah ıse gıdıo o işte onlarda gece o işteyken tasınıolar ve arayıpda bısey demıolar bıze gelıp gıdyrz deynce bende aradm sızınkıler tasınıomus nedn solemedın dedım oda habrm yok dur arıyım dedı hersey o yokken olmus anlaşılan ben soleyıncede oda bızım evımıze gdıp kaldı sonrada gdp eşyalarını aldı yanı eve geldıde onlar tasınırken gormedı degıl habrı yoktu sabah ıse gıdıp ertesı sabah işten gelıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…