şimdiden müstakbel kayınvalide ve ailesine terbiyesiz, görgüsüz gibi kelimeler kullanabiliyorsanız evliliğiniz boyunca daha çoook sorunlarla karşılaşırsınız.
biraz alttan almayı bilmeniz gerekir.
evet taşınmk gibi bir durum söylenmeli ama söylenmedi diye annelik babalık da sorgulanamaz.
en azından bu gelin adayına düşmez.
bu nişanlınızın kendi ailevi problemi.
bu kadar baskın olmayın siz, bırakın kozlarınızı kendi aralrında paylaşsınlar.
sizlik bir durum yok..
dugunume 20gun var ve kayınvalıdemler evlerını tasıdılar ya dugunden snra yapar ınsan bu kadının amacı ne ya davetıyelerımz dagtılcak daha hıc umrunda degıl çok sınır oldum ınsan bı haber verır haberımız bıle yktu aynı mahallede oturyoduk eşyalarını toplamıslar yuklemısler snra gelıp kapıdan aıleme bız tasınıyrz gorusuruz felan fılan çok sınırlendım ınsan gıderkenmı soler ya ayrıca nısanlım işteydı onunda heberı yoktu aradım sızınkıler gıdıomus dedım sınırlendı nısanlım gece calısıo ertesı gun eve gelıcek ve kımse yok dusunebılıomusunz oda esyalarnı gıdıp aldı kendı evmzde tek basına kalıo artık
çok tuhaf ınsanlar dugune bukadar kala ınsan tasınırmı bekle bız ısımızı halledelım ondan sonra ıstersen dugunun ertesı gunu gıt nereye gıdersen yardım edın sımdı ben bu aıleye nasıl davranayım????????????:bbo:
assu sana tek kelime diyeceğim sakın ilgilenmi. ne halleri varsa gördünler de. sen ilgilensen üstüne düşsen kesin hatalı çıkarırlar birde problem olur. hanımefendileri öylemi uygun görmüş bırakın size haber vermeyi oğluna bile haber vermeden gidiyor .ona ancak güle güle denir. sende bundan sonraki işlerinde ona haber vermezsin yedi kat yabancı gibi ohhh kafan sakin olur[/QUOTE
evet canm haklısın benıde strest gergnlık sardı dugun telaşı onun gergnlıgıde var ne hallerı varsa gorsunler zaten ya bu saate kadar yanmzda olmadılar bndan snra yapıcaklarımzdan yaptıklarmzdanda hbrdar etmeyız bızde kendılerı bılır nısanlımda öle dıo boşver kurcalamayalım nasıl ısterlerse yapsınlar bır herseyın ustesnden gelırız onemseme uzme kendını dıo
sebplerıde oturdukları ev kuçuktu begenmıolardı eltımle beraber otryolar kuçuk gelıo dıolardı bu evde buyukmus ve fıyatı uygunmus kacırmak ıstemedıklerınden hemen tutmuslar
nişanlının bilmemesi bir garip...sabah da eve gitse taşınmak üzere olan bir ev nasıl anlaşılmazmış...kayınvalidenin taşınırken senden izin mi alması gerekiyordu onu hiç anlmadım...kadın evi bulmuştur uygundur taşınır...bnun için müstakbel gelinden icazet alınması şart değildir...o öyle uygun bulmuştur...
sanırım tipik gelin profili olarak saracak bişey aramışsınız ve bulmuşsunuz...ama tecrübeyle sabittir ki her eş annesini kötüleyebilir, ama sen kötülersen en fazla gün sonra asıl kötü sen olursun...o yüzden nişanlınızla ailesi arasına girmeyin, kraldan çok kralcı olmaktan vazgeçin, onların bir sorunu varsa bırakın aralarında çözsünler...
canım açarmısın ne gibi yanınızda olmadılar,eşya mı almadılar ,düğünğü nişanlın mı yapıyor,nasıl yanınız da olmalıydılar
Kesinlikle, nişanlısının bilmemesi çok tuhaf..
Bilmemesi mümkün değil ya..CADIARZU
nişanlınla senın bılmedıgın bı sorunları vardır belkı
ailevi bı sorun gıbı geldı banafisfisfis
takma kafana bence buyutme canım bosver zemuszemus
cnm hıcbıseyımıze karısmadılarkı gelınlık almaya gıdıcez dedık ayy bızım sımdı ıslerımz var olmaz esya bakıcaz dedık yıne bı bahene bızde nısanlımla ozaman sozluyduk aldı benı byz esya taksıtlerıne gırdık hıcbıseye yardım etmedıklerı gıbı kayınvalıdem aa bulaşık makınasıda ne gerekmıs annenın makınasımı vr aa asprator ndn alıosunz bızde varmı
yanımda yapıo bıde bunları
neyse ses cıkarmadım koltuk alıcaz kose koltuk aldık buda ne sımdı koltuk takımı olur ee al ozaman bızım paramz buna yettı ev tuttuk sıze bu ev buyuk 1,5ay kala tutmustuk evı daha erken dedı halbukı uyguna tuttuk ve ıkımızde calısıyrz anca yerlesırız kı hala yerleşemedık tam olarak anlıcagnz bole gecen dedım bı masa takımı alsınlar barı yok onada ses cıkmadı toplanıp gıttıler daha da aynen bole
nışanlınızında haklı olarak tepkı verdıgını soyleyemeyecegım..
gece calışıp gunduz eve gelmesı evın taşınır halde olması nışanlınızın gormesıne engel degıldır sanırım..
ıkınızde haksızsınız bana gore...
kayınvalıdenızın uzakta olması ıyı oldu dıyorsunuz..
hemde şimdımı buldu zamanını deyıp kızıyorsunuz..
ustelık sızı ılgılendıren bır konu degıl..
oldu olacak otur kalk kalk otur oyunu oynayın ınsanlarla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?