boşver.. iyi olmuş bence. sen evlenir evlenmez evi taşımaya kalksalardı bütün işi senin üstüne yıkarlardı.
ıyı madem bu kadar aklı basında bı nısanlın varsa hıcbıseyden korkma tavır koyabılıyosa aılesıne kendıde ezılmez senıde ezdırmez benım esım malesef yumusak yuzlu hıcbı kosulda ana babasına hayır dıyemeyen bı tıp.eger evlendıkten sonra bır anda huy degıstırmezse esın kımse senın basını agrıtamaz kolay kolay
öle bişey yapamazlardı nısanlım onlara gttgmde bulasık bıle yıkattrmazdı bana annesnn yanndada solerdı sen yapma dıe
Neden nisanlin böyle yapiyorduki?
Anlayamadim....orda iki bulasik yikasan ne olur!!
Belkide nisanlin böyle davraniyor diye annesinin tepkisini kazandi....yani ha madem sen simdiden bu kiz yüzünden bize ters davraniyorsun, bir bulasik yikamasini istemiyorsun al ne halin varsa gör demistir....
bnde acaba ölemı yapmak ıstedı dıyorum
ben çalışıyorum kayınvalıdem evde tek degıl hep eltım vardır ısten gelır onlara gıderdım masayı toplardım nısanlım gel sen otur yaparlar yorgunsun derdı cunku evde eltım gorumcem kayınvalıdem var ve hepsı tum gun evde olurlar benm yorulmamı ıstemezdı a.s
Acaba düğünde gelen giden kalabalık olur diye mi,
daha geniş bir eve taşınmışlardır,ama ne olursa olsun
en son haber vermek tuhaf...
bence siz tavır almayın,eşiniz gerekeni hem söyler,hem de yapar diye düşünüyorum..
sevgiler...
aslında kurtuldgma sevnyrm annemle aynı mahallede olsalardı her anneme gttgmde onlara gtmek zorunda kalıcaktm sımdı gıder annemle rahat rahat otururum ama yaptıklarına anlam veremedım cnku onların her terbıyesızlıgne kıbarca cevap verdım bu son yaptıkları onları ıyce gozumde bıtırdı esımde gtsın ıstemyrm artık gormek ıstemyrm onları ya
Hmmm anladim...büyük ihtimal ile o yüzdendir o zaman canim..
Yani aslinda onun sorunu oglu ile seninle degil...
Bosver takilma böyle seylere, dügününe az kalmis bozma moralini...bu onlarin ailevi meseleleri gibi sanki...
buna siz karar veremezsiniz canimlmaz:
daha evine girmeden ogullarini ayirma plani yapiyorsunuz
nisanliniz diyorum (cünkü henuz esiniz degil), kendi evinde kaldigi sürelerde acaba bu aile tasinma hazirliklarini hizlandirmis olamaz mi ?
nisanliniz cunku zaten kendi kurdugunuz evde kalmaya baslamis bile ne yapsinlar peki ?
nisanlinizin yine kendi evine gidecegini düsünüp haber vermemis olamazlar mi
asil tuhaf olan ne biliyormusun arkadasimmm ???
nisanlinin ailesi tasiniyor ve nisanlin o evden henuz ayrilmamis biri olmasina ragmen evin icinde olup bitenden haberi yok
hic mi gidip bakmadi anasina babasina benim aklima direk bunlar geldi
benı kıskanıo cnm ya dugunumuze cok az kala bıle acıklarımı arıo bız anlaşamazmısız felan fıstık bı suru laf döndürdü yine yılmadık 20gunum kaldı ziyan etmelerıne ızın vermıcem kınada gorusurum artık sevgılı kayınvalıdemle :içelim:
kayınvalıdem mutlu olmamızı ıstemedgı hep sorun cıkardıgı ıcın enazndan sımdılık gtmesını ıstemyrm tabıkı buna NİŞANLIM VE BEN KARAR VERIRIZ
ayrıca tasınma gıbı konuları vardı evet ama ev bakmıolardı bıle bı ev bulmuslardı öle duruodu sadece nısanlım kendı evmzle ugrasıo cunku sağolsunlar anne baba olarak hıc destek olmazlar nısanlım gece calısıo gunduz evde genelde ama konu olmadı demekkı haberıde yok bzıım evmzde devamlı kalmıodu esyalarımz gelıcegı zamn gıdıodu evn tadılat ıslerıyle ılgılenıodu nolursa olsun ahber vermelerı gerekırdı cunku onun esyaları o evdeydı ve o gece nısanlım işteydı sabah eve gelıcektı belkı bızede ugramasalrdı nısanlım eve gelıcek ama evde kımse olmıcak olurdu anne baba demek bu degıldır kendı hayatlarıdır naparlarsa yaparlar ama bu sekılde bı sorumsuzluk olamaz
hatta bu duruma TERBIYESZLIK GORGUSUZLUK denmelı
Inanki dügüne az kala hep böyle tatsizliklar cikar....nedense???
Simdi en güzelimi moralinizi bozmayin ve dügününzün tadini cikarin, böyle özel bir gününüzü kendinize zehir etmeyin...
Lakin sunuda demeden edemicem güzelim, inan iyligin icin söylüyorum...
Simdi nisanlinin tavri iyi güzelde evlendikten sonra 180 derece degisirse hic sasma....nisanli iken sevgili iken canim cicim, annem ailem önemli degil sen önemlisin deyip sonradan annesi hakkindaki en ufacik bir olumsuz sözünde kiyameti koparanlari cok gördük.....o yüzden temkinli olmani tavsiye ederim.
Umarim öyle olmaz...ama malesef bircok örnekler var....
Simdiden mutluluklar dilerim....bir yastikta kocayin insallah:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?