iki cümlenin birinde ailesi tuhaflar yazısını okuyunca simpsonlar gibi bir aile canlandı gözümün önünde ....şunu kabullenebilsek ; apayrı kültürlerle yetişiyoruz bize doğru gelen karşımızdakine TUHAF gelebilir ya da onlara doğru gelen bize TUHAF olabilir ...
belki kayınvaliden çok ince ; kimseye sıkıntı vermek istemiyor o nedenle şimdi düğün aralığı sizi de telaşa sokmak istemedi .......hani belki haberin olsa annecim sen yorulma ben gelir evini toplarım yeni evi de yerleştiririm diye ısrar edersin , yazık düğün önü de yorulursun diye düşündü ???? olamaz mı :)
tabıkı ıdare etmeye calısıcam artık cogu seylerını gormezden gelıcem
evet uzak ama çok uzak degıl tabıkı aynı mahallede oldgmz gıbı olmaz en kotusude nısnlımı ortada bırakmaları ınsan arar soler hadı bze bısey demıosun ara oğlunu yada gtmedn opnce sole cocuk esyalrını alsın barı ya ortada kaldı olece oda gıdıp esyalarını toplamıs kızmıs neden bole yapıosunz felan dıe gelmıs
bende daha gtmem yanlarına kınada gorusuruz snrada el opmeye felan gtmem bzıım en guzel zamanlarımz en telaşlı gunlerımzde kendılerını araya katıolar madem ılgılenmıolar sennde gtmenı ıstemyrm tepkını anlasınlar dedım sesnı cıkartmıo kzıo onlara evet ama bana bısey demıo sanırım içten içten koruo onları bosver askım snı cok sevyrm evmz cok guzel dıo bana offfflmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?