Kaynanamn amac ne?

iki cümlenin birinde ailesi tuhaflar yazısını okuyunca simpsonlar gibi bir aile canlandı gözümün önünde ....şunu kabullenebilsek ; apayrı kültürlerle yetişiyoruz bize doğru gelen karşımızdakine TUHAF gelebilir ya da onlara doğru gelen bize TUHAF olabilir ...
belki kayınvaliden çok ince ; kimseye sıkıntı vermek istemiyor o nedenle şimdi düğün aralığı sizi de telaşa sokmak istemedi .......hani belki haberin olsa annecim sen yorulma ben gelir evini toplarım yeni evi de yerleştiririm diye ısrar edersin , yazık düğün önü de yorulursun diye düşündü ???? olamaz mı :)

sen bı meleksin bukadr ınce bı kayınvalıdem yok :tomato:bana ıhtyacıda yok zaten kı deseydı tabı gıderdım elıme yapısmaz

Duyduğum en saçma şelerden biri bu ..Evlatlarının haberi bile yok üstelik..

valla canım ister kız, ister darıl ama ben de deniz_güneş gibi bu konuda ısrarlıyım.
işin içinde başka bişey var. sonradan sen de öğreneceksin bunu ve burada belki tekrar topik açarsın ya da aynı topikte bize bilgi verirsin. nişanlın da biliyor bu konuyu ama düğün öncesi kafanı karıştırıp moral bozmak istemiyor bence. bir aile oğlundan taşınacağını niye saklar. bu öyle ay unuttum, aklımdan çıkmış falan gibi bir konu değil ki. bariz ev taşınıyor, herşey yerinden kalkıyor, toplanıyor ve bu iş büyük bir gizlilik içinde yürütülüyor. diyelim ki bu kadar ustalıkla bu işi hallettiler aman bizim oğlan görmesin duymasın diye. peki neden? bu da ayrı bir topik konusu olur yani.
neyse sen bize çok takılma ama kk daki arkadaşlarım demişti dersin. büyük ihtimalle nedenini sen de düğünden sonra öğreneceksin.
nişanlını yani eşin olacak kişiyi çok seviyorsun tabiki, o zaman ailesiyle de kötü olma, samimi de olma idare et işte.

nısanlımın benden bısey gızlıcegnı sanmıyrm aılesının sureklı tasınma lafı olmstur daha oncede bılyrm kı evlernden 1gun ıcınde tasındılar ınanamamıstım ama bı gunde gdp yerlestıler bızde bu 10 15 gun surer dıp bucak temızlık felan fılan neyse ya eger dedgnz gıbı bısey varsa cıkar kokusu ama sanmıyrm bısey oldgnu

Bence sizden habersiz ev taşımaları çok da kötü birşey degil..
şimdiden böyle sıkıntılar yapma kendine.
senin asıl kızdıgın konular belli zaten bu ev olayıda kapak olmuş gibi.
anlıyorum incelik bekliyorsun ama herkes bir degil işte.
bana tek tuhaf gelen ogullarının bilmemesi..
yoksa ev bulmuş,sana söylemeden taşımış vs..bence hiç konu edilecek birşey degil.
şimdiden bazı şeylere bu kadar takarsan ve cephe alırsan evlendikten sonra işin zor güzelim.
belki de düşündügün gibi farklı niyetleri yoktur.
size tepki olsun diye falanda yapmamıştır belki.
hem neden tepki göstersin ki onu da anlamadım?
hiçbirşeyle ilgilenmeyen onlar,tepkiyi yapan yine onlar mı yani?
eger öyleysee bir dertleri oldugu çok açık..
bak ev konusunu bir kenara koyarak diger anlattıklarına göre konuşursak;
madem şimdiye kadar herşeyinizi kendiniz hallettiniz bırak onlardan hiçbirşey istemeyin.
hani demişsin ya masa alsınlar falan ,bırak boşver.
ileride bu tip insanlar bunları önünede sunabilir sonra.
insanın kendi eşyasını kendi alması kadar güzel birşey yok bence.
boşver onlarda naparsa yapsın...birbirinizi üzmeden devam edin hayatınıza.
mutluluklar dilerim bu arada.

tamamda ne yapmalarını bekliyordun anlamadım
herşeyi size habermelerini
haber verseler belkide yardım etmeniz gerecekti
düğün için daha büyük bir eve taşınmışlar
davetiyeler dağıtılır kendi yapacaklarını yaparlar
anlamadım bu kadar tepkini

anlamadığım nişanlının nasıl haberi olmaz taşındıklarından
insan biranda paldür küldür taşınamazki ilaki ön hazırlığı olur eşyalar toplanır evde lafı olur yeni ev tutulduğuna dair bişeyler olur yani

bence bu kadar takılıcak bı mesele değil ve senın hıç kafana takmaman lazım sorun onların sorunu ves sana illa söylemek zorundada değiller canım şu an için herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…