assu sana tek kelime diyeceğim sakın ilgilenmi. ne halleri varsa gördünler de. sen ilgilensen üstüne düşsen kesin hatalı çıkarırlar birde problem olur. hanımefendileri öylemi uygun görmüş bırakın size haber vermeyi oğluna bile haber vermeden gidiyor .ona ancak güle güle denir. sende bundan sonraki işlerinde ona haber vermezsin yedi kat yabancı gibi ohhh kafan sakin olur[/QUOTE
evet canm haklısın benıde strest gergnlık sardı dugun telaşı onun gergnlıgıde var ne hallerı varsa gorsunler zaten ya bu saate kadar yanmzda olmadılar bndan snra yapıcaklarımzdan yaptıklarmzdanda hbrdar etmeyız bızde kendılerı bılır nısanlımda öle dıo boşver kurcalamayalım nasıl ısterlerse yapsınlar bır herseyın ustesnden gelırız onemseme uzme kendını dıo
bence nişanlının bilmediğineben inanamıyorum.baksAna kurcalama demiş.sen çok celallendiğin için bilmiyorum demiş olabilir.
ayrıca düğüne 20 gün varmış,20 günde ne işler yapılır.davetiyeler bile dağılmadı diyorsun ama daha çok var.biz davetiyeleri son 10 günde dağıtırız.eminim daha önce haber verselerdi ki bu seferde bizden yardım bekliyorlar diye konu açacaktın.seninde dediğin gibi düğünde geniş ev olsun istemişlerdir,sen herşeye kafanı takma ayrıca nişanlınla ailesinin arasınada girme,sonra sen kötü olursun.diğer arkadaşlarında dediği gibi şimdi senin yanında da olsa sonra ailesine dönebilir,canı kanı çünki atamazopuyorumnanaktan
canım bak sana sunu soyleyım hiç bişey yapmadıkları cok ıyı olmus
ilerde basa kalkma gıbi onu aldık bunu aldık gıbı lafları olmuycak
bizde eşimle herseyımız kendımız aldık iyikide oyle olmus
ınsanın kendı yuvasını kendı kyurmasından daha guzel bısey yok ınankı opuyorumnanaktan
ne guzel ıkınız yapmıssınız kımsenın hakkı yok yuvanızda size ozel sızın tam banasıylakaydirigubbakcemile5
cnm hıcbıseyımıze karısmadılarkı gelınlık almaya gıdıcez dedık ayy bızım sımdı ıslerımz var olmaz esya bakıcaz dedık yıne bı bahene bızde nısanlımla ozaman sozluyduk aldı benı byz esya taksıtlerıne gırdık hıcbıseye yardım etmedıklerı gıbı kayınvalıdem aa bulaşık makınasıda ne gerekmıs annenın makınasımı vr aa asprator ndn alıosunz bızde varmı
yanımda yapıo bıde bunları
neyse ses cıkarmadım koltuk alıcaz kose koltuk aldık buda ne sımdı koltuk takımı olur ee al ozaman bızım paramz buna yettı ev tuttuk sıze bu ev buyuk 1,5ay kala tutmustuk evı daha erken dedı halbukı uyguna tuttuk ve ıkımızde calısıyrz anca yerlesırız kı hala yerleşemedık tam olarak anlıcagnz bole gecen dedım bı masa takımı alsınlar barı yok onada ses cıkmadı toplanıp gıttıler daha da aynen bole
cnm hıcbıseyımıze karısmadılarkı gelınlık almaya gıdıcez dedık ayy bızım sımdı ıslerımz var olmaz esya bakıcaz dedık yıne bı bahene bızde nısanlımla ozaman sozluyduk aldı benı byz esya taksıtlerıne gırdık hıcbıseye yardım etmedıklerı gıbı kayınvalıdem aa bulaşık makınasıda ne gerekmıs annenın makınasımı vr aa asprator ndn alıosunz bızde varmı
yanımda yapıo bıde bunları
neyse ses cıkarmadım koltuk alıcaz kose koltuk aldık buda ne sımdı koltuk takımı olur ee al ozaman bızım paramz buna yettı ev tuttuk sıze bu ev buyuk 1,5ay kala tutmustuk evı daha erken dedı halbukı uyguna tuttuk ve ıkımızde calısıyrz anca yerlesırız kı hala yerleşemedık tam olarak anlıcagnz bole gecen dedım bı masa takımı alsınlar barı yok onada ses cıkmadı toplanıp gıttıler daha da aynen bole
hıc ıyı bır nıyet arayamayacagım kusura bakmayın
bence kıskanclıktan dıkkat cekmek ıcın yapılmıs bır sey dıye dusunuyorum
ev sımdıye kadar kucukdu madem dugun oncesı bıraz daha sabredılebılır sonra halledılebılırdı.
uzak olmaları sız gıttıgındede kalmanıza sebep olacak yakın oldugunuz ıcın kalmanız gerekmeyecektı
daha kotu dusunebılır cok seyler bulunabılır bır dusum bence
ama sız yınede kotu olmayın ama asla arada mesafe koymayı unutmayın derım
bak sana abla tavsiyesi....
1-eşinle ailesi arasına sakın ola ki girme onlar döner birbirlerine sarılır sen kötü olursun...
2-kayınvalide-görümce-elti bu 3lüye dikkat...ne canciğer ol nede derdini sırrını paylaş.. uzaktan bir arkadaş gibi ol...Eltim iyi biri deyipte kaynanan hakkında sakın ağzına laf verme...
3-senin yanında bir tartışma olsa bile aile içerisinde sus eşin gereken cevabı verir sen sus uzaktan izle....
aile meselelerine sakın karışma senin düdüğün kendi evinde kocana öter...
4-Görümcene-eltine-kaynanana hiç bir şey sorma anlatırlarsa dinle....fazla yorumdan kaçın...nazikçe başını salla hı hıı gibi onayla yada sadece dinle...
5-kocanada sakın olaki ailesini kötüleme-bize anlattığın gibi cahiller şöyleler böyleler deme....
sen hep aradaki çizgiyi koru olgun dur bırak soğuk gelin desinler ama sana laf söyleme cesaretini gösteremesinler senden çekinsinler....
anca arkandan soğuk gelin derler anca arkandan derler....
kulağına gelsede zararı yok salla gitsin...
ben böyle olduğum için kafam çok rahat...
buda benden sana önemli bi nasihat....
bence senin kaynanan sorunsu asucanııım kayınpederin melenk gibi insan ama kaynanan da iş yokkk yazık olan damadaaa oluooo
bak sana abla tavsiyesi....
1-eşinle ailesi arasına sakın ola ki girme onlar döner birbirlerine sarılır sen kötü olursun...
2-kayınvalide-görümce-elti bu 3lüye dikkat...ne canciğer ol nede derdini sırrını paylaş.. uzaktan bir arkadaş gibi ol...Eltim iyi biri deyipte kaynanan hakkında sakın ağzına laf verme...
3-senin yanında bir tartışma olsa bile aile içerisinde sus eşin gereken cevabı verir sen sus uzaktan izle....
aile meselelerine sakın karışma senin düdüğün kendi evinde kocana öter...
4-Görümcene-eltine-kaynanana hiç bir şey sorma anlatırlarsa dinle....fazla yorumdan kaçın...nazikçe başını salla hı hıı gibi onayla yada sadece dinle...
5-kocanada sakın olaki ailesini kötüleme-bize anlattığın gibi cahiller şöyleler böyleler deme....
sen hep aradaki çizgiyi koru olgun dur bırak soğuk gelin desinler ama sana laf söyleme cesaretini gösteremesinler senden çekinsinler....
anca arkandan soğuk gelin derler anca arkandan derler....
kulağına gelsede zararı yok salla gitsin...
ben böyle olduğum için kafam çok rahat...
buda benden sana önemli bi nasihat....
Topic sahibi arkadaşım kusurabakma da nişanlının haberi olmadığına asla inanmıyorum..
Mümkün mü ya, gece işe gidiyor, arkasından taşınılıyor hemen, ya da sabah neyse..Koca ev bu..Nasıl haberi olmaz..? Hadi haberi yoktu, evde bir hareket, az da olsa bir hareket, dağınıklık bilmem ne de mi yoktu? nasıl anlamaz..
Öyleyse kayınvalidenler de çocuklarından saklamak için özel bir plan yapmışlar, bu kadar çaktırmadan taşıdıklarına göre, o halde de ortada senin de bilmediğin bir durum var.
Mümkün değil...
Nişanlın sana öyle söylemek zorunda kalmış bence..:)) Neyse..
Üzerinde durma, nişanlının da dediği gibi ''kurcalama::) bence de..
Vardır bir sebepleri..Üzülme..
nişanlım bana yalan solıcek bırısı degıldır aslada öle bişi yapmaz ne olursa olsun dogrusunu soler aılesı bıgun ıcerısınde karar vermıs ve gtmısler onunda bıseyden haberı olmadgndan emınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?