Kaynananam ne yapmaya çalışıyor

Yaa ben kaynanadan kaçıyorum. Millet beni niye çagırmadı diye tribe giriyor. Keşke konu sahibi gibi kaynanam olsa. Onu çok severdim

Konu bdvlik değil, bir derdim var bölümünden, bir şükrüm var bölümü oluşturulup oraya taşınmalı.

Sonuçta hep dertlerimizi dinleyip içimiz kararcağına, azıcık da mutlu keyifli olaylar okuyup içimiz açılsın.
Kv'nin oğlunu kıskanmayanı, ille de oğlum gelsin dizimin dibinde otursun, ailesine de sözünü geçirtip karısını bana hizmet ettirsin demeyeni bir çok gelin için şükürlük bir durum keza.

Sizi sevmiyordur ayıp olmasın diye muhabbete devam etmek zorunda sonuçta gelinisiniz. Ayrıca herkes sizi sevmek ve beğenmek zorunda değil.Bakis açınız çok ilginç gercekten.

Keşke benim kv de beni çağırmasa, alemsiniz vallahi dert arıyorsunuz bence ...

Güzelliğe bir günde doymuslar , güzel huya bir ömürde doyamamislar.

Ben size hak verdim.
Sürekli oraya buraya çağırsa ya da arayıp "ben hamur kesiyorum, gel yardım et" dese mesela, ortamlarda "hoff kayınvalidem beni çanta gibi her yere götürmek istiyor. Sürekli iş buyuruyor, hizmetçi gibi görüyor beni. Bık-tım" şeklinde dedikodu yapabilirdiniz. Şimdi ancak başkalarının kayınvalidelerini dinliyorsunuzdur. İnsanın canı çeker

Akşam eşiniz gelince "annen bana böyle böyle dedi, laf soktu. Yeter artık bir şey yap" diyerek minik kavgalar çıkarır, hayatınıza renk katardınız ne güzel.
Temizliğe, yemeğe, bulaşığa çağırsa boy boy konular açabilirdiniz bdv'ye ama bu kayınvalideyle açacak konu da olmuyor. Varsa yoksa "kayınvalidem beni niye sevmiyor?"

Sizin de sınavınız bu demek ki, yapacak bişi yok

Ayy ben yanlış anlamadım değil mi kaynana sizi çağırmıyor diye konu açılmış??? Hayretler içerisindeyim ne şanslısınız bence kıymetini bilin.

Kv arayıp sohbet ediyor, gelip benimle kalacaksın diye dayatmıyor, bu kadar iş yaptım gel de yardım et demiyor, annenle rahatça kal diye geri planda duruyor, ille de bizim binada yaşanacak filan da demiyor. Bir çoğu için ideal kv kadıncağız. Ama ille de bir sorun bulunmak istenince neden diğerini benden çok seviyor, neden beni çağırıp bunlaltmıyor gibi bahaneler de bulunabiliniyormuş. İlgiiinnçç!

Kaynananın yerinde olsam öderim ev kredisini, kurtulurum senden. Bi kere, kaynın ağzına falan bişey yapmıyor anasının, her işine karısı ile beraber koşuyor. Hem korunma yöntemi nedir bilmeyen, hem de kurban etini bölüştürmeye bile eşinin uyanmasını bekleyen oğlumu çeken, hem de her hizmetime koşan bir gelinim olsa ayağının altını öperim. Kusura da bakmayacaksınız pardon bakmayacaksın. Zira kafaya takan sadece sensin, kocanın umru değil bu konular.

Bu ne bliyor musun çok boş vaktin var takmışsın kafanı kaynvalideye yahu eviniz barkınız var kocalarınız çalışıyor stres dert geçim sıkıntısı yok vay efendim k.v beni çağrmadı Allah aşkına bir uğraş bul hobi edin dikiş dik. Falan ama yapma yazık eşinede yazık kendinede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…