Kaynananın bir yalan hikayesi

kaynanalar kiblenmiyor mu ya . o nasil bir igrenclik ölmüs babama bilmem ne... böh kusasim geldi

kaynanalar kiblenmiyor mu ya . o nasil bir igrenclik ölmüs babama bilmem ne... böh kusasim geldi
İşte benim aklım orda durdu. Ben söylemedim şudur budur bahaneler herşeye ok. Ama kadının bu ölmüş babamla zina edeyim lafından sonra benim beynim iptal oldu! İnanın anneme tekrar sordum kendimden şüphe ettim. Bir yanlış anlamamı var diye. Annem her defasında aynı şeyi anlattı. Bir insan böyle bir yemini nasıl eder????

Vala cogunu okuyamadim cünkü bütün gelinler kaynanadan dertli bende dahil hakli yonleriniz cok ama elinizle kndnizi haksza ckartmayin bnm kaynanmda ayni dir dir konusur seslnmem gülerim buda ona cok koyar sinirlenir susan kisi hep hakldr ama bazende doluyorum agzma geleni diorum cildiriyom ama kafama takmyorum artik takilacak insan degil sizde takmayin esiniz arkanizdaysa esgeccc

Kişi kendinden bilir işi demişler. Evet benim kafam çalışmadı. Benim yüzüme gülüp, daha önceki tartşmalardan pişman olduğunu hissettirdi. Biz bir aileyiz mesajını verdi. Yüzme güldü. Çok pardon ya inandığım için. Ve çok pardon bir anne bir kadın olarak anlayabilir diye derdimi paylaştığım için. Bu bakış açısı bizim ülkemize has ama. Heryerde karşımıza çıkıyor. Tecavüze uğramış kadına mini etek giydi madem haketmiştir mentalitesinden hiçbir farkı yok. Çalanın, vuranın, yalan söyleyenin, sinsilik yapanım bizim ülkemizde hiç suçu yok. Eşşeklik bizde.. haklısınız..

Keşke vakit ayırıp okuyabilseydiniz ama haklısınız çok uzun. Bir insanın yüzünüze gülerken neye dönüştüğünü görürdünüz ..

Keşke vakit ayırıp okuyabilseydiniz ama haklısınız çok uzun. Bir insanın yüzünüze gülerken neye dönüştüğünü görürdünüz ..

Vala hic kafana takma aynı sorunları bende yasadim ve butun kadınlarda eminim bosa sknti edip kafami yormuyorum bize bole yapiyolar hic kndi kizlarini dusunmuyorlar kendi kizlarina yapsalar ohoo cinnet ckar bu gelinlerin cekecegi ne ya kocan tutuyosa seni takma arama sorma kocanda mesafe koysun sende canini skma bize bole yaparlar el kapisindaki kzlarnada kaynanasi yapar

Kızı yok. Belki olsa empati yapabilrdi. Diğer oğlunuda evlendirmek üzere.

Ha hic canini skma diger gelinide senn gibi sabr olacakmi seni sratr ins mum eder onu mumm
Kimbilir belki öyle. Ama şu yaşadıkları ve yaşattıklarından sonra bir daha böyle münasebetsizce davranır mı acaba? Beni kaybetti, onu her defasında başlarının üstünde tutan ailemi kaybetti. Torunlarını kaybetti. Oğluyla ilişkisi buz gibi. E adam bunca yaşananlardan sonra eskisi gibi olur mu? Bak Doğuma buraya gelecekti ondan da oldu. İlk torunu onu unutmasın diye hafta da ikikez arat görüştürürdüm. Oğlu aramaz ben arardım.

Kendi kaybetti canım o pisman olur benim cocuklarmda hic tanimiyor babannelerini gordugu zaman kaciyorlar sonrada bende nie kaciyorlar dior bnmde dogumuma gelmedi sanki sezeryanmi oldu die halbuki bnm annem kendi kizinn dogumunda yanindaydi

Kendi kaybetti canım o pisman olur benim cocuklarmda hic tanimiyor babannelerini gordugu zaman kaciyorlar sonrada bende nie kaciyorlar dior bnmde dogumuma gelmedi sanki sezeryanmi oldu die halbuki bnm annem kendi kizinn dogumunda yanindaydi
Evet sanırım zaman gösterecek neyin ne olduğunu ya da kimin ne kaybettiğini. Ben ne kendim ne de çocuklarım için onların hayatımızda olmamasını bir kayıp olarak görmüyorum. Eğer bu olay bu şekilde patlak vermeseydi bile o kadın yüzüme gülerken başka hesaplardaymış. Bu olay olmadaydı cebinde o mesajlarla kafasında bu sinsiliklerle benim evime doğumuma gelecekti. İşte bu beni rahatlatıyor. Her musibette bir hayır vardır.

Ay bu kaynanalar ne isterler anlamış değilim.. bende de var bir tane elinden gelen herşeyi yapıyor bizi soğutmak için.. evimdeki konulara dahil oluyor en uyuz olduğum şeyde çocuğumu kullanıyor çoğu zaman her seferinde nerde duracağını soylesemde yine aynı yine aynı. yani ben tartismaktan bıktım o her konuya burnu sokmaktan bikmadi..

Kayınvalide ve kaynana arasındaki fark; kaynana herşeye maydonoz olur, kayınvalide dereotu gibidir nereye yakışacağını bilir :)

Yani eşinizin ailesini bilmiyorum tabii ama bu kadar entrika çevirebilecek potansiyele sahip değillerdir sanmiyorum. O yüzden halinize şükredin, ufak tefek şeyleri dert etmeyin. Mutluluğunuza gölge düşürmeyin.
buzim hikaye number 1 maalesef cok az insanin basina gelmistir benim yasadiklarim ama olsun sukur vardir elbet bir hikmeti

Samimi olarak söylüyorum benim ailem bu insanlar olsaydı değil çocuğumu göstermek ben bile görmek istemezdim. Sırf kendi nefisleri için çocuğunun evliliği, mutluluğuyla oynayabilen, kendini aklamak için başkalarına çamur atabilme tiyniyetinte insanlar olsalardı böyle sanırım silerdim.

İşte hepsi peş peşe oldu. Benim yüzüme çok iyiydi. Eski olaylardan ders almış gibi Müşfik anneyi oynuyordu. Yoksa elbette ki değil bişi paylaşmak merhaba merhaba buz gibi bir ilişki kurardım. Söylediğim gibi eşimin zaten çok yakın bi ilişkisi yoktu. Mecbur değildim yani.
Siz haklisiniz fakat hamileyken ki dusuncelerinizi paylasmaniz iyi olmamis...neticede mesajlari bile saklayip ortalik karistirmis...birakin kendi haline...herkes kendini bilir...
tete

En başından samimi olmakla hata yaptınız. Kv bu birşey paylaşılmaz.
Malesef aynı hatayı yaptım,anne gibi görmeye çalıştım en başlarda ama karşılığı aynı olmadı. Görümcelerimi de aynı şekilde,abla gibi yaklaştım ama sinsilik fesatlık ve kıskançlık dışında bir karşılık alamadım.
Bende sinir anımda ablasıyla konuşurken “aldırmayı bile düşünüyorum” dedim o zaman 3 aylıktı,ama kesinlikle sinir anımda hormonlar vs..
bana “aldır ablam”dedi :)
“Ben aldırdım ablam birşey olmuyor hemde 2 tane”dedi.
3 aylık bebek abla nasıl aldıriym diyorum hala ısrarla kendi yaptığını anlattı.
Aman neyse işte şimdi görüşüyorum ama,tedbirliyim. Ve bu söylediğini herkesin içinde kalabalıkta yüzüne vurmayı bekliyorum :))
Gelin iyi olmamalı bence kv görümcelere karşı. Gerçekten enayi yerine koyuyorlar sinsi olucaksın kıymetini bilsinler :)
Nerde sinsi gelin varsa el üstünde tutuluyor çünkü.
Eşiniz gayet arkanızda,sizi destekliyor. Bence üzülecek hiç bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…