Kaynananın bir yalan hikayesi

Bynun için çok uğraştılarsa da başarılı olamadılar. Karı koca mesajlar attılar. Bunca zaman seni bize karşı doldurdu. Bunları hep kendi uydurdu. Biz yalanmı söylüyoruz. Neler neler.. :)

Ay benim de çevrem de var 1 tane biliyorum ben bu modelleri normalde anne babadır her zaman savunurum ama bazı insanın kişiliği direk kumpas üzerine kurulu senin kv de buna örneklerden biri

Ay benim de çevrem de var 1 tane biliyorum ben bu modelleri normalde anne babadır her zaman savunurum ama bazı insanın kişiliği direk kumpas üzerine kurulu senin kv de buna örneklerden biri
Bu kadar güzel tarif edilemez evet gerçekten kumpas üzerine kurulu kişilikler. Bu olay olduğundan beri düşünüyorum, anlam vermeye çalışıyorum ama anlayamıyorum. Netice de ben de bir anneyim. Yine anlayamıyorum?? Çok garip geliyor bana.

nişanlıyken kv dem eşime mesaj atmış .
taktak9293 seni korkutmakta haklı sen nasıl bir insan olmuşsun.
çok korkutmuş seni dedi.

eşim ile kavga etmişler. eşimde alınan eşyaları neden taktak9293 e sormuyosun dedi diye bunları mesaj atmış.

kendi pisliginde bogulmus zaten. bu insanla yakin olman ck buyuk hata olurdu. firsati degerlendir ve omurluk mesafeni koru derim.
Ömürlük mesafe koydum zaten. Artık bu noktadan sonra ne onlar geri adım atıp ya kusura bakma yalan söyledik, iki yüzlülük yaptık bir de çamur attık diyecek halleri yok. Zaten o zihniyette olsa insan kendi evladına ve yuvasına bunları yapar mı? Baktılar başta herşey çok güzeldi. Kimse bunlardan maddi ya da manevi bir beklenti içinde değildi. Ne zaman ki biz ihtiyaç duyduk gerçekten kim oldukları çıktı. Ama diyorum ya ben de salaklık. Yine de annedir babadır dedim. Çocuğumun büyük annesi dedim. Belki ben yanlış anlıyorum dedim. Yaşadığım problemler karşısında abuk subuk laflar ettiler. Yine de yuttum. Demek ki neymiş insan iç sesini dinlemeliymiş. İçinizde birşeyler ya da birileri hakkında bir his varsa o doğrudur. İçgüdü işte..

Çok değişik gerçekten. Ama böyle oğlunu kontrol etmek isteyen insanların evliliklerinde mutsuz olduklarını düşünüyorum. Ve örneğine de bizzat tanık oldum. Kadın çok mutsuz ve can yalnızlığı olan bir kadındı. Sürekli kocasının onu nasıl ezdiğinden ve mutsuzluğundan bahsederdi bir zamanlar bana. Nerden nereye..

İşte benim de en tahammül edemediğim şey buydu. Önceki tartışmalarımızın nedeni. Olur olmaz herşeye burnunu sokması, her konuda bir fikrinin olması. İhtiyaç duyduğumuz zaman yanımızda maddi manevi olmayıp iş akıl vermeye gelince kendine bunu hak görmesiydi. İşte başta bunları kötü niyetli değilde cehaletinden yapıyor sanıyordum. Meğer içinden neler çıktı.

yarısına kadar okudum
hem kv deni sevmiyorsun
hem de hamilelik haberini paylaştıktan sonra bir de aldırabilirim diye sanki çok samimisiniz gibi kv ile paylasıyorsun

Afedersiniz kv nin ne mal olduğunu bile bile eline koz vermişsiniz, üstelik "sakın anneme söyleme" diyerek kadına söyle de ortalık karışsın diye eline malzeme vermişsiniz.

Bu tarz bi kv ile konuşurken hakkınızda kullanabileceği en ufak bir malzeme vermemeye dikkat edeceksiniz. Mesaj falan da sakın atmayın kadının elinde yazılı kanıt olur ki olmuş da. Cidden hangi akla hizmet mesaj atıyorsunuz anlamıyorum. Kadın zaten açık kollama peşinde bire bin katacak bi tip. Eşiniz de sizi kollamış ailesine karşı gayet güzel. Siz de biraz dikkatli gerekirse güleryüzlü ve sinsi olacaksınız ki bu kadını idare edebilin. Görüşmemeyi ben çare olarak gömüyorum, ailesi ile görüşen bir eşiniz varsa eninde sonunda bu durum size sirayet edecektir. Ben etrafımda hep böyle gördüm çünkü, kimse kendi ailesinden vazgeçmiyor, sonunda vazgeçilen eş oluyor.

Doğru söylüyorsunuz. Bu devirde itibar gören bu. Yüzüne başka arkadan başka olacaksın. O zaman Gül gibi geçinir gidersiniz. Ama işte kafa başka çalışıyor. Biri benimle böyle birşey paylaşsa, kim olduğu önemli değil, karşımdaki hamile bir insanın duygularını anlamaya yardımcı olmaya çalışırım. Çünkü ben bir kadınım, bir anneyim. Yani bu duyguyu, hormonal durumu yaşamamış olsam belki empati yapamam ama. Karşımuzda belli bir yaşa gelmiş görmüş geçirmiş bir kadın var. Onarmak, yapıştırmak, anne olmak dururken derdin ne niye bu kadar art niyet, entrika? Sevgide saygıda kusur beklemeyeceksin ama karşındakine böyle olacaksın??

yarısına kadar okudum
hem kv deni sevmiyorsun
hem de hamilelik haberini paylaştıktan sonra bir de aldırabilirim diye sanki çok samimisiniz gibi kv ile paylasıyorsun
Okuduğunuzu anlamamışsınız o zaman. Kv sevmiyordum demedim. Onun bana karşı sevmediğini hissediyordum ama buna rağmen saygıda kusur etmedim dedim. Zamanla müdehalelerinden rahatsız oldum ve uyardım. Bana pişman olduğunu hissettirdi. Müşfik anneyi oynadı dedim. Yüzüme ben seni çok seviyorum mutlu olmanı istiyorum derken arkamdan bunları planlamış. Aramızdaki bir sene önceki msjları saklamış ve ben orda yokken meydanı boş bulunca evimde kusmuş dedim.

oynamasını yemeyecektiniz işte
benim kv dem de bu şekilde
ben dersimi aldım asla içimi özelimi açmam ona
hamıle kalırsam bırgun söylemeyı bile düşünmuyorum

Kayınvalidenle en başından beri anlaşamıyosun ama herşeyi çok rahat konuşabiliyosunuz? Bence çok yüz göz olmuşsun. Madem yurtdışındasın herkesten uzak dur. Nasıl bütün sülaleye seni kötülediği haberlerini alıyosun? Uzaktasın işte tıka kulaklarını mesafeli ol.

Bence sen biraz da bunları yaşamak için çaba harcıyor gibisin.

Yani beni utanacak sakınacak bir durumum yok. Msjlarım onun münasebetsizliğe ile alakalı. Onları benim evimde okumasının bana bir zararı yok. Konu o değil. Konu kadının sinsiliği, iki yüzlülüğü ve de yalancı olması. Ettiği yeminler mide bulandırıcı. Eşim konusuna gelince. Ona sonsuz güveniyorum. Bana olan sevgisi ve güvenine. Sonuçta herkes karısını da bilir anasını babasında. Bu olay olduğdan beri bana bu insanları hasta kabul et dedi. Söylediğim gibi biz evlenmeden önce bile mesafeli ilişkileri vardı.

Ortak tanıdıklarımız var ister istemez kulağıma geliyor. Özel bir çabam yok.

Canım tamam seni anladım zaten kv nin ne mal olduğunu eşin de biliyormuş da, onlar onun ailesi. Ben de mesela annemin bazı huylarını beğenmiyorum ama eşim söylediğinde çaktırmasam da ölesiye bozuluyorum. Anlatabildim mi?

Madem kadını tanıyorsun koz verme diyorum, sen masaj atıp yüzüne vurunca o utanmayacak çünkü. Sen ona koz verdiğinle kalacaksın. Eşin ne diyecek tabi hasta kabul et diyecek.

Tabi sen bilirsin. Eşinin ailesinin kusurlarını yüzlerine vurup iyi olanı görmedim daha.

oynamasını yemeyecektiniz işte
benim kv dem de bu şekilde
ben dersimi aldım asla içimi özelimi açmam ona
hamıle kalırsam bırgun söylemeyı bile düşünmuyorum
İşte :))) saflık diyelim.. ben bu kadar hesap kitap yapan biri değildim. Yaşadığım çok insani bir duyguyu paylaştım. Zaten bu bir bahaneymiş. Bu böyle patlak vermese başka birgün başka yerden çıkarmış zaten. O kadar msjı heralde hatıra olsun diye saklamamış. Ona zamannında kızdığım uyardığım, eleştirdiğim şeyleri yutamamış.

Siz olduğunuz gibi görünün, sinsi filan olmayın . Bana göre kayınvalideniz haksız ama torunlarını görüştürmemezlik yapmayın

Anladım demek istediğini. Bak benim anneme kadın 77 yaşında bu arada. Birgün kalbini kırmamıştır. Kadına tezgah kuruyor dedi. Başta sağır duymaz uydurura getirdi. Ben ikna olmayınca yalan söylüyorsun diyince tezgah kürüyorlar dedi. Hiç utanma yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…