Kaynananın bir yalan hikayesi

Bundan sonra madem yurtdışındasın, özel günlerde belki eşinin hatrına bir kutlama yapasın o kadar. Küs kalmak da çare değil, iyice bileniyor bu tipler, kendi kv mdende az çok biliyorum, çünkü küsken arkamdan etmediği laf kalmadı şimdi barıştık benden iyisi yok...Bu tiplere koz vermeden yapman gerekeni yapacaksın minimumda tutarak ki eşin de görecek, annesi ne derse desin inanmayacak, eşin açısından çok şanslısın bunu iyi kullan derim...

Ben mesela maalesef çok yakınım ve eşim ailesi ile samimi olmama bayılır napayım ben de koz vermeden yürütüyorum işte.

Yazılı hiç bir şey gönderme asla ve asla.

Siz olduğunuz gibi görünün, sinsi filan olmayın . Bana göre kayınvalideniz haksız ama torunlarını görüştürmemezlik yapmayın
O kadar torun düşünen insan hamile bir insana bunları yapar mı? Ben yüzde yüz haksız bile olsam karnımda bir bebek var. Ki yaptıkları ortada. Nasıl unutulur bunlar?

Bu saatten sonra mümkün olabilir mi? Bana yalan söylecek, sinsilik yapacak kendini haklı çıkarmak için iftira atıcak. Aileme bir sürü laf sayacaklar. Benim arkamdan sinsi sinsi kocama msjlar atacaklar ben yalanlarını yutmadım ve onların yalancılıklarını yüzlerine vurdum diye. Bütün bunların üzerine nasıl midem bulanmadan yüzlerine bakıp bir ilişki kurarım?

Yüzlerine bakma ki, zaten yurtdışındasın. Sadece atıyorum bayramda iyi bayramlar bu kadar...Ellerine koz vermemek için o da sana dedikleri saygısız vs laflarını yutturmak için...

Canım bu insancıklara dürüstlük sökmez. Onlar gibi olacaksın.

En son kocası bana diyor ki yani kayınpeder demeye utanıyorum. Adama diyorum sizde benim evimde bu konuşmalar yapılırken ordaymışsınız. Eşiniz anneme sana söylediğim bir lafı tutamadın derken. Şu okurken bu olurken diyorum. Bana diyorki sen zaten bunu önceden annene söylemişsin diyor!!! Şaka gibi. Yalan boyut değiştiriyor. Yani ben anneme söylemişim sonra da herslde anne bak sen bunu bilmiyor gibi yap bunlar olsun falan dedim heralde. Zihinler pırıl pırıl maaşallah.

neyse ki eşiniz yanınızdaymış..
gerisi çok da önemli değil diye düşünüyorum zaten uzakmışsınız da..

Yapamam ya çok zor. Kendimi biliyorum. Mümkün değil.

ay o kötü olmuş o zaman, döndükten sonra da uzak durun bu kadından..
böyle insandan herşey beklenir yani bi insan tamam yalan söyler hadi tamam onu anlarım, yalan yere yemin eder hadi ona da kılıf bulunur da yalan yere ettiği yemin çok iğrenç ya.. normal kafaya sahip insanın aklına gelmez böyle bir yemin etmek..
çirkinleşir bu kadın bence uzak durun gerçekten...

Evet normal olmadıkları ortada. Ben de endişe duymuyor değilim. Çünkü çok kuyruk acısı var. Aklınca beni babama şikayet etti. Babamda benim kulağımı çekip bu şahane insanlara saygıda kusur etmeyeceksin bak hııı!! Falan diyeceğini sandı galiba. Yaptığı herşey kendi ayağına dolandı. Söyledim dese densiz lafının altında kalacaktı. İnkar inkar derken bu kadar rezilleştiler.

hayır olayı bu kadar dallandırıp budaklandırana kadar baktın işler afedersin moka sardı; herkesi al karşına evet ben söyledim ama kötü niyetim yoktu, hasta kadına birşey olsun tabi ki istemem de herkesten özrünü dile kapansın gitsin konu, ya da ne bileyim bi anda çıktı ağzımdan sonra geri de alamadım falan diye dürüstçe anlat yani değil mi..
yok ya hu nedir yalanı yalanla kapatmak, üstüne yeminler etmek..
orada burada millete konuşurken çocuğunuz üzerinden de yemin eder bu tıynetteki kadın..
Allah muhafaza...

Ben kendisine de söyledim. Aynen bunu. Bir kusura bakma deseydin yeterdi diye. Ben yine beyaz yalan diyip mahçup etmemek adına çok yüzlemezdim. Ama bunu yapıp üstüne evimde yaptıkları, Facebook’ta annenizin içinin sinmediği insanlardan uzak durun yok edepsiz insan vb gibi paylaşımları daha sonrasında benim oğlum mutsuz diye Tlf da bana çemkirmesi.. beni zıvanadan çıkardılar. Sadece bir iki bişey olsa tolere edebilirdim. Yapmışsın bir terbiyesizlik karşındaki insanın sakinleşmesine izin ver. Ama yok.. işte sonuç

biz kv kp elti onun kocası kv nin zengin koca bulamamış bozguncu bacısı gibi yuncularda var 1-2 figüranda var bizim kadro tamam

Kurtaj olacam diye anasindan gizleyip de kaynanasina anlatan,dahasi kaynananin bunu sir olarak tutmasini ve kimseye soylememesini bekleyen dunya uzerindeki ilk gelin sizsiniz tebrik ederim

Kurtaj olacam diye anasindan gizleyip de kaynanasina anlatan,dahasi kaynananin bunu sir olarak tutmasini ve kimseye soylememesini bekleyen dunya uzerindeki ilk gelin sizsiniz tebrik ederim
Olacağım demedim düşünüyorum dedim ve sonrasında kendisine msj attım. O duygu geçti ben zaten bebeğime kıyamam diye. Üzerinden zaman geçti bebek isimleri bile konuştuk. Bunu yapmasını gerektirecek hiç bir şey yoktu. Zaten kendisi sordu annen biliyor mu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…