KAYNANANIN DAVRANIŞLARI

selinka

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
203
240
303
Uşak
merhaba kızlar
Daha önce de anlatmıştım..Kayınvalidenin ve kayınpederin bize karşı davranışlarını..(bu arada hala kv ve kp konuşmuyorum )Eltim hamileydi ve bizim de 12 senedir çocuğumuz olmuyor dün Allahın izniyle bebek doğmuş Rabbim analı babalı büyütsün rabbim olmayan herkese isteyen dileyen herkese nasip etsin..dün akşam ben temizlik yaparken evde balkonu yıkıyordum görüntülü konuşuyolar allahtan eşim evde değildi kv yurtdışındaki oğluna oğlum babalık sana çok yakışmış ta eşinin de fotosunu at da bi de ona bakalım da bağıra bağıra balkonda konuşuyo kahkahaları yüreğime işledi sanki kime nispet yapıyosun kime kanıtlamaya çalışıyosun kendini seviniyo olabilirsin bu senin en doğal hakkın ama aynı evdeyiz bizleri de düşün kalpleri kırılır de duyarlar da incinirler de kaç senedir çocukları olmuyo de ben mi çok kafaya takıyorum ama sanırım o evden ayrılmanın zamanı geldi galiba..Yoruldum çok yoruldum sadece susmakla yetiniyorum..

Önceki konunuz aklımda kalmamış kusura bakmayın.
Neden aynı evdesiniz böyle düşündüğünüz insanlarla.
Torununu sevmesi normal geldi. Aynı evdeyseniz ne yapsın dışarı mı çıksın?

Oğluna sevincini göstererek konuşması çok normal bence telefonla konuşmak için dışari çıkamaz ya oda bir evladı soğuk ve durgun davransa torunu olmuş yani üstelik yurtdışındalar, fazla alınganlık ve kıskanclik gösteriyorusuz, Allah sizede nasip etsin hayırlısıyla. 12 senedir aynı evde kalmak çok fazla maddi durum mu yoksa hastalar mi kayinvaliden ve kayınpederi. Bence ilk olarak evleri ayirin

Ve aynı evde nasıl konuşmadan durabiliyorsunuz ben olsam dakika durmam evleri ayirin derim böyle hayat geçmez

Kadin sevinçten sesi yüksek olduğunu bile fark etmemiştir. Hava sicak diye dişarda oturmuştur.

Yani sevmediğin insanlarin niye dibinde oturuyorsun? Taşinsan daha iyi. Bu kadar hasasiyet ve sinir ile, hamile kalmak cok daha zor olur senin icin.

Altlı ustlusunuz herhâlde,
Kusluk nasıl oluyr bu durumda.
Belliki duyurmak,sinir bozmak için yapmış ama ben olsm tasinirim,oturmam öyle.

Aynı evdeyseniz coooookkk normal ama alt ust ise bilemedim hoş değil!

Sanirim siz ince dusunceli bir insansiniz dogal olarak cevrenizdekilerin de boyle olmasini bekliyorsunuz ama ince dusunce cok az insanda var , o yuzden nispet yapmamistir kayinvalideniz , buna uzulup de sıkmayin caninizi

Bakin size bir animi anlatiyim da insanlarin nasil ince dusunceden uzak oldugunu anlayin

Oglumun babasinin vefat ettigi donem , zaten zor geciyor , hassasim , annem tutturdu kendi aile dostlarinin bana yemege gelmesi icin
Anne dedim istemiyorum , ne gerek var , neden bana gelsinler vs ama annem de ince dusunemez , illa gelsinler de gelsinler , sirf annemin dilinden kurtulmak icin tamam dedim , demez olaydim

Neyse kalktilar geldiler , oglumla yasit cocuklari var , inanir misiniz bende olduklari birkac saat boyunca kadin surekli ayy yavrum babasina cok duskun , esim harika bir baba , hanimis oglumun babasi , ay babasi al kucagina seninle olmak istiyor , op babasi oglunu op vs vs bu sekildeydi

Dusunsenize evde babasini kaybetmis bir cocuk var ve eve gelen misafirin dusuncesizligine bakin , sinirden morardim da morardim , en sonunda gittiler , anneme agzimia geleni soyledim ve bir daha da o aileyle gorusmedim
Ve o gunden sonra uzun bir sure evime aile kabul etmedim , kiz arkadaslarima bile diyordum gelecekseniz esleriniz gelemez kusura bakmayin diye

O gun anlamistim ince dusuncenin insanlarda olmadigini , o yuzden hic takilmayin , ve o evden ayrilin , kendinize ait mutlu ve huzurlu bir yuva kurun

Canım sen yine şükret kaynana yani benim öz annem gelini mız ın idrar testine kadar getirip bana sordu hiç düşünmüyor bu kız evlat kaybetti çocukları da olmuyor diye hala da kontrolden gelirler beni ararlar doktor böyle dedi sence nasıl diye sanki ben doktorum

Yalniz bu düşüncesizlik değil, affina siginarak soyluyorum, bildiğin okuzluk.

Yalniz bu düşüncesizlik değil, affina siginarak soyluyorum, bildiğin okuzluk.
Ahhaa kuzum ama iste insanlar dusunemiyor , bana cok tuhaf geliyor bu ben asiri ince dusunceli bir insanimdir hatta asiri yani benim le tanisan tum insanlar cok sasirir
Ama hayat tecrubem bana , benim nadir bulunan bir cins oldugumu ogretti , azinlikta olan ince dusunceli insanlar , maalesef dusuncesizler cogunlukta

Bırakın ince düşünmeyi düşünemeyen bir tipmiş. Beyin konusunda da endişeliyim. Çok sinirlendim!

Ince düşünceli biri olduğum konusunda iddiam yok.
Ama yuzyuze baktigim, ayni sofrada yemek yedigim insana karşı bu kadar duyarsız kalamam.
Hele çocuğa.

Ince düşünceli biri olduğum konusunda iddiam yok.
Ama yuzyuze baktigim, ayni sofrada yemek yedigim insana karşı bu kadar duyarsız kalamam.
Hele çocuğa.
Valla kuzu ben o donem yasadiklarimi anlatsam roman olur , neyse konuyu dagitmiyim ama sonucta sende duyarsiz kalamam dedigine gore ince dusunceli bir insansin

Bazi insanlar telefonla konustugunda ve ya goruntulu konustugunda bagira bagira konusurlar . Otobuste filan sık sık karsilasiyoruz bu durumla.
Guldur guldurun sofor ve pilot dunur skecleri geldi aklima. Orda İbrahim otobuste Osman diye bagiriyordu.
Bence boşuna alinmissiniz. Kadinin torunu olmus, sevinmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…