KAYNANANIN DAVRANIŞLARI

2 yıllık evliliğimde çocuğumz olmadı ben kvmdemden ( Tv'de bı dizi izlerken kızın bidaha çocuğu olmayacak dedi doktorlar) ayy yazık ne kadar üzücü bişey demi x tabi sen daha iyi anlarsn bu duygudan dedi ağzının payını hem ben hem eşim verdi o ayrı konumuz şuki kaynanalarn genelinde var bu durum üzülmeyin lütfen bosverin değmez inanın.

Bilinçli mi yapmış bilmiyorum ama düpedüz düşüncesizlik etmiş. Benim de başıma benzeri çok olay geldi. Hele ben yıllarca bebek yapmaya uğraşıp iğne, ilaç, operasyon geçirirken eltimin beni arayıp hamileyim diye ağlamasını unutamıyorum. İnsanlar bencil ve düşüncesiz. Siz de kendinizi çok üzmemeye çalışın.

Hem kaygana evine geliyor hem küssünüz bu nasıl küslük?
Çocuk demek dünya demek değildir ve Allah'ın takdiri varsa olur yoksa olmaz.
Kendinizi üzmeyin.

Bu nasıl bi düşüncesizliktir yahu.

12 sene dile kolay, bu konudaki hassasiyetinizi anlayabiliyorum. Kv konuşması normal ama nisbet amaçlı yapıyorsa, bugün tebrik, yarın bebeği gösterin deyip nazlayacak ama size hep batacak ve üzüleceksiniz. İmkanınız varsa taşının.

Kadının konuşmasında bir tuhaflık yok ki. Allah size de nasip etsin de sizin olmuyor diye diğer evlatlarına sevinemeyecek mi. Ayrıca bu devirde zaten niye aynı evdesiniz.

Canim tez zamanda sende güzel haberler alırsın inşallah dualarım hem kendime hem sana üzülme.. Sakın imtihan dünyasındayız kaynana olacak kadını Allaha havale et. Rabbim bir an önce seninde kucanı evlat sevinciyle doldursun.. Bide sey söylemek istiyorum bizim uzaktan akraba onlarında 20 sene dir bebekleri olmuyordu Kıbrısta tüp bebek tedavisi gördü faydasını gördü sende dene bir istersen konularını okudum. Vala dua edicem sana

Birlik mi oturuyorsun orayı anlamadım böyleyse evt cık ordan... Cocuk meselesine takma kafan ne zaman sakinlesirse o zaman dene... Kimseyi takma baska bi çizgi ye gec hassas noktalarını yeniden belirle... Ama bunu yaparken asla karşıdan anlaşılmamalı yoksa seni yine incitirler...

Bence kv torun sevincini nispetle harmanlamış olabilir. Ama insallh öyle değildir tabi. Benimki sadece tahmin çünkü kv milletine güvenmiyorum tabi bir gün bizler de kv Olacağız ama o zamana kadar Allah kerim ben eleştirimi yapayım da :))

Üzülmeyin allahtan hayırlısı Allah kimine evlat verir sınar kimine vermez sınar siz üzüldükçe daha da çok üzerler sizi üzdürmeyin kendinizi

Çok içten istedim size de nasip olmasını, Allah kucağınızı doldursun inşallah tez zamanda, çok üzülüyorum ya gerçekten böyle zalim insanların var olmasına.

Gercekten burdaki hemcinslerimi anlamakta zorlaniyorum. Yahu kizcagiz dile kolay 12 sene evlat icin ugrasmis Allah kimseyi bu konuda sinamasin bi de kalkip fazla alingansin kiskancsin filan diyosunuz. Torunu olmus sevinmesin mi diyosunuz. Abartarak sevinmesin bi zahmet kanindan canindan bir evladi daha var evlat hasretiyle yanan. Basina gelmeden kimse anlamaz. Ben sizi cok iyi anliyorum konu sahibi Allah tez zamanda size de saglikli bir bebek nasip etsin. Durumunuz varsa tasinin ordan stres gebeligi engelliyo bizzat yasadim biliyorum.

İlgisi yok ama ben sizi ilk eşinizden boşandınız sanıyordum, vefat etmiş meğer,üzücü.....
Şimdi yeniden mutlu bir yuvanız var diye biliyorum. Daim olmasını dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…