oğullarımın kız arkadaşlarına uzatıyorum,kuzu kuzu öpüyorlarseviyorum kızları çok ciciler
oğullarımın kız arkadaşlarına uzatıyorum,kuzu kuzu öpüyorlarseviyorum kızları çok ciciler
İkinci geliniyim diger geliniyle konusmuyor...evet dayatılması hiç hoş değil.Aslında esim isteseydi bile zoruma gitmeden operdim ama gorumcemin söylemesi ve beni itmesi soğuttu kendisinden
abla da diyebilirsin teyzede,ben sizden büyüğüm.hanım demeyin sadece
Birde şunu belirteyim eşimin ailesinin istekleri istedikçe ve ben yaptikça artıyor ornegin kaynanamin elini hergün öpmeyi kabul ettim görümcem kayinimin elini de öpmemi istedi benden bu arada kayinimin Esimle arasında Sadece bir yaş fark var gencecik adam... Yani onu kabul etsem haftaya kendi elinide optürur bana inanın bana
ben yanlış değerlendirdiğimi düşünmemekle birlikte zaten gelenekler dinle birebir örtüşmez ki....bu taa eski türklerden beri böyledir...hatta şuan hukukta dahi hukuk boşluğu olduğunda örf ve adetlerden yararlanır hakimler dinden değil..keşke peygamber efendimiz gibi olabilsek ama nerdeeeee....ben bu konudan muzdarip olan arkadaşımıza hak verdim zaten..ona dayatıldığı için çok rahatsız edici birşey olduğunu dile getirdim ama benim lafım el öpmenin kesinlikle hoş olmadığını düşünenleredir...
Evet bende kibirleniyorum dogrusu ama kibire karşılık kibir sunnettir diye duymuştumD
peki güzelim el öptürenler kibirli oluyorda el öpmek istememe de bir kibrin sonucu değilmi?? ya da ben gelenekçi değilime karşı bir başkaldırı yoluyla marjinal havaya bürünme egosu değil mi?? hee ama bn fikrimi yazdım zaten illa öpülür demiyorum ama öpmeyi de garipsemiyorum...kişi nasıl rahatsa öyledir....
Egem sende bir semra kaynanalık var mı yoksa?
galiba biraz var.ne de olsa bende aslan bucuyum
kızlar şimdi gözüme girmek için öpüyorlar ama ileride ne olur bilemem
galiba biraz var.ne de olsa bende aslan bucuyum
kızlar şimdi gözüme girmek için öpüyorlar ama ileride ne olur bilemem
İyi kızlarmış,şanslısın.Ben olsam hayatta öpmem arada resmi bişey olmadan.
bana kalsa bende istemem.geliyorlar,gelincede öpüyorlar
öptürebildiğiniz kadar öptürün,devir değişiyor bakın şimdiden el öpmek problem olmaya başlamış ki ileride el öpmek,öptürmek cahillik denilerek taş yağmuruna tutulma sebebi olacak gibi,hadi hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?