Kaynananın eli her görüldüğünde öpülür mü?

İkinci geliniyim diger geliniyle konusmuyor...evet dayatılması hiç hoş değil.Aslında esim isteseydi bile zoruma gitmeden operdim ama gorumcemin söylemesi ve beni itmesi soğuttu kendisinden

bak sen çok cici iyi niyetli bi kızsın...norlamde burda çoğu bayan eşi söylese hiç öpmezdi:) umarım aranızdaki problemler çözülür...eğer seninle konuşmayı ya da iyi davranmayı el öpmeye bağlıyorlarsa çok hata yapıyorlar...bir süre görmezden gel...takma...hatta birdaha iterse görümcen kibar bir dille azarla...

Dayatma olarak hissettiğin için öp ne olacak diyemiyorum.Baskı olunca içinden gelmiyor insanın.
Ama eşinle sorun yaşayacaksan bu yüzden öp bence.Huzursuzluğa değmez diye düşünüyorum.

Kaynının elini öpmeni neden istiyorlarki onu anlamadım
Hadi eşinin annesi neysede ben olsam kaynımın elini öpmezdim valla
Yinede bu tür küçük şeylerden dolayı eşinle huzursuz olmana değmez
KAyınvalidenin elini Öp gitsin ne olacak kendine dert edip onu kafana takma

aaa bu görümceninde hiç sana saygısı yokmuş....eşinle konuş bu durumu bence...belliki sen çok ses çıkaramıyorsun...

Temelde aynı düşüncede olduğumuzun farkındayım katılmadığım marjinallik falandı...Bir de eski Türklerde el öpmeyle ilgili bir şey bilmiyorum,bende araplardan geçti diye biliyorum, Neyse çok da sorun değil.

öpmekle dudak aşınmaz,alın kararmaz ama zorla yaptırmak ruhu tüketir..sizde söylenmeden yapın,söylemelerine fırsat vermeyin öyle görmüşler,öyle alışmışlar..kayınbiraderinizz için yapın,yapmayın diyemem siz bilirsiniz anne başka diğerleri başka..benimde kayınbiraderim benden 1 yaş büyük ama elini uzatırsa öperim,kaç yaş olursa olsun abim,gocunmam..

valla her sabah ve akşam oğlumu bırakıp alırken görüyorum el değil yanak bile öpmüyorum ne o öle yalaş yalaş
eğer yemeğe gittiysek özel bir günse bayram seyransa elbette öperim yada ne bilim böle hergün değilde haftada 2-3 karşılaşsam
öperim sanırım gocunmam
da
benim kaynanam da kaynatamda gelinleri dahil kendi çocuklarına bile el öptürmezler yılda bir ancak alnımızı öperler

Evet bende kibirleniyorum dogrusu ama kibire karşılık kibir sunnettir diye duymuştum D

Egem sende bir semra kaynanalık var mı yoksa?

galiba biraz var.ne de olsa bende aslan bucuyum
kızlar şimdi gözüme girmek için öpüyorlar ama ileride ne olur bilemem

haha iyi değerlendir bu günleri

konuya gelirsek her gördüğümde öpmüyorum bayramlarda bi tek

ama yaşlı değil belki de o yüzden yaşlı olsa öperdim

İyi kızlarmış,şanslısın.Ben olsam hayatta öpmem arada resmi bişey olmadan.

bana kalsa bende istemem.geliyorlar,gelincede öpüyorlar

öptürebildiğiniz kadar öptürün,devir değişiyor bakın şimdiden el öpmek problem olmaya başlamış ki ileride el öpmek,öptürmek cahillik denilerek taş yağmuruna tutulma sebebi olacak gibi,hadi hayırlısı..

ben herkese bol bol öptürüyorum,o zamanakadar belki hevesim geçer.ben her defasında kaynanamın da annemin de ellerini öptüm,hem de zevkle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…