10 yillik evliyim daha neler var bu en basiti ve somutuİki yıl tuta tuta bunu mu aklınızda tuttunuz?
:))
Kv-kp iyi insanlarmış demek, 2 yıldır olan vukuatları buysa..
düşünememiştir kadın, 2 çocuk var hazırda yemekleri olsun demiştir.. yardım etmiş yapmışsınız ne güzel, afiyet olsun.
Gerçekten sorun etmezdim :)10 yillik evliyim daha neler var bu en basiti ve somutu
Yok gercekten cocuklarim yemeyen cocuk
Esim ve ben variz. ankastre firin degil eski normal boy firinin en buyuk tepsisiyle elim aza gitmez en az 8 kisi doyardi .yani bir ailenin yiyecegi azlikta degildi
Gercekten sorun etmezmiydiniz
Yok her aklima geldiginde esimin basinin etini yerim karsimdakine bisey diyemem ama esime dirdirim meshurdur :))Ben kötülük sezmedim. Kayın valideniz benim kafadan yardım eder ama soru sorup karışmaz cinsten :) akşama misafiriniz var sanmıştır kadın meraklı gibi de sormamıştır. Bi de 2 yıl insan bunu içinde nasıl tutar ya alemsiniz
Ya saglun gercekten baskalarinin dertleride bana tuhaf geliyor demekki disardan bakinca cok farkliGerçekten sorun etmezdim :)
Buzluğa atardım, yarına misafir çağırırdım, 5 gün yerdim nedir yani :)
Tek başınıza yemek hazırlıkları yaptırıp sizi ortada bırakmamış ki.. düşünememiş sadece.
Çocukla yemek yapmak zordur, fazla olsun yarın da yemekle uğraşmaz diye düşünmüştür...
Böyle ufak tefek şeylere takılmayın.
Kadir gecesinde falan doğdunuz sanırım :)Yok her aklima geldiginde esimin basinin etini yerim karsimdakine bisey diyemem ama esime dirdirim meshurdur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?