Sizinkiler yine iyi.benimkiler hususi olarak davet edildikleri yemege simit pogaca yiyip gelmişlerdi.o zamanlar yeni evliydik.huylarını sularını bilmiyordum.hatta konum bile var burda vay be!!!
Kayınvalidem bize kıyamamıs.calısan insanlar yemeklerini kaldır iki gün yersin iz kızım demisti.cok üzülmüs kırılmiş sinirlenmiştim.bayagı masa hazırladım eşimle ikimiz oturup yedik.ayıp olmasın diye de kayınbabam bir kaç kasık aldı.kaynım da corba içmişti.7,5 sene oldu hala aynılar.bütün evlatların evinde öylelermiş.
Sizinki farklı bir durum tabi ama buzluga atın.hazır yemek olur.cok da takmayın.
Bunlar gittiler girdim tabi esime anlattim ya olabilirmi boyle bisey akil mantik isimi
Nasil boyle bir dusuncesizlik olur
Tabi esimde umursamaz nolcak ne varmis modunda sene gecti ustunden hala icimde ..
Aslinda gayet iyi evime esime mudahale etmez yilda 10 gun gorurum imani guclu kendi halinde bir insan ama bukadar olmaz dedimya
Oglunuda boyle vurdumduymaz yetistirmis evliligimdeki tum problem esimin vurdumduymaz ve gamsiz hicbiseyi dert etmemesi benim dert etmem en buyuk dert onlara gore hala dusun dusun kafayi yiyorum
Işte o kadar ince düşünür ki...ama farkında olmadan kırıyor .hata yapmayayım iyi kayınvalide olayım derken daha beter oluyor haberi yok.gecen yemek yaptım onlar bizdeyken esimle buyur ediyoruz ısrar ediyoruz.kayınvalidem zorla oturdu.kayınbabamda yemegin yanında tavadaki salcalı sosa ekmek bandı!!!saka gibiler evet.yemeklerimizi de cok severler oysa.evlerine gidince gelinler yapar yemekleri ama işte... cok iyi insanlardır o yüzden bise diyemiyorum. tek kusurları o olsun.ne yapayım
Kaynananizin tek vukuati buysa
Siz yiyeceksiniz, cocuklariniz var vs diye dusunmustur heralde bir kazan dolusu yapmadiniz ya sonucta....
Basit seyleri dusunup dert etmeyin iki yil olmus bir de
merhaba konunuzu okudum arkadaslar biraz önemsiz bulmuş ama ben sizi anliyorum bende önem veririm bu tarz şeylere daha dogrusu herseye önem veririm neyapim huyum bu ince eleyip sık dokumak deyimi benim icin söylenmis
allahım bu nasıl bir derrttttt gözümden yaşlar geldi.
kız kaynananı çok sevdim valla sen bide benimkini gör her gün tepemde olduğu gibi bişeyi de beğenmez... yazsam roman olur. 2 yıldır bunu mu düşünüyorsun yemek yemeden gittiler:)))) ilahi çok güldüm. eşini de boğma böyle bişeyle lütfen.