Kaynananin garipligi

E kiyamiyosa onceden soylesin hazirlik yapma desin.. Yada biz çaya gelelim desin.. Cok ilginc..

Dert ettiginiz seyler bunlarsa
Esinizi gamsizlikla sucluyosunuz, insaAllah o sizin takildiginiz ve kendinize eziyet haline getirdiginiz kucuk seylere takilmiyordur, gamsizligi bundandir..

E kiyamiyosa onceden soylesin hazirlik yapma desin.. Yada biz çaya gelelim desin.. Cok ilginc..
Işte o kadar ince düşünür ki...ama farkında olmadan kırıyor .hata yapmayayım iyi kayınvalide olayım derken daha beter oluyor haberi yok.gecen yemek yaptım onlar bizdeyken esimle buyur ediyoruz ısrar ediyoruz.kayınvalidem zorla oturdu.kayınbabamda yemegin yanında tavadaki salcalı sosa ekmek bandı!!!saka gibiler evet.yemeklerimizi de cok severler oysa.evlerine gidince gelinler yapar yemekleri ama işte... cok iyi insanlardır o yüzden bise diyemiyorum. tek kusurları o olsun.ne yapayım

Ya simdi dertleri filan okudukca aklima geldi dalga gecmeyin :)) o yemegi 5 gun yerdik biz kofteleri buzluga attim patlicanlari ne yaptim hatirlamiyorum
Gercekten umursamazmiydiniz yanii
YoooBak dememiş ki müsrif gelin,oğlumun parasını bol buldu,ne yapacaksa bunca yemeği diye.Ben gayet düşünceli buldum hatta.Onlar da sorsalar suç,sormasalar suç canım ya.Üstüme vazife değil,sormayayım demiştir:)

Kaynananizin tek vukuati buysa
Siz yiyeceksiniz, cocuklariniz var vs diye dusunmustur heralde bir kazan dolusu yapmadiniz ya sonucta....
Basit seyleri dusunup dert etmeyin iki yil olmus bir de

merhaba konunuzu okudum arkadaslar biraz önemsiz bulmuş ama ben sizi anliyorum bende önem veririm bu tarz şeylere daha dogrusu herseye önem veririm neyapim huyum bu ince eleyip sık dokumak deyimi benim icin söylenmis

İki yıldır bunumu dert ettiniz hayret ettim size ne varki bunda derdiniz ne hicbsy anlamadm

allahım bu nasıl bir derrttttt gözümden yaşlar geldi.
kız kaynananı çok sevdim valla sen bide benimkini gör her gün tepemde olduğu gibi bişeyi de beğenmez... yazsam roman olur. 2 yıldır bunu mu düşünüyorsun yemek yemeden gittiler:)))) ilahi çok güldüm. eşini de boğma böyle bişeyle lütfen.

Ya simdi dertleri filan okudukca aklima geldi dalga gecmeyin :)) o yemegi 5 gun yerdik biz kofteleri buzluga attim patlicanlari ne yaptim hatirlamiyorum
Gercekten umursamazmiydiniz yanii

ozaman umursardım ama bu kadar zaman içime dert etmezdim çünkü edilecek buyuklukte bir dert değil ,

yılda 10 gun , ne güzel vallahi ,

buna sevin bacım boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…