Kaynananin garipligi

etmezdim niye edeyim, dolaba koyamıyorsam bir muhtaca verir sevaba girdim diye sevinirdim.
hiç evinizde fazla yemek yaptığınız, arttığı falan olmuyor mu?
ben atıyorum buzluğa, bir günlük daha yemeğim çıktı diye seviniyorum, tabakta artık kalanı kedi köpeğe veriyorum, onları doyurup mutlu oluyorum, yemeğin fazlasının hep çaresi bulunur, allah açlıkla sınamasın :)

Yok her aklima geldiginde esimin basinin etini yerim karsimdakine bisey diyemem ama esime dirdirim meshurdur :))

Gerçekten bu konuyu eşinize sürekli açıyor musunuz ?
Eşiniz çok sabırlıymış .

Üstelik kv.niz yardım etmiş.

Ben yemeğe cağırdığım 6 kişilik bir ailenin , " biz yemek yedik, tokuz " demesi ile o zaman on yıl kin gütmem gerekiyor.
Hiç umurumda olmadı.

Bu kadar yemek ne olacak diye sorarsa işinize karıştığını düşünürsünüz diye çekinmiştir, ya da bazen insanın kafası dolu oluyor düşünemiyor farkında bile değildi belki yemeğin çok olduğunun, bence abartıyorsunuz bunda bir gariplik yok.

Inanin derdiniz çok basit geldi.
Dert etmezdim tabi neden edeyim. Atardım buzluga, ya da onlara yolluk yapardım.

2 yıldır aklınıza takılan buysa ve zaten nadir gorusuyorsaniz nedir derdiniz anlamadım.
Yok baslasam bitmez uc aylik hamileyken izin donusu havaalininda hicbisey yokken aniden tansiyon yuksekligiyle drun tesekkullu bir hastaneye gitmesi gerek ucaga binmesine izin veremem derken bizim bey ucak parasi yanmasin birde memurdu silahini ucaga teslim etti diye beni bilmedigim bir swhirde o halde ailesine en az 3 saat uzakliktaki havaalaninda birakip bindi gitti kv yi aradim oglun budurumda beni burda birakti gitti diye
E gitmis bosver ucagimi indirelim simdi sen buraya dön demisti saglsun ..

Ama başka ne diyebilirdi ki koca adama.
Normalde herşeye burnunu sokmayan bir insansa cevabı normal geldi.

Emin olamadim bak sayenizde 2 seneden 8 sene gerisine gittim simdi

Evet kendi cocuklari dahil hicbirseye karismaz kotu anlamda yani ..ama ben karismasini isterdim sanki...simdi bunu dedim ve bittim

Oylemi diyorsunuz ay simdi acip telwfonu dirdirlarim icin esimden ozur dileyesim geldi

Gerçekten böyle eski ve basit konular için eşinize söylenip duruyor musunuz , şaka yaptığınızı düşünüyorum .

Bana böyle bir şey yapılsa karşımdakinin hayat arkadaşı mı , dert küpü mu olduğunu sorgulardım.

Oldu 10 senedir kafama taktiklarimi gunluk buraya yazip akil alayim gercekten gecmisten cikamiyorum yuzlerine gelince bisey yapmam iyi hos tutarim ama esime soylenir dururum devamli oda baslar 10 senedir bitmedi diye haklimi yani simdi

2 yıldır bu konuyu hafızanızda nasıl tuttunuz .. nasıl bir kindarlık bu böyle..
bide kadın yemeyeceği yemek için yardım etmiş o kadar iyi yönünden bakmaya çalışsanız hayat daha kolay yahu..

Evet kendi cocuklari dahil hicbirseye karismaz kotu anlamda yani ..ama ben karismasini isterdim sanki...simdi bunu dedim ve bittim

Fake bir konu değil mi ?
Cevaplarız bir tuhaf.
Sanki eğlence için açılmış.

Gerceklerle yuzlesiyorum valla aynen bu durumdayiz ama hepsinde hakli goruyorum kendimi

Oldu 10 senedir kafama taktiklarimi gunluk buraya yazip akil alayim gercekten gecmisten cikamiyorum yuzlerine gelince bisey yapmam iyi hos tutarim ama esime soylenir dururum devamli oda baslar 10 senedir bitmedi diye haklimi yani simdi

kesinlikle haklı..
sürekli geçmişi deşip kendi kendini doldurduğu yetmezmiş gibi benimde beynimi pişiren insanla nereye kadar..

neyi sorun ettiniz malzemeyi mi?
zira kadıncağız size yardım da etmiş emeğinizi sorun etmiş olmanız mantıksız..

Kadir gecesinde falan doğdunuz sanırım :)
İki yıldır eşinize annen bize fazla yemek yaptı diye dırdır yapıyorsunuz, o adam da dinliyor mu?
:))
Yok aslinda 10 yillik mevzulari dinliyor bunlar neki gercekten vurdumduymaz ama iyi bir esim vardi canavara donusturdum
10 yildir gamsizligi su isime yarar araba altimda para cebimde tabi butcemiz kadar ..gezerim nereye girtin nerden geldin gitme etme demez ailemde sana rahat batiyo derler haklilarmi yani

Okurken soara dogru kv kotu bisey dedi herhalde diye Bekliyordum. Allah askina bunu sorunmu yaptiniz cidden? Kadin yardim etmis, kotu bisey dememis birde sizden azar isitmis. Sorun kv de degil sizde bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…