Kaynananin garipligi

Fake bir konu değil mi ?
Cevaplarız bir tuhaf.
Sanki eğlence için açılmış.
Ya hayir ama okadar cok benim hatali oldugum soylendiki gercekten bunlarin sorun olmayisi benim sorun yapmam tuhafima gitti yani kendim icin yoksa kimseyle dalga gecmiyorum

Bunlar hep boşluktan.
Aileniz haklı, eşiniz haklı.
Kendinize meşgale bulun.
Kursa gidin, çalışın bir şeyler yapın yorulun be konuşmaya haliniz kalmasın...
Ayrıca ben de artık dalga geçtiğinizi düşünmeye başladım...

2 yıldır bu konuyu hafızanızda nasıl tuttunuz .. nasıl bir kindarlık bu böyle..
bide kadın yemeyeceği yemek için yardım etmiş o kadar iyi yönünden bakmaya çalışsanız hayat daha kolay yahu..
Haklisin galiba bunlari tuta tuta iyi biseye yer kalmiyor cok fazla unutkanlik var aslinda

Gittiklerine sevinirdim :)

Bu bir şaka olmalı.
2 sene önce olmuş bir olay için bugün açılması,mesele edilmesi
Yok ya bunların hepsi sıkıntıdan olmalı..

Bence bu direk sizincir garipliginiz yada dertsizlikten dert arama durumu
Hayir zaten bi problemim var asamadim vs diye konu acmadim sadece dalga geciyomus gibi hissttirdi (kesinlikle oyle bir niyetinin oldugunu dusunmuyorum) onemsiz hissttirdi baskasi olsa nasil dusunirdu merak ettimde actim yoksa ALLAHA sukur hayatimda bir problem degil kimseyide dalgaya almis degilim oyle dusunmeyin gercekten ozaman kirilmistim kirilmakta haklimiyim dedim aldim cevabımı hatta bu cvplar hosuma gitti rahatladim sanki

Iki yıldır içinde mi tuttun ?
Tovbeler olsun Yarabbi
Sen kayinvalidenden daha garipmissin,ciddiyim

Yok dogru soyluyorsunuz haklisiniz

Kadıncağız kendi evinde kalabalık aileye yapıyorsa dalıp gitmiştir alışkanlıktan
Annemden bulgur pilavı tarifi istiyorum Bi kilo bulgur falan diyor iki kişiyiz bir de kuş kadar kızım

Sadece orda beni umursamadi düşüncesiik etti gibi hissttim

sizin gibi düşünmediği için kimse düşüncesizlik etmez.. kadın bilmek zorunda değildi ki yemeği kime hazırladığınızı belki bi arkadaşınızı vs davet ettiniz..

siz kendinize meşgale bulun kitap okuyun, bir hobi vs edinin.. fi tarihinde olmuş gereksiz olayları ısıtıp ısıtıp eşinizin beyninide yemeyin.. insan sizinle karşışıklı oturup iki hoşbeş etmek istemez zamanla..

Kadıncağız kendi evinde kalabalık aileye yapıyorsa dalıp gitmiştir alışkanlıktan
Annemden bulgur pilavı tarifi istiyorum Bi kilo bulgur falan diyor iki kişiyiz bir de kuş kadar kızım
Yok eli cok tutumludir uc aileye bir kucuk tencere dolma sideline herkese tane dusmez mesela corbayla agirlar bunu bildigim icin benim evdeki ona gore orduya yeter bi uyarmasi gerekirdi gibi geldi.

Sen ki hep mantıklı yorumlar yapan biri olarak bunu sana hic yakıştıramadım sasirdim adını görünce inanki

Kayinvalide konuların okudukça gelinlerimle hiç bir şey yapmamaya karar verdim.Ne yaparsam yapiyim kötü olu cam galiba .Allah yardimcim olsun.

Ya simdi dertleri filan okudukca aklima geldi dalga gecmeyin :)) o yemegi 5 gun yerdik biz kofteleri buzluga attim patlicanlari ne yaptim hatirlamiyorum
Gercekten umursamazmiydiniz yanii
Kayınvalide de alzheimer başlangıcı var herhalde der boşverirdim .
Ama benimkinde olmasın ben severim

Kayinvalide konuların okudukça gelinlerimle hiç bir şey yapmamaya karar verdim.Ne yaparsam yapiyim kötü olu cam galiba .Allah yardimcim olsun.
Ben biraz ustume dusulsun hos tutulayim istiyorum galiba ..nisan alisverisi icin bile kv nisanlin gelsin ne isterseniz cikin alin demisti aslinda iyi birseymis ama oda zoruma gitmisti mesela.. demekki ben cok sey istiyorum sizin karsiniza insallh az beklentili birisi cikar umutsuz olmayin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…