Daha oğlum 2 yaşında ben bile düşünür oldum napsam diye :))Kayinvalide konuların okudukça gelinlerimle hiç bir şey yapmamaya karar verdim.Ne yaparsam yapiyim kötü olu cam galiba .Allah yardimcim olsun.
Hem guldum hem bu dertle iki sene yasadiginiza uzuldum Allah iyiliginizi versin yaaaYa milletinkini okurken benimde bu aklima geldi salak gibi hissttim kendimi ozaman
Tabi buyjk bi derdim var icinden cikamiyorum diye acmadim konuyu ..
Tamam takintili bir insanimda okadarmiyim .. ikna olucam simdi gercekten sorun bendemi yani(
Bu fena isteGerçekten bu konuyu eşinize sürekli açıyor musunuz ?
Eşiniz çok sabırlıymış .
Üstelik kv.niz yardım etmiş.
Ben yemeğe cağırdığım 6 kişilik bir ailenin , " biz yemek yedik, tokuz " demesi ile o zaman on yıl kin gütmem gerekiyor.
Hiç umurumda olmadı.
Ya simdi dertleri filan okudukca aklima geldi dalga gecmeyin :)) o yemegi 5 gun yerdik biz kofteleri buzluga attim patlicanlari ne yaptim hatirlamiyorum
Gercekten umursamazmiydiniz yanii
Pff, nerdeyse 2 sene geçmiş yani, abartilacak bi olay da yok, sinirlenmissiniz ama gecmistir herhalde o sinir 2 senede.. Baska sorunlariniz da yoksa dert aramayin lutfen..Merhaba bu olay aslinda olali iki yil kadar oluyor ama fikirlerinizi merak ettim
Kv kb bize 1 saat uzaklikta bir sehirde yasiyorlar onceden uzaktik senede bir gorusurduk yakinlastik arada gelip gitmeler oldu.birgun ya onceki aksamdan yada sabahtan bize geldiler tam hatirlamiyorum.bir baska arkadaslari ile ama onlar bizde degiller..
Gun gecti aksam oluyor kalktim eve ihtiyaclari aldim geleceklerini bilmiyordum hazirliksizdim
Neyse basladim patlican kebabi yapicam mutfaktayiz kv yardim ediyor
Bir kilodan fazla patlican dogradik soyduk..
Ayni sekilde kiymasiydi vs elim aza gitmez bide onlari pastasiyla cayiyla yemegiyle agirlarim kim olsa yaparim yani...
Yemegi kofteleri hazirladik beraber koca bir firin tepsisi iki kucuk cocugum var yemezler yoksa kucucuk borcamda yaparim..
Ve olay burda baslar ..
Bitti pisirmek icin firini isitiyorum kb geldi gidelim hadi dedi kv hazirlanmaya giristi nasil yani dedim kalmayacakmisiniz kv yoo dedi nasil ya olurmu bukadar yemek yaptim dedim
Meger arkadaslariyla gelmisler geri doneceklermis
E nasil yani dedim bu yemegi yaparken gormuyomusun anne bir koca tepsi yaptim hatta yardim ettin ne bileyim dedi (tabi biz baskuller ailesiyizya bu koca tepsiyi yetis)
Tamamda madem gidecektiniz kizim bunu kime yapiyon bak biz gitcez desene dedim ne bileyim diyor iyi dedim ama kan beynimden fiskiricak guzelce
Ugurladik onlari kaldim tepsiyle basbasa
Bu durumda ne yapardiniz ??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?