Kaynananin garipligi

Kayinvalide konuların okudukça gelinlerimle hiç bir şey yapmamaya karar verdim.Ne yaparsam yapiyim kötü olu cam galiba .Allah yardimcim olsun.
Daha oğlum 2 yaşında ben bile düşünür oldum napsam diye :))
Sanırım çocukları büyütüp yurtdışına falan kaçacağım izimi kaybettirip :)

kayinvalideleri takas edelim de sen kaynana gör patavatsizlik dusuncesizlik gor kadin insanlik hali unutmustur sormayi ne bilim senin baska.bise dusundugunu dusunmustur bu sorun mu bi de 2 yil kafanda buyutmusun yazik kadina bu kdr fesat olmayin lutfen senn herseyi dort dortluk mu yapiosun hic hatan olmadi mi cok basit bi hata bence hatta basit bi hatadan ote konu acmaya degmeyecek kdr zararsiz bi davranis

Ay konuya guldum valla iki yil once ki bu yemegi nasil aklinizda tuttunuz :)

Ben olsam 2 3 gunluk yemegimiz var diye sevinirdim belki yanlis anlarsin diye bir sey dememistir.

Çok da büyük bir mesele değil. En azından yardım etmiş kadincagiz benim kayınvalide asla elini sürmez uzatır bacağını hizmet bekler

Ya milletinkini okurken benimde bu aklima geldi salak gibi hissttim kendimi ozaman
Tabi buyjk bi derdim var icinden cikamiyorum diye acmadim konuyu ..
Tamam takintili bir insanimda okadarmiyim .. ikna olucam simdi gercekten sorun bendemi yani (
Hem guldum hem bu dertle iki sene yasadiginiza uzuldum Allah iyiliginizi versin yaaa

Bu fena iste

Ya simdi dertleri filan okudukca aklima geldi dalga gecmeyin :)) o yemegi 5 gun yerdik biz kofteleri buzluga attim patlicanlari ne yaptim hatirlamiyorum
Gercekten umursamazmiydiniz yanii

Burayi okuyup okuyup ne derdim olsada bende konu acsam diye dusunmus ve bunu bulmuşsunuz. Kendinize dert yaratmak icin ugrasmayin bence. Bu olayda 2 sene sinir yapacak, lafini edilcek bisey yok.

Kadının içinde kötü bir niyet olsa yardım etmez 2 sene kafaya takmak için biraz fazla zaman yapmayın lütfen

Canım senin adına çok sevindim. Bu kadar saçma sapan bir olayı derd etmişsin kendine kimbilir ne dertsiz bir yaşantın var. Allah başka dert vermesin , çer çöpe takmayacak da psikoloji versin hepimize.

AHH bu kaynanalar benimkide bu akşam geldi evi bi süzmeler falan allahtan gündüz temizlik yapmıştım 2 çeşit kurabiye kek ve böreğim var evde ve biliyordu ama hanımefendi bi de evden kek yaptım diye getirmiş iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum artık

Allahim insallah kendime bi kayinvalide bulabilirsem aramizdaki en büyük sikinti bu cinsden olsun. Cok Amin cok Amin cok cok cok Amin Yarabimmm

Allahiiimmmm ne buyuk dertler var

Size fazla geldiyse koyun bir tabaga olsun bitsin. Ne bu bu kadar esinizi sisirmeye calismalar falan. Nesi dusuncesizlik kalkmis yardimda etmis. Yaranilmiyoe bu insanlara da.

takıntıya yeni bir boyut getiren üyemizi tebrik eder ödülünü taktim ederim.

Sizinkiler yine iyi.benimkiler hususi olarak davet edildikleri yemege simit pogaca yiyip gelmişlerdi.o zamanlar yeni evliydik.huylarını sularını bilmiyordum.hatta konum bile var burda vay be!!!
Kayınvalidem bize kıyamamıs.calısan insanlar yemeklerini kaldır iki gün yersin iz kızım demisti.cok üzülmüs kırılmiş sinirlenmiştim.bayagı masa hazırladım eşimle ikimiz oturup yedik.ayıp olmasın diye de kayınbabam bir kaç kasık aldı.kaynım da corba içmişti.7,5 sene oldu hala aynılar.bütün evlatların evinde öylelermiş.

Sizinki farklı bir durum tabi ama buzluga atın.hazır yemek olur.cok da takmayın.

Pff, nerdeyse 2 sene geçmiş yani, abartilacak bi olay da yok, sinirlenmissiniz ama gecmistir herhalde o sinir 2 senede.. Baska sorunlariniz da yoksa dert aramayin lutfen..
Biz şunu yapardık deseler napacaksiniz, onu mu yapacaksiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…