- 5 Haziran 2017
- 942
- 649
- 33
Herkesin derdi kendine göre büyük olur ama kusura bakma da bu pek bi dert degil yani 2 yıl.tutulacak hic birsey degil şükret kaynanan iyiymis kotu biriyle karşılaşsan iki gun çekemezdin sen bu düşünceyleYa simdi dertleri filan okudukca aklima geldi dalga gecmeyin :)) o yemegi 5 gun yerdik biz kofteleri buzluga attim patlicanlari ne yaptim hatirlamiyorum
Gercekten umursamazmiydiniz yanii
Evet ben tahammulsuzum ALLAH dagina gore kar Britni'sHerkesin derdi kendine göre büyük olur ama kusura bakma da bu pek bi dert degil yani 2 yıl.tutulacak hic birsey degil şükret kaynanan iyiymis kotu biriyle karşılaşsan iki gun çekemezdin sen bu düşünceyle
Gerçekten çekilmez kayinvalidelerde var ama sizin kayinvalidenizin yaptığı düşünülecek kafaya takılacak bir şey değil hemde iki sene ,ne denir ki Allah baska dert vermesin.Ben biraz ustume dusulsun hos tutulayim istiyorum galiba ..nisan alisverisi icin bile kv nisanlin gelsin ne isterseniz cikin alin demisti aslinda iyi birseymis ama oda zoruma gitmisti mesela.. demekki ben cok sey istiyorum sizin karsiniza insallh az beklentili birisi cikar umutsuz olmayin ..
Bu arada ınaninki bende ilerde Allah nasip ederde gelinim olursa her şeyini oğlumla kendin al demeyi düşünüyordum.inaninki bunlar iyi niyetten gelinin kendi istediği , kendi beğendikleri olsun, rahat rahat alisverini yapsın diye.Okudukca kafam karışıyor Insan nasıl davranacağını şaşırıyor.Ben biraz ustume dusulsun hos tutulayim istiyorum galiba ..nisan alisverisi icin bile kv nisanlin gelsin ne isterseniz cikin alin demisti aslinda iyi birseymis ama oda zoruma gitmisti mesela.. demekki ben cok sey istiyorum sizin karsiniza insallh az beklentili birisi cikar umutsuz olmayin ..
Gerceklerle yuzlesiyorum valla aynen bu durumdayiz ama hepsinde hakli goruyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?