Kaynananin garipligi

Ya simdi dertleri filan okudukca aklima geldi dalga gecmeyin :)) o yemegi 5 gun yerdik biz kofteleri buzluga attim patlicanlari ne yaptim hatirlamiyorum
Gercekten umursamazmiydiniz yanii
Herkesin derdi kendine göre büyük olur ama kusura bakma da bu pek bi dert degil yani 2 yıl.tutulacak hic birsey degil şükret kaynanan iyiymis kotu biriyle karşılaşsan iki gun çekemezdin sen bu düşünceyle

Herkesin derdi kendine göre büyük olur ama kusura bakma da bu pek bi dert degil yani 2 yıl.tutulacak hic birsey degil şükret kaynanan iyiymis kotu biriyle karşılaşsan iki gun çekemezdin sen bu düşünceyle
Evet ben tahammulsuzum ALLAH dagina gore kar Britni's

Gerçekten çekilmez kayinvalidelerde var ama sizin kayinvalidenizin yaptığı düşünülecek kafaya takılacak bir şey değil hemde iki sene ,ne denir ki Allah baska dert vermesin.

Allah aşkına üstünden iki yıl geçmiş hala nasıl tutabiliyorsunuz içinizde ? Fazla takmışsınız , kendinize boşuna dert arıyorsunuz... Aklına kötü bişey geleceğini zannetmiyorum, siz çaya corbaya girişince o da yardım etmiş işte. Bulup bunamak buna deniyor herhalde..

Ne yaptığını bile hatırlamıyorsun. Ben olsam komşulara falan gönderirdim birilerinin rızkı varmış derdim.
Ne olacak sanki? Belliki çok takıntılısınız ama hayat böyle sürmez

Bu arada ınaninki bende ilerde Allah nasip ederde gelinim olursa her şeyini oğlumla kendin al demeyi düşünüyordum.inaninki bunlar iyi niyetten gelinin kendi istediği , kendi beğendikleri olsun, rahat rahat alisverini yapsın diye.Okudukca kafam karışıyor Insan nasıl davranacağını şaşırıyor.

Burda sorun ne? Yemek fazla olduysa kalanı ertesi gün yersiniz olur biter.

2 sene geçmiş. Halaaaa bunu mu düşünüyorsunuz. Hani problem edecek ne var anlamadım.

Bacim sen bu dunyada dert gormemissin ins trol falansindir yoksa kaynana yaptigim yegi yemeden gitti diye insan 2 yil buna kinlenmez.nele va ya

Sizin kaynanayi kıskanırlar bak anlatmayin böyle burada

Ben ertesi güne de yemeğim var diye takla atardım. Yarısını da buzluga koyardim oh temiz dört öğün çıktı.

Evet yemeği yaparken kalmayacaklarını söylemesi gerekirdi ama bu 2 yıl kafaya takılacak unutulmayacak bir şey değil ki.
Bence abartmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…