Kaynananin ogluna baglilig

Siz de sana böyle davranıyor falan diye konuştukça kendinizden uzaklastiracaksiniz. Farzı misal kv fesat olsun. Sizin bu davranisiniz onun ekmeğine yağ sürmek olmuyor mu?

Benimkide aynı ama.ben rahatsız olmuyorum sevgi gösterme biçimi bu . Bazen komik olabiliyor gülüyorum içten içe, bazen eşim bunalıyor bağırıyor ozamanda gerçekte üzülüyorum. Bu sizi rahatsız etmemeli

Size bir dayatma ya da sizden bir beklenti yoksa dert edecek ne var? O kadın da öyle tatmin oluyor işte hayatını ona bağlamış yapacak bir şey yok.

Benim kayinvalidem de öyle. Tamam belki bulasar abartmiyor ama esim kiziyor ona anne cocuk degilim ben kendim alirim diye..
esiniz memnunsa sizi yapacaginiz bisey yok!

Hatta birgün esim isten geldi bende yemek tabagini hazirliyordum. O arada kv stres yapti kizim cabuk ogluma yemek getir isten geldi actir simdi o diye
Ben agzimi acmadan esim söylendi annesine "anne hazirliyor ya ne acelesn var" diye.

Ben kocaman evli bir kadınım ama anneme gittiğimde bana ne yedireceğini şaşırır ne car bunda annesi sonuçta. Herşeyi abartmayın, herkesin aile yapısı annesiyle babasıyla olan ilişkisi farklıdır.

Canım o ne ki benim eşim askere gidene kadar annesi ayak tırnaklarını kesmiş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…