• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynananin ogluna baglilig

Luluuu1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
130
65
13
Öncelikle herkesin bayrami mübarek olsun kizlar :)

Söyle bi problemim var malesef, kaynanam ve esimle ilgili, benim hic görümcem yok tek bir kaynim var.
Kaynanamda ogullarini cok pohpohliyarak büyüttü, yani her istediklerine kosarak alarak önüne koyarak, her islerini hallederek, oglum sunu yicenmi sunu istiyonmu hemen kosup alir getirir önüne koyar bebekmis gibi, ve bunda benim hosuma hic gitmiyor.
Esim öyle benden hic emir etmez yani kaynanamin yaptigi gibi benden hic beklemez.

Ama esime söyledigim zaman annenin bu huyu hosuma gitmiyor sana bebekmissin gibi davraniyor evli adamsin artik, ne yapim annem öyle alismis diyor. Ama esimde rahatsiz olmuyor yani bu durumdan, yani annesinin öyle davranmasindan.

Söyle bi problemim var malesef, kaynanam ve esimle ilgili, benim hic görümcem yok tek bir kaynim var.
Kaynanamda ogullarini cok pohpohliyarak büyüttü, yani her istediklerine kosarak alarak önüne koyarak, her islerini hallederek, oglum sunu yicenmi sunu istiyonmu hemen kosup alir getirir önüne koyar bebekmis gibi, ve bunda benim hosuma hic gitmiyor.
Esim öyle benden hic emir etmez yani kaynanamin yaptigi gibi benden hic beklemez.

Ama esime söyledigim zaman annenin bu huyu hosuma gitmiyor sana bebekmissin gibi davraniyor evli adamsin artik, ne yapim annem öyle alismis diyor. Ama esimde rahatsiz olmuyor yani bu durumdan, yani annesinin öyle davranmasindan.

Karşılıklı memnunlar,sizin yapacağınız birşey yok bence;))

Seni rahatsız eden kısım ne anlamadım
Yapan memnun yapılan memnun
Kocanın senden beklentisi de yok
Yoksa aynı muameleyi görememek mi

Dert nerde??
Bu kadarcık şeyi dert edinirseniz vay halinize
O onun evladı ne var ki bu tavırlarında anlamadım

Simdiki gelinlerde biseyden memnun olmuyor valllahii.
Kimisi cikar 5 kurus yardimi dokunmuyor ne oglunu arar ne torununu der
Kimisi cikar. Esimi bebek gibi buyutmus der..
Yahu alan razi veren razi. Sizene

Asıl suç eşinde, annesinde değil. Sen annenin huyu hoşuma gitmiyor dediğin anda sana haddini bildirmeliydiki bir daha üstüne vazife olmayan işlere karışmayasın!

Ana oğul arasında böyle bir ilişki var demekki. Benimkiler de aynı senin anlattigin gibi. Adam ben meyve getirince ikilemez yer, anası yedirmeye çalıştığı zaman çocuk gibi inatlasir. Bana da tuhaf geliyor ama rahatsız olmuyorum. Banane ne yapıyorlarsa yapsınlar

Neden rahatsız oluyorsunuz ki oğludur evlenince de oğlu birşey değişmiyor önüne koyar kaldırır ikram yapar öyle alışmış.gittiğinizde yapsın ne var. Sizden istemiyormuş aynı hizmeti sorun yok o zaman

Bu mesele sizi kanser eder. 40 yıllık kanı olurmu yani demişler. Siz rahatsız oluyorsunuz diye onlar değişmez. Görmemeye çalışın.

Ortada bir problem göremiyorum. Eşiniz de size karşı anlayışlı ve iyi davranıyormuş ne güzel. Anne olduğu için, evladını sevdiği için normal davranışları, size karşı sıkıntı yaratacak bir davranışı yoksa siz de problem etmemelisiniz. Allah huzur ve mutluluğunuzu daim etsin.

Sıkıntı nerde ? Alan memnun satan memnun ... e eşinizde aynı hal hareketleri sizden beklemiyor ..

Benim kv de eşime çocukmuş gibi davranır ama oğlu sonuçta bizene onların ilişkisinden. Sana karışmıyorsa aranız iyise daha ne istiyosun. Sana düşmez oğluna nasıl davranacağı.

biri benimde önüme koyup kaldırsa, şunu istiyor musun diye sorsa koşup alsa yapsa benimde hoşuma gider:KK53:

Size ne ki? Evlenince evlat olmaktan çıkmasını bekliyosunuz şu adamların. Size bi zararı yokken annesi evladını şımartıyo diye bi de adama söyleniyosunuz hoşlanmıyorum diye.

Cünkü kaynanam bazi konularda kendini hala söz hakki saniyor, evli oldugumuz halde. O yüzden rahatsiz oluyorum. Böyle güya hep iyimis gibi görünüyor ogullarina cünkü kötü birsey dedigi veya yaptigi zaman ogullari bize inanmasin annesine inansin diye. Cünkü annesi dicekki ama oglum ben hep böyle yaptim söyle yaptim, icindeki fesatligi yaptiklariyla kapatacak. Ogullarida bunlari göremedikleri icin.

Ben lafımı esirgemiyorum bazen benm yanım da da oluyor noluyo ya diyorum karşında ki 5 yaşında ki çocuk mu kalksın yapsın kayınpeder de olsa hiç acıyamam

Back
X