Kaynananın ortalığı karıştırması

eşlerinizin aklı yokmu, annelerinin dolduruşuna gelmesinler
3 tane oğlu var kv çok baskın bir kadın.pireyi deve yapar tüm sülaleye yayar.Salonda kv sözde yandaşları eşime ve kaynima neler söylemişler bir erkek olmadınız demişler.Ortalığı karıştırmak yuva yıkmak için bizimilerde herşeyin farkında ama anne diyorlar.

madem farkındalar, bayıldı diye hastaneye götürmesinler.geç otur yerine desinler. hastaneye götürünce yine bunları parmağımda oynatıyorum dediğimi yaptırıyorum diyodur kadın.

madem farkındalar, bayıldı diye hastaneye götürmesinler.geç otur yerine desinler. hastaneye götürünce yine bunları parmağımda oynatıyorum dediğimi yaptırıyorum diyodur kadın.
Bayilmasini gerçek zannettiler çünkü sürekli hastayım diyor..Yaşıda genç 55 yasinda

bayılacağına direkt ölseymiş. offf offf.

eşleriniz ne diyor bu duruma?

Dün nihat hatipoğlu diyordu erkek dünyanın en iyi siyasetçisi olmalı. Karısını da annesini de ayrı idare etmeli. Velhasılı erkek erkek olmalı.

Peki düğünde nasıl bu kadar birbirinizden bir habersiniz ben onu anlamadım kaynananız düşüp bayılıyor eşiniz onu hastaneye götürüyor hava falan veriliyor bunlar baya zaman alacak şeyler o kadar zaman ortada olmamalarını fark etmediniz mi kaynanam nerede ya da eşim nerede demeniz mi eşiniz size bir telefon açı annemi hastaneye götürüyoruz demedi mi bana çok mantıksız geldi doğrusu. Hem kalabalık içinde akraba düğünün de hadi eltiniz neyse siz de sorun olmamasına rağmen onu yalnız bırakıyorsunuz kimse masasına oturmuyor ben o haklı demiyorum ama garip.

konunuza yorumum su olacak kotu insanlar kotuluklerinin karsiligini elbet aliyorlar oyle ya da boyle. ama lutfen siz bir annesiniz ve kendinizi ifade ederken deyil yerine degil kullanin. benim telefonda turkce karakter olmadigi icin yazamiyorum ama y ile degil yumusak g ile yazilir"degil".
bence kv ve diger insanlari takmayin. hayat kisa kuslar ucuyor siz kendinize yonelin.

Ben fazla uzun yazmamak için o kısımları atladım.Şöyle anlatiyim kv 2 oğlunu doldurmak için salondan dışarıya çıkarıyor.Salon alt katta üstte sigara içiyor o esnada bayılıyor.Bayılma demiyelim eşimin üstüne düşüyor gözleri açık kötüyüm demiş araba salonun önünde alıp 2 oğlu hastaneye götürüyor.Bize orada görenler gelip haber verdi.Ben eşimi aradım iyi hava verdiler eve götürüyoruz dedi.Bunlar 15 dk içerisinde oldu acilde hava vermişler göndermişler çünkü bişey yok şov yaptı.Ikincisi masasında 5 kız kardeşi onların çocukları eşleri çok kalabalık otururlar.Her düğünde zorla bizde otururduk yer kalmamasını rağmen eltilerimle bize yer bile acmazlardi.Zaten ben ve eltilerim çocuklar eşler kocaman bir aileyiz bize 2 masa ancak yeter.Kendisi kardeşlerinden ayrilmadigindan biz düğünlerde siginti gibi onların masasina ulaşmaya çalışırız çocuklar ayakta eşler başka masada o kardeşlerinden ayrılmayacak ya o yüzden işte.ilk defa başka masaya oturduk olay yarattı.

Ya kardeslerinden vazgececek ya sizden. Hepsini ayni masada toplamak nedendir anlamis degilim. Dugunlerin bu adetini oldum olasi sevmem. Eltinize cok uzuldum. Insallah kv amacina ulasamaz.

Kaynanalara olum yasasin gelinler

Biliyorum bigun ben de kaynana olucam ama nasil iyi kaynana olunur kendi ailemde cok gordum ins sever ama belki gelinim beni sevmicek ama en azindan bizi bosanma noktasina getirtti dedirmicem kendime bunun icin elimden geleni yapicam

Bir olur iki olur kocan da az biraz etkilenir annesinin söylediklerinden. Yapacak bir şey yok hayatım sen fazla yüz göz olmamaya çalış alttan al. Kv emellerine ulaşamasın

Pardon da siz niye susup oturdunuz suclu gibi? Ortaligi karıştıran eslerinizi dolduranlara haddini bildirmediniz..sanki simdi iyi gelin mi oldunuz onlarin gözünde..Madem sizi oyle gösteriyor kv ben olsam susmazdim rezillikse rezillik olsun onlarin yaptigi ne sanki...simdi herseyi sineye cekip kocanizla evlilige devam mi yani...bir de düğünün ortasinda kadinin cikardigi terbiyesizlige bak..yüzüne bakma o kv nin bir daha

Off gerçekten hem kendileri mutsuz oluyor hem evlatlarını mutsuz ediyorlar... Ne gerek var bunca tantanaya?
Evet bencede sadece hirsindan yapti dugunden sonra evleri ana baba gibiydi kardesleri orda dedikoduya kaldilar.sanki ortada buyuk bisey var.Sunu soyleyim bundan 1.5 ay once annem ayagini kirdi dizden ayak bilegine kadar platin civi taktilar 5 saat ameliyatta kaldi.Anneme gecmis olsuna geldi kv neler soyledi insanin kizi olcak diyor benim yok ama kardeslerim beni kapisir kapisir diyor.Ne laflar soktu ameliyattan cikan anneme annem garibim de uzuldu.

Neler neler yapmak istedim eve yanina gidince soyledim neden cocuga oyle seyler dedin dedim.Dememis oldu.Herkes bir agizdan yok oyle bisey dedi.cocuk ve babasi da ordaydi ayrica....Ayrica eltimin oglunu gondermemesi gibi bisey de söz konusu degil cocugun karni agriyordu dedim..Ben dogrulari konusuyorum ya bana kafasini cevirdi cevap vermedi.

Arkadaş doğru söylüyor.sessiz kaldıkça üste çıkarlar.biraz cazgır olsanız daha iyi gibi.sessiz kaldıkça Kv daha çok yapacak.bir kere kötü olursun bir daha da yapamaz.

Arkadaş doğru söylüyor.sessiz kaldıkça üste çıkarlar.biraz cazgır olsanız daha iyi gibi.sessiz kaldıkça Kv daha çok yapacak.bir kere kötü olursun bir daha da yapamaz.
Cazgirlik yapmadım ama gece evlerine gidince kaynimi almışlar ortaya hepsi birden doldurduklarını görünce doğruları bir bir söyledim.Hic oralı bile olmadı kv cevap vermedi teyzesi bana laf sokmaya çalıştı onada söyledim ama cazgirca olmayınca hiç dikkate alınmadım.

Dikkate alınmazsın tabi.bazı insanlar sadece bundan anlar.senide sessiz görünce bu birşeyden anlamıyor gibi görüyordur muhtemelen.sonuna kadar yapar ya alış, ya da bastır onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…