- 11 Eylül 2015
- 391
- 211
- 33
- 37
- Konu Sahibi Cemreberen88
-
Bana cevap vermemesi benimle polemiğe girmek istemediğinden oldu biliyorum çünkü birbirimizi iyi tanıyoruz benim tartışmayı göze alıp geldiğimi anladi..O yüzden benimle konuşmadı benceDikkate alınmazsın tabi.bazı insanlar sadece bundan anlar.senide sessiz görünce bu birşeyden anlamıyor gibi görüyordur muhtemelen.sonuna kadar yapar ya alış, ya da bastır onları
Evet ya aynen öyle çete gibiler güldürdünüz beni.Ne olaylar yaşadık biz 3 elti.Amin diyorum başka bişey demiyorumYazık çok üzüldüm sizin adınıza allah eşinize ve kaynınıza akıl versşn kaynananız ve çetesinide ıslah etsin
Evet ya aynen öyle çete gibiler güldürdünüz beni.Ne olaylar yaşadık biz 3 elti.Amin diyorum başka bişey demiyorum
Amin diyorum allah ıslah etsin cümlesini.Hiç yüze bakılacak insanlar değiller ama mecburiyetlerden dolayı içimdeki merhametten dolayı eşimin annesi deyip yaptıklarını göz ardı yapıyorum...Ama biz bizlikten gidiyoruzOyle bir insan degilim ama herzaman icimden boyle cirkef kaynana olacaksam baskasinin evladini uzeceksem oglum olmasin derim bu insalari anlayiyorum aynisi benimde basimda var Allah islah etsin hepsini
Bende aynisini yaptim ne olursa olsun ben iyi olursam oda olur dedim ama olmuyor imam bildigini okur derler o hesap takmamaya calisiyorum ne kadar olursa artikAmin diyorum allah ıslah etsin cümlesini.Hiç yüze bakılacak insanlar değiller ama mecburiyetlerden dolayı içimdeki merhametten dolayı eşimin annesi deyip yaptıklarını göz ardı yapıyorum...Ama biz bizlikten gidiyoruz
Bizde olabildiğince böyle yapmaya çalışıyoruz..Yüz göz olmak istemedim hiç hep mesafeli olmayı tercih ettim.Yeni evli değilim 9 senelik evliyim..Herzaman böyle olaylar çıkartır.Alıştık artık çünkü basedilemez bir yapısı var insanı ruhen bunalıma itiyor.Huzursuzluktan besleniyor.Evliligimin ilk yıllarında hamilelikte ve sonrasında bana yapmadığını bırakmadı sürekli benle uğraşıyordu o zamanlarda boşanma derecesine geldik eşimle 3 kez sinir krizi geçirdim.Şu anda oğlum 8 yaşında ve ben bunlar tekrar başıma gelecek ya boşanirsam diyerek 2 çocuğu düşünmedim..Çünkü herşey dört dörtlükken kadın öyle birşey yapıyor ki evliliği temelinden sarsıyor. 6 aydır 2 çocuğu bekliyoruz ama olmuyor..Belkide strestendir yaniAslında kocalarda da var sıkıntı bişey olsaaaman Annem küser annem üzülür falan filan o kadında ondan bayılıyor daha doğrusu bayılma numarası yapıyor ki gelin anneyi üzmüş ne hale getirmiş olacak sen kocanla iyi ol bu ona en büyük acı olur ve yavaş yavaş alttan alttan kocanı işle benim eşim biliyorum herşeyi ama annem napıyım der bazen öyle desin yeter bizde bi de Sizinkiler gibi kaynananın baci kardes tutkunlugu var öyle ki çocukları ile onlar yüzünden kavgaeetti ve dedi ki benim ailem herseyden üstün ve burda aile sadece kardeşler oluyor çocuklar yok sizde de öyle gibi bunu Eşinizin gormesini sağlayın asla annen şöyle böyle demeyin ince ince yavaş yavaş oda farkına varacak sonra önemli değil dediğim gibi esinle iyi ol yeter
Evet bencede sadece hirsindan yapti dugunden sonra evleri ana baba gibiydi kardesleri orda dedikoduya kaldilar.sanki ortada buyuk bisey var.Sunu soyleyim bundan 1.5 ay once annem ayagini kirdi dizden ayak bilegine kadar platin civi taktilar 5 saat ameliyatta kaldi.Anneme gecmis olsuna geldi kv neler soyledi insanin kizi olcak diyor benim yok ama kardeslerim beni kapisir kapisir diyor.Ne laflar soktu ameliyattan cikan anneme annem garibim de uzuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?