- 11 Eylül 2015
- 391
- 211
- 33
- 37
- Konu Sahibi Cemreberen88
-
Aynen öyle ben kv evine gidince kardeşleri almışlar kaynimi hepsi biseyler söylüyorlar.Kv atiyoda atiyo bende zaten eşiyle problemli ne olsun yani boşansinlar mi dedim.Kv ben karışmam dedi daha nasıl karisacaksaBir elalemin nasıl ortalığı karıştırdık. adlı türk filmini daha izlemiş olduk.
Allah ıslah etsin.
Yok ilk bendeydi sıra benimlede az ugrasmadi yaniElti bosanirsa sira sana gelir. Şimdilik az ugrasiyor seninle bence.
Hazir ol fakat taraf olma.
ben de onu soracaktım kaynana ne zamandan beri kayınvalide olduO değilde "kv" ne zamandır "ky" oldu.
Bu "ky" kim?
BencedeAmiiiiiiin amiiiin amiiiiiiiiin
Ïnanin bende çok üzüldüm 2 tane oğlu var eltimin ve çocuklar çok etkileniyorama bu şekilde de olmaz ki, çocukların da psikolojisini bozar bu kadın ki çocuğu düğün günü ağlatmış işte.
bence eşleriniz biraz mantıklı düşünsün.
sizin veya eltinizin ailesi eşlerinizi uyarmıyor mu, bu şekilde olmaz, yazık ediyorsunuz demiyor mu?
ay çok üzüldüm çocuğa ya.
Neyazikki halen annemiz diyorlar.Kv ne diyor bide eşime beni zamaninda kayinlarim dövdü diyor.Yani eşime eltimi dövmesi için teşvik ediyor.Eşim tabiki de el kaldırmaz ama eşimle eltimi kavga etmeye resmen teşvik ediyorBöyle konuları okuyunca bu devirde böyle zıır cahil insanlar var mı diye üzülüyorum gerçekten.
Türkiye aşamadı bunları aşamadııı.
Bayılma tabiki de deyil hırsından cirkefliginden ortalığı birbirine katmak amaç odeli midir nedir kayınvaliden ayy hiç hazetmem böyle ottan b.ktn bayılan insanlardan
Allah hepimize sabir versin çok zor bir durumKaynanayı napmalı ... Bugünün yarını var belli olmaz oyuncu duzenbaz insanlar kimse zorla gelmedi oglunuza ama işte demiyor bunlar oğlum mutlu olsun demiyolar allah yardımcımız olsun bu cinsten bi de bende var yapacak bişey yok malesef benden Irak cehenneme direk napıyım ama oğlum yok olursa asla böyle olmam mutlu olsunlar yeter
Teşekkür ederim aynen öyleKayınvalideniz ve kardeşleri çok edepsizmiş korkulur onlardan. Allah yardımcınız olsun.
Evet biz zaten annelerini bunca sene idare etmeye çalıştık ama kadın daha çok üstümüze geliyor her seferinde.Daha bu olayın içinde ne çirkinlikler varda uzatmak istemedimEvet evet o bayılma değil şov çocuklarını etkileme amaçlı bizde de var o bi de şu olur gelin suçlu ama erkek olduğu halde böyle insanların damatlarida suçlu yani aile iyi mükemmel dışardan gelenler kötü
InşallahAllah karı koca arası bile bile bozan herkesin cezasını bu dünyada gözümüzün önünde versin inşallah
Malesef anneleri gözlerini çok korkutmusOgullarda is yok
Hayır hiç öyle biseye teşebbüs edemezler
peki eşlerinizde hiç akıl yok mu, bu fena kadına haddini bildiremiyorlar mı?
sinsilik benceBayılma tabiki de deyil hırsından cirkefliginden ortalığı birbirine katmak amaç o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?