Kaynananiza kaç günde bir gidersiniz en büyük sorunumuz oldu

Başka ogluda var onlardabda aynı şeyi bekliyor ne güzel demişsin ama ben diyemiyorum öyle işte
10 sene olmuş canım evleneli nasıl sabrettin. Ben biraz şaka yollu bir insanım yani gülerek şakayla karışık diyeceğimi diyorum. Sert tonla söylemediğim için de onlara diyecek bişey kalmıyor. Biz evlenmeden önce çok planları vardı. Aynı sokaktan ev tutturdu her gün bi arafa olacagiz sanıyordu. Ama bastan hafta bir gittim ilk zamanlar ne laflar ne suratlar çektim ama şimdi alıştılar.

Valla canim o dertten bende muzdaribim ama kaynanamdan taraf sknti deil esim istyo her haftasonu gidip kalcakmisiz hatta oyzdn knsmyrz

Kayınvalidelere bakarsan her gün onlara gidelim uzak da olsak yakında olsak Hatta onlar da kalalım bayılıyorlar ama gelin ki bize sorun bizde kalmak istiyor muyuz hele de ısrar yok mu o ısrar Allah'ım çıldırıyorum

Aynen oyle uzakta otryrm esim her sabah ise gidio oraya gelin dio bende hamileyim zaten hafta sonlari gdyrm gdncede kalin esimde illa kalcaz dio bi hafta sonu annemde bi hafta sonu kaynanada kalyrm hamilelgmden dolayi artk zorlaniyrm ama malesef anlamiyolar

Ben 3 yıllık evliyim ve 3 yildir kaynanamla yaşıyorum ilk 2 sene eşim ise girememisti o yuzden kalmak zorunda kaldık ama eşim şuan çalışıyor ama bu seferde ayrı eve cikmaya izin vermiyorlar bende cok sknti çektim ve hala daha cekiyorum Kaynanalar o kadar fene ki kendi kızlarına yapılmış olsa asla kabul etmezler ama gelinleri hor ve hizmetçi olarak görüyorlar sırf bu yuzden esimle kaç kere tartismam oldu ama ayrı olsak olurmuydu hayır yere bal döküp yalasan yaranamiyosun Allah herkesi bildiği gibi yapsın sırf sitres skntidan çocuk sahibi olamadik tüp bebek yaptırdık bugün 7. Günüm ama benim moralimin düzgün olması gerekiyoken sıfır moral inşallah test sonucun pozitif cikarda moralim düzelir Allah yardimcimiz olsun hepimizin

Amannn yapicagin bisey yoksa akisina birakacaksin ben kaynanadan ziyade esimden sikayetciyim olay eslerde bitio.. bende hamileyim suan 10 aylik evliyim 5 aylik hamileyim benim sadece eltimle skntlarm vardi ve suan bi muhabbetim bile yok konusmyrm hamile kaldgmdan beri ne dert kaldi ne sknti bikiyomusun tek derdim dogmadan oglum oldu oyuzden darisi basina diorum insaAllah bi bebisin olurda yasadiklarin viz gelir tiris gider..

İnşallah canım çok istiyorum cumartesi günü test yapmaya gidicem inşallah hayırlı haberler alırım Allah sanada yardim eylesin boşver diycem ama olmadığını bildiğim için diyemiyorum ama bak ne güzel hamilesin darısı bizim başımıza duymamazlıktan gel ben öyle yapmaya çalışıyorum ama pek olmuyor belki hamile olsam bende duymazlıktan gelirim muhtemelen Allah yar ve yardımcımız olsun dualarinizi eksiltmeyin Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Hayirli bi haber alirsan haber et .. insaAllah hakkinda hayirlisi olur Inan daha dogmadan kafanda deli sorular oluyr ve baska bisey dusunmeye zaman kallmiyo.. dedigin gibi bosver diyince bosverilmiyo ama yapcak bisi yok
InsaAllah o mutlu haberi alirsin.. ve tek derdin o olur.. dedigin gibi bosvermekle olmuyo ama bazen ufacik bi mucize sana herseyi unutturabiliyo.. hakkimizda hayirlisii..

İnşallah yarın test günüm heycanliyim ama bugün sol kasigimda sancı vardı sitres ve heyecandan mi acaba ?

Ben abi sabah sordum ya ailen burda olsa kaç günde bir gidersin diye ilk başta beni sinir etmek için hergun dedi ben dedim hergun gelemem dedim sen gelme canım ben uğrar gelirim dedi suratına baktığımda gülüyordu sanırım eşim de hergun gitmek istemez benim ailem burada ben iki üç günde bir ugrardim sen de hergun gidiyorsun dedi kız annesi farklıdır diyip güldüm tabi benim annem hastalanınca evde kalmadım Allah razı olsun hiç sorun yapmadı ama karşılıklı abartmadiktan sonra

Ben öyle pek hazırcevap degilim canım oyuzden böyle ediyorlar ya hele kayınpeder e hiç cvp veremem o dünyayı sayar ben içime atarim

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün kv konuştum anne dedim gel yanımıza ev tutalım ben gelirim hergun yemek temizlik yaparım dedim bitane de bakıcı tutalım sana dedim oda seninle ilgilensin bizde yine yanında oluruz dedim gelmem dedi eve gel dedim onuda istemiyor eşimle beraber konuştuk onunla sen gelmezsen biz sizin yanınıza gelcez bunun için de oğlun işten cikicak yanında durucak dedim (kv yanından hergun işe gitme imkanı yok çünkü )yok dedi işten niye cikicaksin senin karın öyle Çalışkan bı kadın degilki dedi ben onun için cabaliyorum o bana laf sokuyor ben ne yapayım Allah aşkına deyin bana

Konuşmak yetmez canım ben kv yaşıyorum ama yere bal döküp yalasam yarananam kötü biri olsam karşılık versem tamam haklı derim ama işte tek oğlu olduğu için kıskanıyor beni kocamdan yinede bisey demiyorum ama onun bana tavırlarıyla hareketlerinden beni sevmediği apaçık ortada ve oğlu varken beni çok sever kocam yokken başka tabi ayrı eve çıkmak istiyoruz izin vermiyorlar 26 yaşındayım ama kendimi genç hissedecegime yaşlı hissediyorum kafam hiç bisi çekmiyor öyle beni biyere biraksalar niye biraktiniz demem kafam dinlensin yeter derim ikinci tüp bebeğim tutmadı neden tabi herşey Allahtan nasip kısmet işi ama benim moralimin düzgün olması gerekiyorken bozuktu artı transfer günü bizimle geldiler kaynanam ve kayinpederim bide tam transfer gidicem o zamanda bozdu hala daha bozuyor Allah bildiği gibi yapsın Allaha havale ediyorum çünkü ben bisi yapamam Allah görüyor herşeyi

Esinle konuş canım ayrı eve çıkarsak anca kafam rahat olur ozaman çocuk seversin de biraz doldur eşini valla böyle insanlara öyle davranmak lazım neyapalim

Esinle konuş canım ayrı eve çıkarsak anca kafam rahat olur ozaman çocuk seversin de biraz doldur eşini valla böyle insanlara öyle davranmak lazım neyapalim
Benim eşim öyle bir anneci ki annesinin sözünden çıkmaz annesi beni uzer bisey demez ama ben bisey dediğim zaman burnundan getirir sırf annem üzüldü diye bana der sen degerlisin diye ama artik inanasim bile gelmiyor çok kirginim

herşey eslerde bitiyor zaten anne baba ve eşin yerini eşler korumalı ezdirmemeli benim eşimde çok annecidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…