Kaynananiza kaç günde bir gidersiniz en büyük sorunumuz oldu

P
psikolojikde olabiliyo bazen ama ben hamileligimi gobek asagisinda pit putlar hissederek anlamistim
Gebelik yok canım sonuç negatif ağrının sebebi de kum düşürüyorum acaba tüp bebek o yüzden mi tutunmadi transfere girmeden çok sitreli ve sinirliydim onunda etkisi vardır muhtemelen ama tabi her şey taktir ilahi Allah ol der oluverir nasil daha vakti zamanı var demekki

Ben bu kv kp leri anlamıyorum cidden. Hakkaten şaşırıyorum düşünüyorum empati yapıyorum çıkamıyorum işin içinden.
Ben kv olsam kendi hayatıma bakarm ne diye sürekli baskı yapayım gel gel gel diye.
Nezaman isterse gelir.
Hem gelince iş güç de ona göre artıyor rahat rahat takılmak varken.
Çıkarım gezerim bi uğraş bulurum kendime.
Millet yaşlılıktan boşluktan gelinlere sarmış yemin ediyorum.
Yeni nesil kv lerden umutluyum ama onlar kendileri kocalarıyla birlkte olma gzme tozma hobi edinme yönünden eski nesil kv lerden farklı olacak inşallah.
Ya bir de çalışıyormuşsn anlayış yok gerçekten.
Okadar torun özleyen bir gün desin konu sahibine torunumu gönder gezdireyim biraz vakit geçireyim sen de kafa dinle 1 2 saat.
Kv hasta kp de sorumlulğu size ykmak içn boyna gelin istiyor siz gelmeyince yük onda ya stres olmş

Hayirlisi olsun inasaAllah canim ya her serde bi hayir vardir her hayirdada hi ser vardir sikma canini hayirlisi olsun insaAllah

Hayirlisi olsun inasaAllah canim ya her serde bi hayir vardir her hayirdada hi ser vardir sikma canini hayirlisi olsun insaAllah
Bende öyle düşünüyorum canım her şeyde vardır bi hayır rabbim nasip etmiyorsa vardır bi bildiği hayırlı zamanda hayırlı bi evlat olarak gelsin inşallah tek duamiz o hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…