Kaynananızdan duyduğunuz en ağır kelime neydi?

Bu İlk degil birlikkende ses kaydı yapmıştım inkar ediyorlardı dedikleri şeyleri bende eşime açıp dinlemiştim simdi tepkisi ne olur diyede cekınıyorum
toz konduramıyorsa sıkıntı ama sizi anlıyorsa dinletmenizde bir sorun yok sonuç olarak sizin arkanızdan konuşuluyor ama böyle suçlayıcı şekilde anlatmayıp sakince anlatmakta fayda var erkekler parlıyor konu aile olunca

affedersin ama bu ne cüret ya cevabını vermediniz mi?
Bu tarz konuşmalar onlar için o kadar normal ki , şakaymış, daha doğrusu eşime göre şakaymış, ne varmış.
Evlendiğim ilk zamanlar beklemediğim anda beklemediğim yerden geldiği için cevap ver(e)miyordum, artık kendisiyle bütün ipler koptu zaten, zaruri olmadıkça pek muhatap olmuyorum.

sonrasında sorunlu bizler oluyoruz çenelerine sahip çıkmıyorlar ki

Kayinvalidem iyidir ama issiz kaldigim donemde kayinpederin dediklerini yazsam roman olur, kac defa bosanmanin esiginden donduk. Issiz kalmamin sebebi de yurtdisina tasindigim icin isyerimi kapatmam, ve denklik sinavlarina hazirlanmam. Simdi oglundan iyi kazaniyorum diye melek gibi oldu herif, ben de bozuntuya vermeyip angarya her isimi yaptiriyorum, yapiyor.

düğününüzü kim yaptı çok merak ettim. Kesinlikle altınından düğününe , eşyada ev dizmesine kadar her şeyi kendiniz yaptınız değil mi

düğününüzü kim yaptı çok merak ettim. Kesinlikle altınından düğününe , eşyada ev dizmesine kadar her şeyi kendiniz yaptınız değil mi
Biz de her şeyi kendimiz yaptık, teklif etsek destek olurlardı belki ama böyle üzerimizde hak olmasın diye istemedik de. İçimde kalan şeyler yok mu, elbette var ama mesajın sahibi arkadaşın anlattığı gibi gayet mesafeli ve saygılıyız. Bu arada çok da iyi insanlar haklarını yiyemem. Bayramlarda gittiğimizde asla elimi işe sürdürmez, önüme yemekler serer hatta bazen aşırıya kaçar sarma ye, baklava ye diye. Telefonla da eşimle konuşurlarken merhabalaşırız o kadar. Hem iyi insanlarla karşılaşmak, hem de maddi manevi aşırı bağlı olmamak önemli.

Söylemedi ama bize ev alırken boşanırız filan diye sanırım evi kendi üstüne yapmıştı. Bana çok da ısınamadı ama 10 sene geçince artık aramız iyi. Ben bu kadar mesafeli olmasam daha da iyi olur ama biraz soğuğum ben.

Kayınvalidem değil ama ben lisedeyken bana görücü gelen (kendi kendilerine ailemin haberi bile yokken) babamın arkadaşının eşi beni çok beğenmiş bayılmış istemiş. Daha sonra bikaç kez daha gelince anladık tabi niyetini. Sonra lisede ben bi sağlık problemi yaşadım bikaç kez hastanelik falan oldum. Başka yerlerde bizi tanıyan insanlara 'hasta o kız biz vazgeçtik almadık' demiş.(Sanki herkes istemiş ben ailem o vazgeçmiş gibi) Duyduk tabi babamda annemde görüşmeyi kesti sonra aradan yıllar geçti oğlu evli bir kadınla görüşüyormuş ve kadının boşanmasını bekliyormuş evlenmek için. Sonra evlendi o kadınla ailesi istemese de ve kadın ailesiyle görüşmesini yasakladı. Sonra öğrendim çocuk kanser olmuş ilahi adalet dedim ama üzüldüm de. Çünkü benim ki gelip geçici bişeydi ama o bununla yaşamak zorunda kaldı sonra hiç haber almadım ama acaba annesinin aklına geliyor mudur bi kızın günahına girdim diye merak etmiyor değilim.

Çook fazla. Hangi birini hatırlasam ki. Ya da hatırlamasam.Oğluyla konuşurken; çocuk yapmayacaksa sana başka birini bulalım,benimle konuşurken; nankörsün,ailenin sana vermediği desteği biz verdik,başka kızların aileleri neler yapıyor siz ne yaptınız vb şu an hafızamdan sildiğim bir sürü şey. Kayınpederimin ise vurucu cümlesi şuydu; senin ekmeğine muhtaç olan sana itaat edecek. Bu cümleyi okuduktan sonra iş arayıp işe girmiştim. Beni ekmeğe muhtaç olarak görmesi ruhumu yerle bir etmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…